Revize květen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1590
6.6.13 10:47

@MCH i vám to moc sluší :) a neboj, on se ten klouček podaří, já si zase vždycky přála holčičku, ta to ale vzdala, tak třeba ten klouček, co tam na nás čeká se podaří.. Brala bych ho všema deseti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.6.13 10:55
@Andrej29 píše:
@Kleofasek kdyby tam takhle ty // vykoukly za dva měsíce, viď? :hug:

jj, to by se mi fakt líbilo :dance: kliodně aj za 4 měsíce, ale chtěla bych je najít :dance:
Doktorka se ptala, jestli se budem chtět pak snažit dál. Tož říkám, že jasně, než mě zas zaroste vejcovod :mrgreen: Železo se musí kout, dokud je žhavé :pankac: :lol:
Doporučila mi femibion tabletky před těhotenstvím. Ale na mě je to přespříliš drahá vcěcička :think: Beru klasickou listovku forte a vitamíny všeho druhu :mrgreen: U Adélky mi to taky stačilo :palec:

• Citovat
  • Upravit
2559
6.6.13 11:01

Holky nezdá se vám, že holky co mají problémy s těhotenstvím, revize a tak, tak se jim nakonec podaří holčička, fakt, kdokoli píše že byl na revizi, a pak otěhtněl, tak má holčičku :nevim: Já bych si totižstrašně přála chlapečka, tak to řeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.6.13 11:21

@Neliska :mrgreen: tož nad tým sem nepřemýšlala :nevim:
Ale já sem měla taky po revizi holčičku :mrgreen:
A teď bych chtěla zase holčičku :mrgreen: A když bude klučík, tak neva, mě je defakto jedno. Ale holčičky se mi zdají mazlivější :)

• Citovat
  • Upravit
Twitter
6.6.13 12:13

Holky, jen tak mimichodem, už jste slyšeli co dostane „Supermáma paterčat“?

Kiňovým obec Milovice přidělila nový nájemní byt 3+1, v kterém budou platit řádný nájem. Od státu se dočká dvou placených chův na tři roky, mimořádné dávky 51 tisíc měsíčně a jednorázového příspěvku 220 tisíc korun.

Kolínský obchod s dětským zbožím Daniela rodině daroval kočárek, protože se na potřeby pro vícerčata specializuje.

Taky jsem tam našla tohle: Hm hmm
SLUŠNÁ RODINA : ( zkopírováno od Marie Šenkeříková )dávám to tu dnes podruhé zase to dacani smáznou :Tady je :Rodina SUPERMATKY v exekuci, SUPERDĚDEK Kiňa ve výkonu trestu. SUPERTÁTA rovněž exekuce. Tak teď už zbývá jen jedno: dědka Kiňu pustit z kriminálu, aby se mohl podílet na výchově vnoučat a všem kompletně smáznout exekuce.
Rodina maminky je komplet v exekuci : Štefan Kiňa, Věznice Rýnovice pošt. přihrádka 14, 466 21 Jablonec http://app. exekutorskyurad. cz/…0bb._old. pdf Tatínek to samé: Antonín Kroščen. Adresa, na kterou byla písemnost doručována: Lamačova 906/19, Praha, 152 00. Soudní exekutor, který písemnost odevzdal.

Holky, proč tak nepomáhají i bílým maminkám třeba trojčátek nebo čtyřčat? Proč to nejde a tady jako jo? :nevim:
Více je na
 http://www.blesk.cz/…asismus.html?…

• Citovat
  • Upravit
2559
6.6.13 20:56

@Kleofasek no s tím 220 tis. Jednorázového příspěvkku, to dopovídá celé částce za rodičák, možná že hold dostane jakoby rodičák 2×, s tím že ten jeden jako jednorázový. NO já nevím, já tedy nejsem rasistka, ale c… nesnáším :D Ne kvůli rase, ale kvůli chování a je hrozný, že se to sem i bojím napsat naplno. V tomto ohledu je to tu celé převrácené naruby, člověk si něco myslí, a le nesmí si to myslet nahlas, ani politici, ani normální lidi, vlastně se ani nesmí oslovovat názvem oní rasy, to už je taky rasismus. :zed: Je to všechno pokrytectví. Ale je fakt, že s touto komunitou nepřijdu do styku, tak ani neznám její problémy a tak, a le vlastně mě to ani nezajímá, já je taky nezajímám. Vlastně je zajímám asi jen v tom, zda platím daně, aby měli dávky. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
6.6.13 20:59

Jo a ještě jsem sem chtěla napsat, že jsem ještě v jedné diskusi, ve které jsme se na jaře začali snažit o mimi a jedna holčina měla také revizi (nevím ale myslím, že asi tak měsíc přede mnou) a už je zase těhulka. To je docela povzbudivý, že. NO už se těším, až to tady bude padat jedna dvojčárka za druhou. JInak jsem si našla nějakou 28 denní očistnou kůru - detoxikaci celého organismu a najíždím na to od pondělka, aspoň budu jakoby něco dělat pro miminko, to je jako když vyperete postýlku a uklidíte pokojíček, tak já vyperu sebe ze vnitř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.6.13 10:37

Tak já jsem rasistka, ale jen co se týče nepřizpůsobivých. Jinak mi nevadí nikdo. Ani černoch, ani vietnamec. Naopak. Třeba vietnamci jsou velice pracovití lidi a černoši jsou dokonce sexy :mrgreen:
Včera jsme to dost proprali na jiné diskuzi a už mě z toho aj třeštila hlava.
Já vím, že 220 000 tis. je celá RD. Ale oni budou měsíčně dostávat i těch 51 tis.
Což teda není fér. Tak měli udělat nějakou vyjímku pro všechny maminky vícerčat, né jen pro tmavé zas :zed:
Hlavně je to děsná show a přetvářka a hnusně nemorální od našeho státu :pocitac:
A tím bych to nechla zas TV NOVA :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
7.6.13 10:37

Holky, asi jsem už měla ovulaci. Včera večer i v noci pichání na levém vaječníku a i ten bílkový hlen. Takže do 14 dní očekávám MS :palec:

• Citovat
  • Upravit
3532
7.6.13 10:43

Taky mám pocit, že začínám mít takový ten ovulační hlen, doufám, že jo, to by bylo fajn, kdyby se tělo po revizi dalo tak brzo do pořádku a začalo normálně fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.6.13 10:56

Já se už tak těším, až tady začnou padat první fotečky s pozi. testama :dance:
A to nebude dlouho trvat :dance:

• Citovat
  • Upravit
2559
7.6.13 11:42

Taktéž se přidávám s tím hlenem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.6.13 11:44

@Sofie2013 @Neliska máme hlen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
MCH
175
7.6.13 12:11

Já ho měla 9 dní po zákroku, a tři týdny po revizi došla i menstruace. To jsem ani nečekala takhle rychlý. Snad poprvé v životě vítám „mrchu“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.6.13 12:16

@MCH já jsem ho měla taky 9. den po revizi :) Včera mě bolel ten vaječník.
No na menses se těším jak na Vánoce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí