Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Neliska
Je to paráda s tou těhulkou, kéž se nám to všem povede. I když já se vůbec netěším na období od dvou čárek na testu do konce prvního trimestru, protože budu mít děsný nervy. A kdo ví, jestli to od 2. trimestru s tím klidem bude lepší:-(
@Andrej29
Díky. K té mojí myšce ještě malého myšáčka a byla bych šťastná jako blecha (nebo jako nějaký související hlodavec:-)). Akorát ten věk už mě tlačí, tak se uvidí, jak to půjde a zda to ještě stihnu; to vy máte ještě v podstatě čas, což je fajn.
No mě už je skoro 30
A mám jen jedno dítě. Ale jsou na tom holky i hůře. Hlavně to chce trošku uklidnit nervy a mít chuť do dalšího boje ![]()
Holky, prolézala jsem diskuzi a narazila jsem na jednu paní, co má uplně super podpis
Možná ji znáte, zmiňovat ji nebudu, ale když jsem to četla, tak jsem se smála
Tak píše toto:
Prvorozený šunkaflek (4310g/52cm) se vyskytl v září 2010, druhorozená breberka vyčkává na říjen 2013.
Od doby, co chodím na emimino, tak vidím všude duchy. Díky emiminu vím, že jsem zakomplexovaná matka se zanedbaným dítětem a mám manžela, který mě podvádí, kamarády nemám žádné a proto trávím čas tady. Pokud se vám nějaký můj příspěvek nelíbí, tak je to tím, že vám závidím vaše kojení, mimíska i manžu. Všechno tohle vím, takže psát mi to, je absolutně zbytečné, protože nemám žádnou sebereflexi. Jsem jednoduchá osoba, která ani netuší, kdy má ovulaci a co jsou to boty se žirafou ![]()
@Andrej29 no jo, taky jsem si všimla ![]()
tak já jsem dneska dělala TT a duch je mnohem slabší, nicméně ho tam pořád mám
Tož snáď zmizí uplně.
a uklízím ![]()
@Kleofasek no fakt, že tam je.. Ale hodně nepatrnej, to už bude ok
Já jdu příští pondělí na kontrolu, už z toho začínám mít nervy ![]()
@Andrej29 neboj, hlavně aby byla děloha čistá. Já jdu toho 20.6. ještě na krev. Ale myslím, že to klesá pěkně. I když sem myslela, že už tam fakt nic nebude.
No a u nás už proběhlo i sexování - 2×
![]()
Dáváme samozřejmě bacha ![]()
My už taky sexujeme:) A včera jsem si dělala ovu test a už je slabě pozitivní..takže jsem ráda, že se ovu vrátila..a necháme to osudu..pokud budu mít otěhotnět, otěhotním..když ne, tak ne:)
@Perouťáčci máš hrozně roztomilý nick - co to je perouťáčci? ![]()
No, my ještě miminko nee, nebylo nám to ani doporučené a já su fakt v poslední době pořád těhu a pořád potraty, teď byl teda porod, lítám kolem mimina.
No a tak nějak doufám, že se nám to nepodaří hned v to září
Já si chci to „dělání dětí“ užít
Nikdy jsme k tomu neměli nějak příležitost, pořád běhání po repr. klinikách, takže byť je to možná paradox, tak když k nám přijde malé na řadu až jako poslední z této diskuze, zlobit se nebudu ![]()
@Kleofasek No my jsme Peroutkovi…takže to je zdrobněle naše příjmení:). Tak to jo…když máš prďolku doma…my se snažíme o první..takže už ať je v bříšku ![]()
@Perouťáčci Aha
no vymyslelas to dobře
Já že tak říkáte třeba těm pejskům, co máš na fotce ![]()
A můžu se tě zeptat, ty jsi byla na kyretáži nebo jsi měla SP bez kyretáže?
Víš, že mě zaráží, že ti doktoři řekli, že se můžete snažit tak rychle.
Já jsem byla už na konci 12 tt. Takže revize…doktorka mi řekla po první MS. Já ale četla, slyšela a dokonce mluvila s paní, která má holčičku touto cestou, že otěhotněla přímo po revizi…takže my to zkusíme taky a uvidíme..
@Perouťáčci aha. No jo, tak pokud se to podaří, tak už aby to dopadlo dobře ![]()