Režim 2měsíčního miminka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
14.2.23 06:16

Ne, s prvnim ditetem byly zacatky jeden totalni chaos :mrgreen: Neco jako rezim bylo prudce orientacni, jakoze nekdy rano se vstalo, uz se postupne zacinala dat odhadnout doba, kterou vydrzi byt vzhuru (no, plus minus autobus), kolem obeda jsem chodila ven, vecer jsem si lehla fo postele, ale ten kolotoc krmeni-bdeni-spanek tak nejak jel furt dokola :mrgreen:
U druheho jsme vic najeli na neco jako rezim rychleji, protoze jak clovek vstava s tim prvnim ditetem a treba ho musi vzit do skolky a pak vecer chodi cca v nejakou podobnou hodinu spat, tak to mimino tam nejak musi lepe zapadnout.
Ja navic mela prvniho mirne nedonoseneho a druheho v terminu a to bylo taky nebe a dudy.
Vykasli se na tlaky z okoli, pokud ty nemas problem, tak nemas problem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
14.2.23 06:18
@Anonymní píše:
Mooc děkuju za reakce ;) No, mám okolo sebe dost maminek, které mi říkají, že mají režim od začátku. Vykoupat, okolo 7-8 uložit a miminko spí. Dost závidim maminkám které položí mimčo do postýlky a to samo usne :lol: Já chodím, šátkuju, a stejně když ji položím dřív než v 11 tak prostě nespí a pláče :zed: Ale jsem ráda, že na režim máme tedy čas :lol:

Nojo kazde mimco je jine. Jela ten " zazrak" ze fakt se v 19h koupalo a pak spal..celou dobu, v postylce i kocarku chrnel :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
14.2.23 06:18
@lilith1 píše:
Nojo kazde mimco je jine. Jela ten " zazrak" ze fakt se v 19h koupalo a pak spal..celou dobu, v postylce i kocarku chrnel :oops:

Melo byt..ja mela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.23 08:41

@lilith1 Jee, tak to se máte :lol: Teď je to teda mnohem lepší než to bylo, protože malá přes den nespala skoro vůbec, byla večer hrozně přetažená a uspávání byl horor. Když si ji dam do šátku, usne téměř okamžitě, tak přes den nosím :oops:

• Citovat
  • Upravit
6654
14.2.23 08:43
@Anonymní píše:
Mooc děkuju za reakce ;) No, mám okolo sebe dost maminek, které mi říkají, že mají režim od začátku. Vykoupat, okolo 7-8 uložit a miminko spí. Dost závidim maminkám které položí mimčo do postýlky a to samo usne :lol: Já chodím, šátkuju, a stejně když ji položím dřív než v 11 tak prostě nespí a pláče :zed: Ale jsem ráda, že na režim máme tedy čas :lol:

Bud uplne v klidu ;) Nas prcek nema rezim ani v roce, nekdy se rano probudi v 7, nekdy v 9 a od toho se mu odviji den, rozhodne neexistuje, ze kazdy den v poledne jde spat a vecer v 8 koupeme a uspavame :mrgreen: ale ja se z toho teda nehroutim, proste kdyz vidim, ze je unaveny, dam ho spat a neresim kolik je hodin. Vidim jaky je to peklo u kamaradky, ktera se snazi na sve dite aplikovat striktni rezim a prijde mi, ze jsou spis otroky toho vytvoreneho rezimu, nez aby to bylo k uzitku a pohode vsech zucastnenych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.23 08:48

@Ernais asi máte pravdu, nebudu nato nějak tlačit, do půlnoci většinou spí, hlavně že nemá obrácený den a noc :lol:

• Citovat
  • Upravit
6654
14.2.23 10:06
@Anonymní píše:
@Ernais asi máte pravdu, nebudu nato nějak tlačit, do půlnoci většinou spí, hlavně že nemá obrácený den a noc :lol:

Hlavne je to uplny prcek a jeste se mu ten jeho vlastni rezim stokrat zmeni., nema vubec smysl se tim ted nejak zaobirat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.23 10:52
@Anonymní píše:

Jak píše Eva2610, maminky v tom zásluhu určitě nemají. Dvouměsíční syn má každý den jako přes kopírák, až na večerní koupání, koupeme co dva dny, takže když se nekoupe tak si před spaním hraje většinou. Ale určitě jsem se mu to nesnažila takhle nastavit já, má to takhle asi od tří týdnů, prostě ze dne na den začal jet podle hodin. Takže ano, kolem 7-8 jde spát a spí až do tří do rána, někdy i déle. Pak se nají a spí dál :mrgreen:. Ale začal s tím sám, nesnažila jsem se to nějak zavést. Takže režim to je, ale vytvořil si ho sám.
Příklad, moje sestra se snažila u svých synů ten režim zavést a na oplátku měla dva uřvané a věčně nespokojené miminka, podle mě jí dávali sežrat to, že je chce řídit a určovat jím, co kdy mají dělat.
Naopak já ho nechávám ať si vše dělá jak chce a je z něho klidné, usměvavé a většinou spící miminko.
Určitě bych jí nechala tak, akorát jí tím stresuješ. Jednou ten režim mít určitě bude, ale až bude chtít a bude na to připravená. Ber to tak, tebe by se taky nelíbilo kdyby ti někdo určoval kdy co máš přesně dělat. :mrgreen:
Držím palce ať je to co nejdříve ;).
Ps: ten šátek ti závidím. Já plánovala jak budu nosit a on raději kočár :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.2.23 22:38

My teda rezim mame, za me to ma tu vyhodu, ze dite vi co ho ceka, vi ze po koupani se jde spat a hned mi usne. Zacali jsme postupne uz kolem tydne veku-zacali jsme koupanim v urcity cas, pote kojeni a spat. Ted ma 3 mesice a rezim uz celkem mame. Zacal se postupne i v noci budit ve stejny cas. Pres den obcas taky, nekdy si vypije uplne mimo casy, ale to je mi to jedno. Mame 4 deti a u vsech jsme to tak delali, jinak bych asi 4 nemela :D Vecer v 9 pohoda, klidek s manzelem u TV :lol: ale nelamala bych to pres koleno, proste v klidu, postupne, pokud si rezim chcete nastavit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.2.23 22:48

@michada90
To jsou geny a stesti ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.23 23:02

Jee, holky neprovokujte me, už tu zase chodím hoďku s ukňouranym miminkem a houpu :lol:

• Citovat
  • Upravit
60
14.2.23 23:04

@Lucie_Sx mozna jo, mozna ne. U kazdeho z deti to stejne neslo. Mame dvojcata a dokonce i jedno z nich melo rezim skoro hned, polozilo se a spalo. Druhe se to ucilo nekolik mesicu.. Rocni nam jde sam z koupelny primo do postele, jen ho dojdu ulozit, pusa a odchazim a to genama nebude :lol: Za me je rezim pro deti dulezity, pro kojence, mensi deti i skolaky.. ale zase nejak rozumne, s mirou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.2.23 23:07
@michada90 píše:
@Lucie_Sx mozna jo, mozna ne. U kazdeho z deti to stejne neslo. Mame dvojcata a dokonce i jedno z nich melo rezim skoro hned, polozilo se a spalo. Druhe se to ucilo nekolik mesicu.. Rocni nam jde sam z koupelny primo do postele, jen ho dojdu ulozit, pusa a odchazim a to genama nebude :lol: Za me je rezim pro deti dulezity, pro kojence, mensi deti i skolaky.. ale zase nejak rozumne, s mirou.

No jo, ale ucit neco nekolik mesicu (!), to bych se na to mohla vis co. Za me uplna ztrata casu.

A zatimco rezimove maminky to venku v pet hodin odpoledne bali, ja pokracovala s miminem na koncert, na oslavu nebo do hospudky :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.2.23 23:16

@Lucie_Sx no on ten rezim je i o tom, ze na den nebo par dni z nej vypadnout, neni pro to dite zadny problem, pokud to maji zajete.. ;) takze v klidku jsme na oslave do noci, v lete na akcich a deti si za den, dva najedou zpatky. Urcite nejedeme z oslavy v 5 domu :D To stejne dovolene, kde chodime spat uplne jinak. Jak jsem psala-chce to rozumne, urcite nejedeme na vteriny kazdy den stejne :lol: ale nebudu nikoho presvedcovat :lol: mne to za tu vecerni pohodu za to stoji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
14.2.23 23:26

Moje mimco a ja mame super rezim. Mimino ma hlad - ji, mimino chce spat - uspavam, vetsinou do par minutek, jenom jednou to je ve 20.00, jednou ve 22.00, pres den taky ruzne, to uz vi mimino, kdy zrovna chce spat. Uz se zadarilo i v 19.00, to byla parada, takovy dlouhy vecer :lol:. Jedine co me zadne mimino sveta nepresvedci - at vstavam pred 7.00. Uz to na me prcek zkousel i ve 4, 5, 6… v tomhle ja se nedam a ma smulu. Jeste tak muze ke mne do postele, ale znamky zivota anebo jakoukoliv zabavu ze me nedostane :mrgreen:. Mimino zrovna docucalo, jdu spat :D.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure