Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DaMaThe hodně štěstí u státnic
a na nějajý potrat vůbec nemysli, ani to nevyslovuj ![]()
@Verifikation tak to na tu kontrolu jdeme stejně, doufám, že se obě dozvíme jen samé dobré zprávy ![]()
@Andrej29 Děkuju Ti! Jediná moje šance je, že se nade mnou slitujou nebo budou pozdě odpoledne tak unavení, že řeknou Jéžišmarjá tak jí to dejte, ať můžem jít domů… ![]()
@DaMaThe
Ahoj, tak jak si dopadla u státnic?
můžeme gratulovat?
@Verifikation @Neliska Ahoj holky, díky že jste si vzpomněly. Nakonec mi to shovívavá komise přiklepla hlasováním 6:1, takže fajn. Vtipný okamžik - byla jsem poslední student na řadě, a je zvykem po skončení státnic slavnostní přípitek šampáněm - takže jsem byla přinucena hodit do sebe alkohol
Na prázdný žaludek a nervozitu fakt lahůdka
Pak jsme si šli sednout s kolegy do hospody, no popravdě už jsem vybalila, proč že si s nimi nedám pivo, tak byli překvapení a budu jim sloužit jako odstrašující případ toho, jak nevypadá plánované rodičovství ![]()
No tak to gratuluju, tedy já když si vzpomenu na své státnice a že bych do toho ještě řešila drobka, tak se jdu rovnou odstřelit.
@Andrej29 @Kleofasek Holky děkuji moc!
@Neliska Máš pravdu, poslední týdny to byl hukot. Jenže odhlášením ze státnic bych si zkomplikovala situaci ve škole a těhotenství bych stejně nepomohla.
http://www.novinky.cz/…miminko.html
Celkem zajímavý článek, holky, loni bylo přes 13 000 potratů, takže to fakt asi není žádná vyjímka.
@DaMaThe Taky gratuluju ke státnicím! ![]()
@MCH Ahoj, můžu se zeptat, tys měla ms už tři týdny po revizi? Začínám mít nějaké slabší krvácení, tak přemýšlím, jestli by to mohla být ms nebo co to zase je…
Holky, tak já mám 3 týdny po revizi…dnes jsem byla na kontrole a paní doktorka mi udělala podrobné ultrazvukové vyšetření..děloha malá, sliznice 9 mm, v levém vaječníku folikul 16×18 mm velký..ale už prasklý..takže den po ovulaci..přiznala jsem se, že jsme se snažili, a ona mi řekla, že je vše v pořádku, že to vůbec nevadí..takže na kontrolu buď po MS a nebo když nepříjde (kéž by
) tak taky na kontrolu…
@Verifikation @Neliska @Perouťáčci Holky jste moc hodné, ono s tou psychikou se to snadno řekne a hůř realizuje. Dneska ráno se mi nějak vyvalilo břicho, tak jsem paradoxně ráda, že to snad roste. Dnes odpoledne mám státnice, bude to ostuda jak Brno, jestli mne vyrazí. Ale kupodivu ani nejsem nervozní, v porovnání s hrozícím potratem mi ostatní starosti přijdou tak nějak podružné.