Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@lukresia píše:
@i_ivankaa zkus přebalovací podložku
@Lizzi píše:
@i_ivankaa já taky nemůžu nechávat moc nahatýho, čůrání do dálky je jeho specialita. Jednou si v nestřežené chvilce dočůral až za hlavuNám je přebalovací podložka k ničemu, protože čůrá do výšky..
@Talunka já koukala jak puk
ty děti jsou prostě dokonalý po všech směrech!
@Lizzi Si piš, že jsou
Já občas čučím, jak naše malá je schopná si narvat takovou tu plastovou hrkávku-sichrlajsku do pusiny tak do půlky
Pak se jí nadáví a zůstane čučet ![]()
Tak já mám 4 měsíční holčičku a ta se budí cca.mezi 6 a 7, tak si hrajeme v postely, povídá mi atd.pak se většinou jdu já osprchovat ( to mi leží v koupelně na dečce)pak si jí dám na hrací dečku a přitom odbíhám něco uklízet, tak za 1-1,5 h po probuzení usne v postýlce asi na 40 minut, pak je zase 1,5 hodinu vzhůru, pak jde ven do kočárku, tam spí (podle počasí, když je zima tak 3 hodiny, když je teplo tak méně), pak je zase 1,5 hodiny vzhůru´( to jdu třeba ven a mám jí v Manduce)pak jde zase spinkat a pak už se snažím aby neusla, pak kolem 19 30 jdeme koupat, kojit a spinkat, usíná u kojení a když ne tak položím do postýlky a sama usne. V noci se budí mezi 24 až 2 a pak mezi 3-4 a pak mezi 6-7 vztane. Nepíšu krmení, jelikož to je velmi různé, kojím po 2-3 hodinách
@Talunka píše:
To je fakt výhoda, když se zhruba ví, jak a co mimčo dělá. Já jsem na to pyšnáAle vždcky mě naštvou ženské, které mě zchladí, že si to nemám tak růžově malovat. Že to tak nebude…By mě zajímalo, proč jsou lidi tak škodolibí
Ba naopak si myslím, že pokud nějaký režim je, tak se pak lépe přizpůsobí a zvykne na jiné věci. Hm?
No, jasný, že postupně se to bude upravovat a že někdy to je trochu jinak, ale vcelku se tohodle režimu držíme oba a myslím, že to vyhovuje všem
A ostatní mě nějak nezajímají, popravdě znám svoje dítě nejlíp, ne? ![]()
@i_ivankaa píše:
Jak si s mimčama hrajete bez plínky? malá mi vše počůrá nebo pokadí…jak to máte vy? chci ji taky nechat větrat, ale pak mám vše mokré
Mám z IKEA nepromokavou podložku, kterou, když je syn naháč, tak roztáhnu a může si hrát. Navíc tedy syn kaká jen jednou denně, přibližně okolo dvanácti, pokadění u nás opravdu nehrozí. A počůrání - tomu zabrání ta podložka. Syn miluje si hrát nahatý, nejlíp se tak i rozvíjí.
@i_ivankaa já taky nemůžu nechávat moc nahatýho, čůrání do dálky je jeho specialita. Jednou si v nestřežené chvilce dočůral až za hlavu
Nám je přebalovací podložka k ničemu, protože čůrá do výšky..