Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sofie2013
Ano, přišla mi MS bez jednoho dne za tři týdny po revizi a byla slabší než obvykle, ale stejné délky i průběhu. Nevím, proč to tak mám, ale vždycky 5. den přestanu špinit nebo krvácet a šestý den to dojede. Teď to bylo taky tak.
Už mám tedy po menstruaci, nechám proběhnout ještě jednu a jdeme do toho. Pak to nechám na přírodě, zda mi ještě v pokročilém věku něco nadělí:-)
Hm hm hm, tak já byla 20.5., takže už víc jak tři týdny a kde nic tu nic, já pořád čekám, že to přijde 4-6 týden.
@Neliska to já jsem musela po 2 měsících na vyvolávačku, musím mít vždycky něco extra ![]()
@DaMaThe
Také se přidávám ke gratulaci… jaký že to máš titul ![]()
Holky taky jsem zvědavá, jak mi naskočí cyklus.. Poslední dva před otěhotněním jsem musela běhat na vyvolávačky.. tak uvidíme.
Dneska jsem byla na takové masáži - akupresuře (doufám, že to píšu dobře). Že by to měla rozhýbat hormony, neměly by se mi dělat cysty a tak.. No uvidíme. I kdyby nic, tak jsem si super odpočinula a odreagovala se. ![]()
Ahoj ženy ![]()
tak já zas žeru, hlavně sladké, takže to vypadá, že MS dorazí tak do týdne
Doufám teda.
Jinak u nás se snažení odsouvá na neurčito, spíš až na konec roku. Abych, když pak porodím, byla Adélka už trošku větší ![]()
Akorát nevím, jestli nás to teda nebude v tom září už svádět ![]()
Sex naostro je pro nás totiž mnohem víc vzrušivější ![]()
@Kleofasek A kolik je teď Adélce? Dneska jsme byly na koupališti a malá si tam hŕála taky s Adélkou, tý byly 2 roky. Byla sranda pozorovat, jak se ti naháčci spolu hrajou, u mě je to pořád dilema, chceme vyhledávat děti, malá má děti hrozně ráda ale na druhou stranu se bojím, aby něco nechytla. To ještě kojíš ne? Ty jsi zvíře
Já jak jsem psala, tak jsem frigidka, ael když jsem kojila, tak mi nikdo nesměl sáhnout na prsa.
@Verifikation Moc děkuju, studuju postgraduální doktorát, ale toto byla jenom státní doktorská zkouška, abych dostala i titul (PhD.), musela bych sepsat a obhájit dizertační práci. Mňo, na to vůbec nevím, zda někdy dojde, jsem líná a po osmi letech na fakultě už toho mám tak nějak dost ![]()
@Neliska Adélce je teprve čerstvých 5 měsíců. takže by bylo dobré zkoušet fakt až okolo prosince. Uvidíme. Ale můj je stejně nějaký líný. Včéra sem lůdila a nebylo mi dopřáno, tak sem nasraně čuměla do půlnoci do stropu ![]()
A ráno sme se pohádali, protože je prostě neponaučitelný a furt ráno leze do skříně pro věci. A né že by si to vzal zaráz
Nebo si to nachystal večer, on nás prostě musí budit. No dneska bude tichá domácnost, nemám ani chuť se s ním bavit ![]()
@Kleofasek To mne vždycky pobaví, co za maličkosti dokážou člověka naštvat. Holt po nějaké době je to už trochu ponorka… zvlášť když jste v 1+1 ![]()
Co se sexu týká, nemohly bychom si ty muže na nějakou dobu vyměnit? ![]()
No je to fakt zajímavý, také mám náruživou kamaradku a ten její moc k činu není, taky jsme přemýšlely, že bychom si vyměnili manžele, ten můj by byl tak štastný, jak říká: mě by stačilo třikrát denně třikrát
, no tak to měl asi tak třikrát od ledna
a to jsem vlastně zadělali mimčo a zas nic. Byl i docela zklamaný, že to vyšlo takhle rychle, ale zase mi říkal, že ho to nebaví, když to musí být na povel, že už se těší, až budeme mít mimina odbytý a bude to spontánní, a ne, že jsou plodný dny. Takže ti ho tam asi Kleofásku pošlu na víkend, souhlasíš? Chudák malý, mě už je ho líto, ale já fakt nemůžu, krom po té revizi, ach jo to zase bude, až se budem muset snažit. Já už chci být těhotná, aby mi zas dal pokoj.
Holky, dneska sex, uplně krááása
![]()
Trval asi 30 sekund ![]()
takže celý týden abstinuje, aby mě pak navnadil a hned byl hotový ![]()
Já se z něho jednou picnu. Ale i tak sem si užívala tu půlminutu rozkoše
Protože vím, že další bude asi zas další sobotu ![]()
Stejně ho miluju
![]()
A koupili jsme na mě nové oblečeníčko a botečky
…jsem uspokojená až až ![]()
@Kleofasek Ahoj, zase jsi mě pobavila
My včera začali něžnosti, právě jak začínal Autosalon, muž pak při sledování reprízy počítal, jak dlouho nám to trvalo. Pak mí říká, že přes půl hodiny, to se mi teda zdálo moc, nakonec jsme si uvědomili, že po akci jsme ještě asi deset minut leželi a povídali ![]()
Celé tady naše hovory mi připomínají ten vtip: „Já mám sex kdy chci - třeba loni se mi vůbec nechtělo.“ ![]()
Jupí tam MS dorazila v sobotu, přesně jak mám cyklus po 26ti dnech. Tak aspoň že tohle mám z krku.
Holky, tak mě se rozjíždí menses.. není to moc brzo po čtrnácti dnech? ![]()