Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já ještě stále doufám, že MS ani nedorazí…moc tomu ale nenasvědčuje:(
@Verifikation píše:
Holky, tak mě se rozjíždí menses.. není to moc brzo po čtrnácti dnech?
Není to spíš ještě krvácení/špinění k zákroku?
@MCH píše:
Já si to taky myslím…já jsem měla klid docela brzy po revizi…ale přesně po 2 týdnech jsem začala na den krvácet jak u menstruace. Ale nebylo to. Doktorka mi říkala, že to není možné tak brzo.
@Neliska píše:
jak říká: mě by stačilo třikrát denně třikrát
@Neliska píše:
Jupí tam MS dorazila v sobotu, přesně jak mám cyklus po 26ti dnech. Tak aspoň že tohle mám z krku.
Super. A z jiného soudku, co ten nočník, už jste začaly? Já jsem na to nějak poohodlná, ale úspora by to byla i další krok k samostatnosti. Včera jsem ho alespoň koupila.
@Kleofasek píše:
Vy se máte, závidímJá mám maximálně jebáky, což je takový předvoj a žravou
Už chci takýýýýýýýý
Proč? Si to užívej bez, kor když se teď ještě snažit nechcete, ne?
@MCH píše:
No já právě nevím, ale po zákroku to bylo takový jen špinění, asi tak pět dnů, pak klid nic se nedělo a včera už jsem začala špinit a dneska se to rozjelo… Taky my to přijde brzo. No uvidím, jdu si zítra vyzvednou zprávu z nemocnice, pak se objednám k doktorovi a uvidím co mi řekne…
@Verifikation píše:
pak se objednám k doktorovi a uvidím co mi řekne…
No jo, akorát čistě teoreticky by mě zajímalo, jak doktor pozná menzes od porevizního krvácení. Ale 14 dní je opravdu málo, řekla bych až nefyziologické, tak uvidíš, jak to bude dlouho trvat, třeba to bude jen dva tři dny… Mě to došlo za tři týdny, a i to je myslím krátké, i když průběh toho byl jako obvyklá menstruace, tak to určitě byla.
Holky, já mám od minulého týdne občas takové špinení nebo slabší krvácení (předtím už nebylo nic), tak nevím, jestli je to předzvěst menstruace nebo se ještě tělo dočišťuje. Doufám, že ms příjde brzy, ve čtvrtek budu mít 4 týdny po revizi, tak už by mohla ![]()
@Verifikation tak to ti taky neporadím, ale 14 dní se mi zdá málo.. ![]()
Jinak já od prvního dne cyklu začínám s přípravou na KET, strašně se těším, ale zároveň bojím.. Takže za měsíc bych už měla mít mrazáčka u sebe ![]()
@Andrej29
Tak já vůbec nevím o co jde, ale každopádně přeji, ať se vše zadaří tak nejlépe, jak jen může a doberete se úspěšného konce.
@MCH no začínme… teď jak je vedro, tak jí nechávám celý den nahatou, nebo jenom v tričku, buď lítá po zahradě a učurne nebo ukákne, ukáže na to a řekne hamba a jde dál, tako by se nechumelilo, dokonce u našich o víkendu dostal pes, že udělal bobek a to jsme se nasmáli, že chudák dostal neoprávněne, jelikož to byla malá. No takže čurá a kaká kudy chodí, a když udělá hambu, tak ukazuje a jde si sednout na nočník, nedošlo jí, že na něj musí před tím. Je to boj, ale chci využít hezkého počasí. No a taky by jsme ušetřili za plíny, jelikož mi teď snížili plat o 40procent, ach jo.
@Neliska nějak to tu utichlo, že? U mě nového jen to, že jsem už vdaná paní
A asi tak za měsíc mi budou dávat toho našeho mrazáka
Tak už jsem z toho celkem nervózní, jak to dopadne…
Vy se máte, závidím
Já mám maximálně jebáky, což je takový předvoj a žravou
Už chci takýýýýýýýý