Revize květen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1468
5.6.13 21:12

Holky…já si nechala udělat výklad na další těhu od kartářky.. mělo by to být až na malé komplikace v pořádku..a měla by být holčička..ale nepřijde to prý tak rychle, jak bych si to přála..mám se prý nejdřív já dát dohromady..pak můžu plánovat další :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
5.6.13 23:10

Holky, tak taky přidávám foto. Ta s manželem je dva měsíce stará a svatební jsou zítra čtyři roky staré :-) máme zítra výročí svatby.. tak prý dostanu kopřivu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
5.6.13 23:13

@Verifikation Krásný :)
Holky, já vám tak závidím, že tu svatbu máte za sebou, já jsem z toho tak strašně nervní, že se to nedá ani popsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
5.6.13 23:13

A jednu loňskou, to jsem byla trochu oplácána - teď mám dole asi 12 kg. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
5.6.13 23:14

@Perouťáčci
Taky bychom si přáli holčičku.. u kartářky - naší známý - jsem byla loni a mimčo mi taky vyšlo.. ale bohužel mi řekla, že ho nebudu mít s manželem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
5.6.13 23:16

Holky a příští čtvrtek jsem objednaná k jedné paní, co má určité schopnosti.. prý se podívá na mé tělo, dělá nějaké narovnávání kostí, kostrče - prý to pomáhá s otěhotněním.. tak uvidím, zkouším všechno. Pak napíšu jaké to bylo :-)

Příspěvek upraven 05.06.13 v 23:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
5.6.13 23:18

@Andrej29
Kdy máte svatbu naplánovanou? My plánovali půl roku a vyšlo to skvěle… stálo nás to teda 90 tis., ale bylo to skvělý. Brali jsme se 06.06.2009 - manžel chtěl datum, aby se mu to dobře pamatovalo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
5.6.13 23:21

@Verifikation svatba bude 22.6., nic velkého, ale i tak z toho mám hrůzu. Nějak jsme po svatbě netoužili, už když jsme spolu začali chodit, tak mě přítel varoval, že se nechce ženit. No a po té revizi přišel, že jsme to s tím miminkem vzali za špatný konec, že bychom se měli vzít, tak šel zamluvit datum a bude svatba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
5.6.13 23:30

@Andrej29
Tak to je skvělý :-) tak to moc gratuluju a ať všechno proběhne v pořádku. Já myslím, že je dobře, že se vezmete a pak bude miminko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175
6.6.13 01:02

Máte pěkné téma, já tu dělám kalkulaci a „čumim“ do toho jak husa do flašky. Přidávám naše, z před 2 lety. A bez pár dní rok po svatbě se nám narodila holčička. A ačkoli já vždycky chtěla kluka, neměnila bych jí za nic na světě!!! Moc jsem doufala, že to, o které jsme teď přišli, bude ten vysněný klouček, už i jméno měl:-( Život to naplánoval jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.6.13 06:24

Holky, tak jsem ze zvědavosti udělala TT a čárka je tam pořád dost zřetelná :pocitac: já jsem myslela, že už to bude na nule včíl :nevim:
Takže se nesmím zapomnět zeptat kdy to asi klesne, abych si to zkontrolovala.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
6.6.13 06:26

:palec: :potlesk: jé holky, tady je nevěstinek :potlesk:
Moc vám to sluší. My jdem letos na 2 svatby, tak se moc těším :dance:

• Citovat
  • Upravit
DaMaThe
6.6.13 07:17

@Kleofasek Ahoj, to může ještě být, že je slabá čárka, nemusí to znamenat nic špatného. Držím palce ať je na kontrole vše v pořádku!
@Verifikation @MCH Velice vám to sluší, to asi všem párům, když se berou z lásky :)
Holky já na kartářky a podobné vědmy moc nevěřím, určitě jsou lidé v tomto směru „obdaření“, ale myslím že je jich zlomek v hromadě podvodníků :?

• Citovat
  • Upravit
Twitter
6.6.13 10:30

Tož holky, vrátila sem se z kontroly, děloha je čistá, dělala mě UZ. A řekla, že nekrvácícm proto, protože mě to pořádně vybrali a nemám z čeho.
Taky jsem jí řekla o tom těh. testu :mrgreen: Tož se mě ptala, proč jsem ho dělala :mrgreen: Sem se aj styděla, ale aspoň mě díky tomu pozvala ještě za 14 dní na odběr hCG :pankac: :palec:
A vyptala sem si to sono prsou, ale prý si to musím zaplatit :nevim: A dělají to v jiné nemocnici :think: Ale taky tady, bude mě to stát 4 stovky, ale to neva. zdraví mám jen jedno.

• Citovat
  • Upravit
1590
6.6.13 10:43

@Kleofasek kdyby tam takhle ty // vykoukly za dva měsíce, viď? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat