Revizoři a turisti :((
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Emily Krol píše: Více
Jednání revisora je hrozné, ale ani revizor nemusí umět všechny světové jazyky.
Ale: Dívka na pobytu na jiném kontinentu, ale doklady včetně pasu nemá u sebe, ale u vedoucí tripu? ![]()
No, zavolal bych policii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už to tu někdo naznačoval, ale je to jako s některýma příspěvkama tady… ona ta pravda občas je malinko jiná. Tím nechci naznačovat, že není pravda, že revizoři rádi chodí tou nejschůdnější cestou. Na druhou stranu- už vidím někde venku, jak jedu „zadarmo metrem“, oni mě odchytěj a pak řeknou- aha, turista z Prahy, toho teda pustíme.
Pokud vím, že se budu přemisťovat hromadnou dopravou, tak si to asi ve vlastním zájmu předem nastuduju.
Obrigado
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina píše: Více
Proč nesmyslnou? Co když jeli ze Zličína/Černého Mostu a holka vystoupila dříve/později? Přestup ze žluté na červenou je na Florenci naprosto logický. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše: Více
To by byla dole na nástupišti, tam jsem revizory neviděla už hodně dlouho. Ale jo, můžu se tam pohybovat v jiných časech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše: Více
Taky mě ty doklady u vedoucího zájezdu zarazily, vždyť v tomhle věku běžně mívají na takových akcích volný rozchod
.
K tomu bez prostředků, vyděšená… no možná by mi v tu chvíli policie přišla jako dobré řešení
Příspěvek upraven 28.10.24 v 11:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Udělala jsi dobře, že jsi ji pomohla.
Moji dceru bez lítačky chytnul revizor. Ok její chyba to víme.
Zapomněla jí doma i se všemi doklady. Řval na ní, že jí nechá odvést policií, že si ji nechá zjistit a podobně.
No já naštěstí byla doma
Občanku nafotila a dceři ji poslala fotkou.
Druhý den jsme šli na DPP a zaplatili 50,–kc
Nicméně mě vytočil co si na ni dovolil.
- Citovat
- Upravit
@PAN66 píše: Více
Cestující je povinen označit jízdenku neprodleně po nástupu do dopravního prostředku.
Neprodleně znamená bez zbytečného odkladu.
Usazení dítěte na sedadlo a zabrždění kočáru jsou v zájmu bezpečnosti a mají přednost před označením jízdenky. Odklad o tyto úkony není zbytečný - o tio bych se s dopravním podnikem soudil. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Nevím, jestli na ní řvali, nebyla jsem u toho. Ale nechat si tzv zjistit policií je naprosto standardní postup. Revizor s dotyčným vystoupí na zastávce a počká na příjezd hlídky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. píše: Více
Řvoucí revizoři je asi místní folklor. Já jsem fakt nikdy žádné řvoucí revizory nepotkala. A potkávám je dost často. Bydlím a pohybuji se v oblasti pro revizory oblíbené (tramvaje 22, 18, 2, metro Dejvická atd.). Revizor má plné právo resp. povinnost zavolat policii, co má dělat jiného? Proč by měl revizor řvát? Dělá svoji práci a proč by u toho řval?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šklíbakočka píše: Více
Navíc v době, kdy každý může natáčet na mobil a rozmáznout to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne Praha. Jiný kraj, jiné město. Dcera tento měsíc potkala 3× revizora. Stejného. Jestli mají nějak služby dny za sebou
. První den mu ukazovala průkazku. Dva dny po tomhle ji znovu v trolejbuse potkal a poznal ji. Když vytahovala peněženku, tak ji řekl, ty ukazovat nemusíš, pamatuji si, že máš průkazku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!