Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky…já si nechala udělat výklad na další těhu od kartářky.. mělo by to být až na malé komplikace v pořádku..a měla by být holčička..ale nepřijde to prý tak rychle, jak bych si to přála..mám se prý nejdřív já dát dohromady..pak můžu plánovat další ![]()
Holky, tak taky přidávám foto. Ta s manželem je dva měsíce stará a svatební jsou zítra čtyři roky staré
máme zítra výročí svatby.. tak prý dostanu kopřivu ![]()
@Verifikation Krásný ![]()
Holky, já vám tak závidím, že tu svatbu máte za sebou, já jsem z toho tak strašně nervní, že se to nedá ani popsat ![]()
A jednu loňskou, to jsem byla trochu oplácána - teď mám dole asi 12 kg. ![]()
@Perouťáčci
Taky bychom si přáli holčičku.. u kartářky - naší známý - jsem byla loni a mimčo mi taky vyšlo.. ale bohužel mi řekla, že ho nebudu mít s manželem ![]()
Holky a příští čtvrtek jsem objednaná k jedné paní, co má určité schopnosti.. prý se podívá na mé tělo, dělá nějaké narovnávání kostí, kostrče - prý to pomáhá s otěhotněním.. tak uvidím, zkouším všechno. Pak napíšu jaké to bylo ![]()
Příspěvek upraven 05.06.13 v 23:20
@Andrej29
Kdy máte svatbu naplánovanou? My plánovali půl roku a vyšlo to skvěle… stálo nás to teda 90 tis., ale bylo to skvělý. Brali jsme se 06.06.2009 - manžel chtěl datum, aby se mu to dobře pamatovalo ![]()
@Verifikation svatba bude 22.6., nic velkého, ale i tak z toho mám hrůzu. Nějak jsme po svatbě netoužili, už když jsme spolu začali chodit, tak mě přítel varoval, že se nechce ženit. No a po té revizi přišel, že jsme to s tím miminkem vzali za špatný konec, že bychom se měli vzít, tak šel zamluvit datum a bude svatba ![]()
@Andrej29
Tak to je skvělý
tak to moc gratuluju a ať všechno proběhne v pořádku. Já myslím, že je dobře, že se vezmete a pak bude miminko..
Máte pěkné téma, já tu dělám kalkulaci a „čumim“ do toho jak husa do flašky. Přidávám naše, z před 2 lety. A bez pár dní rok po svatbě se nám narodila holčička. A ačkoli já vždycky chtěla kluka, neměnila bych jí za nic na světě!!! Moc jsem doufala, že to, o které jsme teď přišli, bude ten vysněný klouček, už i jméno měl:-( Život to naplánoval jinak…
Holky, tak jsem ze zvědavosti udělala TT a čárka je tam pořád dost zřetelná
já jsem myslela, že už to bude na nule včíl ![]()
Takže se nesmím zapomnět zeptat kdy to asi klesne, abych si to zkontrolovala.
jé holky, tady je nevěstinek ![]()
Moc vám to sluší. My jdem letos na 2 svatby, tak se moc těším ![]()
@Kleofasek Ahoj, to může ještě být, že je slabá čárka, nemusí to znamenat nic špatného. Držím palce ať je na kontrole vše v pořádku!
@Verifikation @MCH Velice vám to sluší, to asi všem párům, když se berou z lásky ![]()
Holky já na kartářky a podobné vědmy moc nevěřím, určitě jsou lidé v tomto směru „obdaření“, ale myslím že je jich zlomek v hromadě podvodníků ![]()
Tož holky, vrátila sem se z kontroly, děloha je čistá, dělala mě UZ. A řekla, že nekrvácícm proto, protože mě to pořádně vybrali a nemám z čeho.
Taky jsem jí řekla o tom těh. testu
Tož se mě ptala, proč jsem ho dělala
Sem se aj styděla, ale aspoň mě díky tomu pozvala ještě za 14 dní na odběr hCG
![]()
A vyptala sem si to sono prsou, ale prý si to musím zaplatit
A dělají to v jiné nemocnici
Ale taky tady, bude mě to stát 4 stovky, ale to neva. zdraví mám jen jedno.
@Kleofasek kdyby tam takhle ty // vykoukly za dva měsíce, viď? ![]()