Revize květen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
4.6.13 14:12

@Sofie2013 takže myslíš, že když si řeknu na gyndě, že mi to taky udělají?
Přece jen, od roku 2011 jsem byla 4× těhotná, 3× potratila, 1× porodila, 2× stimulce na IVF 1× na KET :think:
Zkusím to…

• Citovat
  • Upravit
DaMaThe
4.6.13 14:13

Jinak holky určitě prevenci nepodceňujte, pracuji na onkologii, tak 40% diagnóz máme právě karcinom prsu, běžně už léčíme ročníky 80+, tj. ženy kolem 30 let, na to se opravdu nedobře dívá…

• Citovat
  • Upravit
Twitter
4.6.13 14:15

@DaMaThe já bych si to taky chtěla prošetřit, jenže tady mi to nikdo nenabídl a vím, že mamograf je až od 40-ti :(
To stačí opravdu jen to sono? A dají mi tu žádanku, když si o ni řeknu? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3613
4.6.13 14:18

@Kleofasek Já myslím, že Ti ji dají, jestli máš rozumného doktora. Jinak to vyšetření většinou stojí tak 300-400, což je částka, která za ten klid určitě stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
4.6.13 14:18

@Kleofasek Ano, sono ve většině případů stačí, pokud by tam něco objevili, vyšetřovalo by se to případně dál např. biopsií. Řekni si na gyndě, neměli by Ti to odmítnout, stejně tak obvoďák, přinejhorším řekni, že sis nahmatala bouličku a pak zmizela. Teď na tom byla kamarádka jako samoplátce a stálo to myslím 350 Kč, to nejsou takové prachy a za ten klid to určitě stojí.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
4.6.13 14:23

@DaMaThe to není moc drahé, to bych určitě objetovala. Hned si to jdu poznamenat, abych na to popřípadně nezapomněla. Ve čtvrtek se bude zas určitě mlet o tom, jak je to možné, že jsem zas byla na revizi a kdesi cosi.. já pak zapomínám na to, co jsem se chtěla zeptat, takže už tam pokaždé jdu s papírkem a poznámkama :mrgreen:
Prsa mám obří, tak sedmičky osmičky :zed: Sama si to nepoznám :|

• Citovat
  • Upravit
DaMaThe
4.6.13 14:29

@Kleofasek No upřímně takovou velikost si nedokážu představit :D Mám dvojky a jestli se mi zvětší, tak na to se moc netěším… Kde kupuješ podprsenku? Ale manžel je asi nadšený viď? :)

• Citovat
  • Upravit
Twitter
4.6.13 15:01
@DaMaThe píše:
@Kleofasek No upřímně takovou velikost si nedokážu představit :D Mám dvojky a jestli se mi zvětší, tak na to se moc netěším… Kde kupuješ podprsenku? Ale manžel je asi nadšený viď? :)

no já su hodně přibraná po tom všem :think: Tož mě to narostlo ze čtverek. To se líbilo vcelku i mě, včíl bych to zahodila někam do popelnice :cert:
Jednak nemůžu sehnat nejen prádlo, ale i halenky :zed: Kupuju ale ve značkovém, tam mají i na padáky :mrgreen: Každopádně za jednu podprdu padne tak 1500 :zed: takže jich ani moc nemám :think:
Musím spíš zhubnout, už mi to šlo, po porodu jsme měla dole 10 kilo, ale jak jsem otěhotněla, tak zas 4 kg nahoře :zed: A včíl je furt mám :zed:
Už aby nepršelo, hned vyrazím ven s kočárem.

• Citovat
  • Upravit
2559
4.6.13 20:39

@Kleofasek já vlastně ani nevím, jak to vyšetření probíhá, že mi prý vše vysvětlí až na té kontrole po šestinedělí, tedy holky, to se zase děsím, když tady čtu, že už mají nádor 80ročníky, to jsem já!!! Já ještě potřebuju mít to jedno dítě a pak ať už se stane cokoliv. Jinak jsem se zase tak naštvala, jak je všechno o těch zatracených prachách, jsem chtěla malou přehlásit k pediatričce, co je fakt výborná, ale má obsazeno a ona mi napsala, že přijme malou za roční poplatech 5000,– Kč. No to už je trochu moc, ne???
JInak k té váze, mě už je ze mě :poblion:, tak já do roku 2008 měla furt těch mých 75kg, (výška 170), pak jsem v práci začala strašně hubnout, připadala jsem si tlustá, a zhubla jsem během 3 měsíců na 60kg, byla jsem přeštastná a hrozně spokojená a od patnácti let jsem simohla vzít co jsem chtěla, no ale pak přišel jojo efekt a hned jsem přibrala na těch 75 během půl roka a další rok na 85, no pak první revize, to jsem přibrala na 90, pak těhotenství na 110 před porodem, po porodu na 90, pak jsem začala lítat jak blázen s kočárekm na 80 a pak zase řeším druhé těhu a stresy a už zase mám po revizi 97 :zed:, už jsem si napsala číslo na obezitoložku, strašný fuj fuj fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
4.6.13 21:11

@Neliska no já su malá a ještě brumlík do toho :mrgreen:
Před stimulacemi 80, po stimulacích 113, před porodem 118, po porodu 108. A včíl zas 112 :cert: :cert: :cert: Kozy jako vozy, zadnici jak Štýrský valach :cert: :mrgreen: Ale já su zas taková veselá kopa. Štve mě to, ale můj životní cíl byl mít miminko nebo dvě a stimulacemi a užíváním několik měsíců prednisonu, jsem hrozně nabrala.. Váha je u mě vedlejší :) Ale už jsem zhubla několikrát, jednou 28 kilo. Přestala jsem i sama kouřit po třech letech. Vůli mám, ale musím se jednoho dne prostě pevně rozhodnout, zatím su na to takové líné :mrgreen:
Ale zhubnu, líbí se mě, když chlap žárlí :mrgreen: je to vzrůšo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
DaMaThe
4.6.13 21:29

@Kleofasek @Neliska Holky to jste mne pobavily jak popisujete svoje postavy :D Já mám 59 kg na 170 cm, což vypadá že je v pohodě, ale taky mám ty ženské tvary - boky, zadek - těch bych ráda kus někomu přenechala…

• Citovat
  • Upravit
Twitter
5.6.13 09:46

@DaMaThe kdyť máš postavu jak modelína :palec: :pankac:
Tolik sem naposledy vážila v sedmé třídě :mrgreen:
Já su odjaktěživa spíš pevnější, krev a mlíko :pankac:
Ale slušelo mi to, včíl je to hrozné, hlavně mě štve oblečení. A když jsem čekala malou, tak jsem marně čekala až do 8. měsíce, než na mě půjd epoznat bříško :mrgreen: a okamžitě jsem v nakonci 8. měsíce aj porodila, takže žádné užívání a pyšnění se s těhu břichem, nebylo :cert: :mrgreen:
Holky, ukážu foto před 30-ti kyly :cert: Než jsem měla všecky ty těhu :think:
Reálné foto se stydím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
DaMaThe
5.6.13 10:13

@Kleofasek Pěkný kus ženské, žádná obezita, ale chápu že 30 kg navíc je už znát a obtěžuje Tě to… Teď dáš určitě něco dolů, jak budeš bez hormonů a čím dál víc běhat kolem Adélky :) Já před rokem jen tak si dala dietu podle STOBu a sundala jsem 5 kg a myslím že mi to prospělo. Teď mi vůbec nechutná nic zdravého, nicméně na váze to zatím poznat není, kéž by to vydrželo ještě nějakou dobu…

• Citovat
  • Upravit
Twitter
5.6.13 10:26

@DaMaThe náhodou, už tam mám podle BMI obezitu prvního stupně :lol: Na moji výšku 165 cm bych musela vážit cca 68 klio. Ale mě to ani nesluší. Jednou jsem měla 74 a měla jsem tak veliký nos v tom pohublém obličeji :think: :mrgreen:
Celkově se mi to na mě už nelíbilo. Prostě ta 80-tka mi slušela a zas bych ji brala :pankac: No ale cesta je k tomu ještě daleká :mrgreen:
Já su baba ze Slovácka, vínko, slivovica, zabijačky :pankac: :mrgreen:
Ten STOB, to jsou ty tabulky s kilojoulama? Jak si počítáš gramáž, že? No tak tak jsem zhubla těch 28 kilo za 7 měsíců :pankac: To jsem byla pod dozorem obezitologa a brala sem aj nejaké podpůrné léky.
Ale už nechcu nic brát, zobala sem toho tolik při umělém, že moje játra musí trochu vyvětrat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
DaMaThe
5.6.13 11:36

@Kleofasek Kilojouly jsem nepočítala, měla jsem seznam receptů/jídel na snídani, svačinu, oběd a večeři, vždy jsem si vybrala podle libosti. Akorát člověk musí předem vědět, co bude vařit, aby na to nakoupil suroviny a sebere to nějaký ten čas, ale tehdy mne to i bavilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex