Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DaMaThe No my si řekli dva týdny..tak jsme to dodrželi na den:D
@DaMaThe
my náhodou taky už sexujem
![]()
Už 12.den op revizi
můj mě trochu přepadl v kuchyni ![]()
jenže naše špásování je strašně krátké, asi jak dlouho nebylo nic, tak je to teď moc brzo hotovo ![]()
A jak se má malé? Už je to všecko v pořádku? A máš fotku? ![]()
Ahoj holky, tak se zase hlásím, dnes jsem byla na kontrole v nemocnici (po revizi), tak tedy ta kontrola byla bez kontroly, jelikož se na mě vůbec nepodívali, jen mi dali papír z histologie, ty jo a já kvůli týto blbosti si musela zase nařídit hlídání a auto a jela tam přes celý město, fakt nechápu, to jsou s prominutím blbouni, to mi to mohly poslat mejlem, to se nedivím, že se všude v ordinacích čeká, když si zvou lidi zbytečně. No jinak mi Dr. tam potvrdil, že když se mi to stalo podruhé, tak bych měla jít už na ty genetický testy, a že první se dělá odběr krve, kde zjištují srážlivost krve, že to bývá nejčastější příčina, proč miminko v matce nevydrží. Tak už se těším až to dostanu, abych tam mohla jít. TAk snad brzy.
@Neliska Ta genetika se dělá, až po první ms po revizi, nebo proč čekáš? Já bych taky ráda na nějaká ta vyšetření, k doktorce jdu v pátek, tak snad mě někam pošle.
@Neliska mě ani žádnou histologii myslím nedělali ![]()
@Sofie2013 genetika se dělá prostě z krve, nemusíš čekat na nic po revizi ani na nic jiného. Vezmou krev a pošlou na gen. rozbor. Většinou se dělá celému páru.
Jen výsledky trvají cca 2 měsíce.
@Kleofasek Nic nového nevím, akorát mi brali krev minulý týden a výsledky jsou v pořádku. Mám jít na kontrolu když budu krvácet, jenže jako na potvoru mi to vždycky vyjde o víkendu nebo mimo ordinační hodiny
Pořád se pozoruju a psychika teda nic moc. Snad se to konečně rozhodne příští týden na screeningu, jen kdo má pořád vydržet to čekání… ![]()
@Sofie2013 no já nevím, proč tedy čekám na tu MS, ale můj Dr. mi říkal, že až jí dostanu, tak se k němu mám objednat na kontrolu jakože po šestinedělí, a pak zfouknem tu genetiku a UTZ prsou. NO já fakt nevím už, u každého je postup úplně jiný
@Neliska jestli ti nechce udělat k tomu i HP. Tak to by bylo potom jasné, protože krev se bere 2-3 DC a pak 21.DC.
Ahoj holky,
o víkendu u nás bylo krásně.. Měla jsem tu rodiče a ségru a super jsme si užili víkend.
Tak jsem si řekla, že nesexovat 14 dní.. ale včera, po týdnu, jsme to už nevydrželi
měli jsme to na etapy, uprostřed přišla tchýně s tchánem na kafe
, tak jsme to pak dodělávali
Ale sex naprosto úžasnej ![]()
Já si mám přijít příští pondělí pro výsledky z histologie a s těmi výsledky pak k mému gyndaři. Tak jsem zvědavá co mi řekne..
@DaMaThe
Tak to je dobře, že jste v pořádku.. jen ať to vydrží.. ![]()
@DaMaThe musíš to dát, jseš tu naše jediná těhulka!!! My věříme, že drobek bude OK.
@DaMaThe Poslouchej, psychika je strašně důležitá!!! Jde potřeba aby jsi měla pozitivní myšlení a řekla si, že malé bude v pořádku!! Jak budeš negativně myslet, tak to to malé vzdá!!! Pozitivní myšlení je v těhu strašně důležité. Já sama jsem na to dojela..
@Kleofasek Ten duch na testu je už skoro nepatrný, uvidíš, že to bude dobré

@Perouťáčci Ááá konečně taky někdo, kdo nevydrží nesexovat - my to porušujem pořád, pak si nadávám, pokaždé stejný scénář