Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verifikation tak to je fajn, že je ti dobře
. Tu histologii u nás nedělali a štve mě to
zákaz sexu byl taky 14 dní, ale netulili jsme se teda daleko dýl, nějak jsem se bála a necítila se na to..
PS: pěkná fotečka ![]()
Mně řekli bez sexu celé šestinedělí, ale to mi připadá strašně dlouho. Cítím se už fyzicky celkem ok, tak počkám do příštího pátku do kontroly a pak se uvidí ![]()
@Andrej29 @Kleofasek
Holky díky, taky jsem si říkala, že počkáme těch 14 dnů a pak to zkusíme.. ![]()
No já mám v papírech taky nesexovat celé šestinedělí, ale v mém případě dobře
, my stejně budem sexovat, až se budem snažit, jak jsem psala, těžká frigidka. NO holky jen chci napsat, že u mě to Dr. trochu víc řeší, protože to trochu víc řeším já, to vyšetření prsu jsem si řekla, a tu genetiku mi nabídl jen tak mimichodem a já na ní také trvala, takže já to trošičku hrotím, možná že můj Dr. by taky v jiných případech byl více neřešící, já jdu i na ta znamínka a tak. Já jsem trochu poblázněná i z toho blbýho porodu s malou, takže tak. Ale docela se tý genetiky bojím, tedy, co se zjistí.
@Neliska My sexovat nejspíš budem dřív, ale s ochranou, vzhledem k tomu, že u mě už jde o druhé zamlklé těhotenství, tak mám strach i něco zkoušet, chci si nejdřív nechat udělat taky nějaká vyšetření. Navíc už mám i na konci srpna zaplacenou dovču s mamkou a se ségrou a chceme i někam s přítelem, tak se bojím, aby mi případné další nevydařené těhotenství a revize nenarušila tyto plány, když pak se pak člověk nemůže dlouho koupat. Takže my nejdřív až za pár měsíců ![]()
Holky, tak teď jsem zkoumala s tchýní tu propouštěcí zprávu z nemocnice a píšou tam, že mám obrácenou dělohu
To my teda nikdo neřekl a to už lítáme po doktorech 2 roky. Tak jsem to teď nastudovala… Prý jsou lepší polohy při sexu zezadu a potom ležet na břiše a ne na zádech. Tak to příště zkusíme a uvidíme ![]()
@Verifikation Ahoj, mám taky dělohu v RVF, je to normální, jen méně časté než když je nakloněná dopředu. Ty polohy při a po sexu - nikdy nebylo prokázáno, že by to na otěhotnění mělo vliv. Já teď čekám, až se mi překlopí dopředu, snad to zvládne sama nebude potřebovat pomoc od lékařů… auau ![]()
@Kleofasek Ahoj, no fyzicky je to zdá se pomalu lepší, ale psychika špatný. V neděli jsem zase krvácela. Už jsem doufala, že to bude dobré, celý týden to bylo v pořádku. Tak teď zase nevím na čem jsem, ten plod může třeba být už mrtvý. Vím, že bych si měla vyhnat takové myšlenky z hlavy, ale prostě mi to nejde ![]()
@Neliska a to jdeš na mamograf? A neplatíš to? já vím, že to je pro žen nad 40
Chtěla bych je taky vyšetřit ![]()
@DaMaThe já vím, to je hrůza, člověk nemá pořád pokoj ![]()
U tebe věřím, že to bude dobré. Jedna holka tak krvácela až do druhého trimetsru a má zdravého chlapečka. Ovšem člověka to moc neuklidní, já vím ![]()
@Kleofasek Já chodím jednou ročně na ultrazvuk, neplatím to, pokud mám žádanku od gynekologa nebo obvoďáka. Já měla už dvakrát v prsu nezhoubný nádor, takže mi to vždycky napíšou.
@Kleofasek Pro mladé ženy se volí vyšetření sonem (ultrazvuk), je to vhodnější, protože mají aktivní mléčné žlázy. Navíc tam není radiační zátěž jako na mamografu. Pokud nemáš žádanku, zaplatíš si vyšetření sama, ale není to horentní suma.
@Verifikation
to je super, že je vše OK a jsi už doma 

My dodržíme těch 14 dní. Měla jsem to v papíře a říkal to i doktor