Revize květen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MCH
175
7.6.13 14:26

@Neliska
Je to paráda s tou těhulkou, kéž se nám to všem povede. I když já se vůbec netěším na období od dvou čárek na testu do konce prvního trimestru, protože budu mít děsný nervy. A kdo ví, jestli to od 2. trimestru s tím klidem bude lepší:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175
7.6.13 14:29

@Andrej29
Díky. K té mojí myšce ještě malého myšáčka a byla bych šťastná jako blecha (nebo jako nějaký související hlodavec:-)). Akorát ten věk už mě tlačí, tak se uvidí, jak to půjde a zda to ještě stihnu; to vy máte ještě v podstatě čas, což je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.6.13 14:36

No mě už je skoro 30 :roll: A mám jen jedno dítě. Ale jsou na tom holky i hůře. Hlavně to chce trošku uklidnit nervy a mít chuť do dalšího boje :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
7.6.13 14:38

Holky, prolézala jsem diskuzi a narazila jsem na jednu paní, co má uplně super podpis :mrgreen: :palec: Možná ji znáte, zmiňovat ji nebudu, ale když jsem to četla, tak jsem se smála :mrgreen: Tak píše toto:

Prvorozený šunkaflek (4310g/52cm) se vyskytl v září 2010, druhorozená breberka vyčkává na říjen 2013.
Od doby, co chodím na emimino, tak vidím všude duchy. Díky emiminu vím, že jsem zakomplexovaná matka se zanedbaným dítětem a mám manžela, který mě podvádí, kamarády nemám žádné a proto trávím čas tady. Pokud se vám nějaký můj příspěvek nelíbí, tak je to tím, že vám závidím vaše kojení, mimíska i manžu. Všechno tohle vím, takže psát mi to, je absolutně zbytečné, protože nemám žádnou sebereflexi. Jsem jednoduchá osoba, která ani netuší, kdy má ovulaci a co jsou to boty se žirafou :pankac:

• Citovat
  • Upravit
MCH
175
7.6.13 14:54

@Kleofasek :-) jo je to vtipne sebeironicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
10.6.13 09:48

Ahoj holkyyy, tak jak se Vám daří? Je tu nějak mrtvo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.6.13 09:52

@Andrej29 no jo, taky jsem si všimla :mrgreen:
tak já jsem dneska dělala TT a duch je mnohem slabší, nicméně ho tam pořád mám :cert: Tož snáď zmizí uplně.
a uklízím :?

• Citovat
  • Upravit
1590
10.6.13 09:55

@Kleofasek no fakt, že tam je.. Ale hodně nepatrnej, to už bude ok :) Já jdu příští pondělí na kontrolu, už z toho začínám mít nervy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.6.13 10:17

@Andrej29 neboj, hlavně aby byla děloha čistá. Já jdu toho 20.6. ještě na krev. Ale myslím, že to klesá pěkně. I když sem myslela, že už tam fakt nic nebude.
No a u nás už proběhlo i sexování - 2× :pankac: :mrgreen: :palec:
Dáváme samozřejmě bacha :)

• Citovat
  • Upravit
1468
10.6.13 10:52

My už taky sexujeme:) A včera jsem si dělala ovu test a už je slabě pozitivní..takže jsem ráda, že se ovu vrátila..a necháme to osudu..pokud budu mít otěhotnět, otěhotním..když ne, tak ne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.6.13 11:10

@Perouťáčci máš hrozně roztomilý nick - co to je perouťáčci? :)
No, my ještě miminko nee, nebylo nám to ani doporučené a já su fakt v poslední době pořád těhu a pořád potraty, teď byl teda porod, lítám kolem mimina.
No a tak nějak doufám, že se nám to nepodaří hned v to září :mrgreen: Já si chci to „dělání dětí“ užít :mrgreen: Nikdy jsme k tomu neměli nějak příležitost, pořád běhání po repr. klinikách, takže byť je to možná paradox, tak když k nám přijde malé na řadu až jako poslední z této diskuze, zlobit se nebudu :D

• Citovat
  • Upravit
1468
10.6.13 11:12

@Kleofasek No my jsme Peroutkovi…takže to je zdrobněle naše příjmení:). Tak to jo…když máš prďolku doma…my se snažíme o první..takže už ať je v bříšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.6.13 11:19

@Perouťáčci Aha :mrgreen: no vymyslelas to dobře :palec: Já že tak říkáte třeba těm pejskům, co máš na fotce :)
A můžu se tě zeptat, ty jsi byla na kyretáži nebo jsi měla SP bez kyretáže?
Víš, že mě zaráží, že ti doktoři řekli, že se můžete snažit tak rychle.

• Citovat
  • Upravit
1468
10.6.13 11:29

Já jsem byla už na konci 12 tt. Takže revize…doktorka mi řekla po první MS. Já ale četla, slyšela a dokonce mluvila s paní, která má holčičku touto cestou, že otěhotněla přímo po revizi…takže my to zkusíme taky a uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.6.13 11:30

@Perouťáčci aha. No jo, tak pokud se to podaří, tak už aby to dopadlo dobře :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex