Režim dne miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
27.5.13 13:34

@i_ivankaa já taky nemůžu nechávat moc nahatýho, čůrání do dálky je jeho specialita. Jednou si v nestřežené chvilce dočůral až za hlavu :mrgreen: Nám je přebalovací podložka k ničemu, protože čůrá do výšky..

• Citovat
  • Upravit
2338
27.5.13 13:51
No anebo hadrovou plínu-pak jen přečváchneš ;) A hlavně na omyvatelném podkladu-přebalováku :)
@lukresia píše:
@i_ivankaa zkus přebalovací podložku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
27.5.13 13:52
Kabrňák :) Ale sranda je, že my máme holčičku a i ona umí mířit občas přesně ;)
@Lizzi píše:
@i_ivankaa já taky nemůžu nechávat moc nahatýho, čůrání do dálky je jeho specialita. Jednou si v nestřežené chvilce dočůral až za hlavu :mrgreen: Nám je přebalovací podložka k ničemu, protože čůrá do výšky..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.5.13 13:55

@Talunka já koukala jak puk :mrgreen: ty děti jsou prostě dokonalý po všech směrech!

• Citovat
  • Upravit
104
27.5.13 13:57

@Lizzi tak to je opravdu sikula:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
27.5.13 14:00

@Lizzi Si piš, že jsou :lol: Já občas čučím, jak naše malá je schopná si narvat takovou tu plastovou hrkávku-sichrlajsku do pusiny tak do půlky :lol: Pak se jí nadáví a zůstane čučet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.5.13 14:02

@Talunka to dělá Tonda taky :mrgreen: sichlajska je nejoblíbenější!

• Citovat
  • Upravit
779
27.5.13 14:14

Tak já mám 4 měsíční holčičku a ta se budí cca.mezi 6 a 7, tak si hrajeme v postely, povídá mi atd.pak se většinou jdu já osprchovat ( to mi leží v koupelně na dečce)pak si jí dám na hrací dečku a přitom odbíhám něco uklízet, tak za 1-1,5 h po probuzení usne v postýlce asi na 40 minut, pak je zase 1,5 hodinu vzhůru, pak jde ven do kočárku, tam spí (podle počasí, když je zima tak 3 hodiny, když je teplo tak méně), pak je zase 1,5 hodiny vzhůru´( to jdu třeba ven a mám jí v Manduce)pak jde zase spinkat a pak už se snažím aby neusla, pak kolem 19 30 jdeme koupat, kojit a spinkat, usíná u kojení a když ne tak položím do postýlky a sama usne. V noci se budí mezi 24 až 2 a pak mezi 3-4 a pak mezi 6-7 vztane. Nepíšu krmení, jelikož to je velmi různé, kojím po 2-3 hodinách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
27.5.13 15:06
@Talunka píše:
To je fakt výhoda, když se zhruba ví, jak a co mimčo dělá. Já jsem na to pyšná :lol: Ale vždcky mě naštvou ženské, které mě zchladí, že si to nemám tak růžově malovat. Že to tak nebude…By mě zajímalo, proč jsou lidi tak škodolibí :nevim: Ba naopak si myslím, že pokud nějaký režim je, tak se pak lépe přizpůsobí a zvykne na jiné věci. Hm?

No, jasný, že postupně se to bude upravovat a že někdy to je trochu jinak, ale vcelku se tohodle režimu držíme oba a myslím, že to vyhovuje všem :) A ostatní mě nějak nezajímají, popravdě znám svoje dítě nejlíp, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
27.5.13 15:08
@i_ivankaa píše:
Jak si s mimčama hrajete bez plínky? malá mi vše počůrá nebo pokadí…jak to máte vy? chci ji taky nechat větrat, ale pak mám vše mokré :nevim:
:srdce:

Mám z IKEA nepromokavou podložku, kterou, když je syn naháč, tak roztáhnu a může si hrát. Navíc tedy syn kaká jen jednou denně, přibližně okolo dvanácti, pokadění u nás opravdu nehrozí. A počůrání - tomu zabrání ta podložka. Syn miluje si hrát nahatý, nejlíp se tak i rozvíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí