Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MCH i vám to moc sluší
a neboj, on se ten klouček podaří, já si zase vždycky přála holčičku, ta to ale vzdala, tak třeba ten klouček, co tam na nás čeká se podaří.. Brala bych ho všema deseti ![]()
@Andrej29 píše:
@Kleofasek kdyby tam takhle ty // vykoukly za dva měsíce, viď?
jj, to by se mi fakt líbilo
kliodně aj za 4 měsíce, ale chtěla bych je najít ![]()
Doktorka se ptala, jestli se budem chtět pak snažit dál. Tož říkám, že jasně, než mě zas zaroste vejcovod
Železo se musí kout, dokud je žhavé
![]()
Doporučila mi femibion tabletky před těhotenstvím. Ale na mě je to přespříliš drahá vcěcička
Beru klasickou listovku forte a vitamíny všeho druhu
U Adélky mi to taky stačilo ![]()
Holky nezdá se vám, že holky co mají problémy s těhotenstvím, revize a tak, tak se jim nakonec podaří holčička, fakt, kdokoli píše že byl na revizi, a pak otěhtněl, tak má holčičku
Já bych si totižstrašně přála chlapečka, tak to řeším
@Neliska
tož nad tým sem nepřemýšlala ![]()
Ale já sem měla taky po revizi holčičku ![]()
A teď bych chtěla zase holčičku
A když bude klučík, tak neva, mě je defakto jedno. Ale holčičky se mi zdají mazlivější ![]()
Holky, jen tak mimichodem, už jste slyšeli co dostane „Supermáma paterčat“?
Kiňovým obec Milovice přidělila nový nájemní byt 3+1, v kterém budou platit řádný nájem. Od státu se dočká dvou placených chův na tři roky, mimořádné dávky 51 tisíc měsíčně a jednorázového příspěvku 220 tisíc korun.
Kolínský obchod s dětským zbožím Daniela rodině daroval kočárek, protože se na potřeby pro vícerčata specializuje.
Taky jsem tam našla tohle: Hm hmm
SLUŠNÁ RODINA : ( zkopírováno od Marie Šenkeříková )dávám to tu dnes podruhé zase to dacani smáznou :Tady je :Rodina SUPERMATKY v exekuci, SUPERDĚDEK Kiňa ve výkonu trestu. SUPERTÁTA rovněž exekuce. Tak teď už zbývá jen jedno: dědka Kiňu pustit z kriminálu, aby se mohl podílet na výchově vnoučat a všem kompletně smáznout exekuce.
Rodina maminky je komplet v exekuci : Štefan Kiňa, Věznice Rýnovice pošt. přihrádka 14, 466 21 Jablonec http://app. exekutorskyurad. cz/…0bb._old. pdf Tatínek to samé: Antonín Kroščen. Adresa, na kterou byla písemnost doručována: Lamačova 906/19, Praha, 152 00. Soudní exekutor, který písemnost odevzdal.
Holky, proč tak nepomáhají i bílým maminkám třeba trojčátek nebo čtyřčat? Proč to nejde a tady jako jo? ![]()
Více je na
http://www.blesk.cz/…asismus.html?…
@Kleofasek no s tím 220 tis. Jednorázového příspěvkku, to dopovídá celé částce za rodičák, možná že hold dostane jakoby rodičák 2×, s tím že ten jeden jako jednorázový. NO já nevím, já tedy nejsem rasistka, ale c… nesnáším
Ne kvůli rase, ale kvůli chování a je hrozný, že se to sem i bojím napsat naplno. V tomto ohledu je to tu celé převrácené naruby, člověk si něco myslí, a le nesmí si to myslet nahlas, ani politici, ani normální lidi, vlastně se ani nesmí oslovovat názvem oní rasy, to už je taky rasismus.
Je to všechno pokrytectví. Ale je fakt, že s touto komunitou nepřijdu do styku, tak ani neznám její problémy a tak, a le vlastně mě to ani nezajímá, já je taky nezajímám. Vlastně je zajímám asi jen v tom, zda platím daně, aby měli dávky. ![]()
Jo a ještě jsem sem chtěla napsat, že jsem ještě v jedné diskusi, ve které jsme se na jaře začali snažit o mimi a jedna holčina měla také revizi (nevím ale myslím, že asi tak měsíc přede mnou) a už je zase těhulka. To je docela povzbudivý, že. NO už se těším, až to tady bude padat jedna dvojčárka za druhou. JInak jsem si našla nějakou 28 denní očistnou kůru - detoxikaci celého organismu a najíždím na to od pondělka, aspoň budu jakoby něco dělat pro miminko, to je jako když vyperete postýlku a uklidíte pokojíček, tak já vyperu sebe ze vnitř ![]()
Tak já jsem rasistka, ale jen co se týče nepřizpůsobivých. Jinak mi nevadí nikdo. Ani černoch, ani vietnamec. Naopak. Třeba vietnamci jsou velice pracovití lidi a černoši jsou dokonce sexy ![]()
Včera jsme to dost proprali na jiné diskuzi a už mě z toho aj třeštila hlava.
Já vím, že 220 000 tis. je celá RD. Ale oni budou měsíčně dostávat i těch 51 tis.
Což teda není fér. Tak měli udělat nějakou vyjímku pro všechny maminky vícerčat, né jen pro tmavé zas ![]()
Hlavně je to děsná show a přetvářka a hnusně nemorální od našeho státu ![]()
A tím bych to nechla zas TV NOVA ![]()
Holky, asi jsem už měla ovulaci. Včera večer i v noci pichání na levém vaječníku a i ten bílkový hlen. Takže do 14 dní očekávám MS ![]()
Taky mám pocit, že začínám mít takový ten ovulační hlen, doufám, že jo, to by bylo fajn, kdyby se tělo po revizi dalo tak brzo do pořádku a začalo normálně fungovat.
Já se už tak těším, až tady začnou padat první fotečky s pozi. testama ![]()
A to nebude dlouho trvat ![]()
Já ho měla 9 dní po zákroku, a tři týdny po revizi došla i menstruace. To jsem ani nečekala takhle rychlý. Snad poprvé v životě vítám „mrchu“ ![]()
@MCH já jsem ho měla taky 9. den po revizi
Včera mě bolel ten vaječník.
No na menses se těším jak na Vánoce