Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja nevim, jsem ten typ ze proste jdu se psem i kdyz se mu nechce. Chodim s nima jeste kolem 22:00 na pul hodky vzdycky. Nemohla bych je od tei nechat az do rana ![]()
@Janichka píše:
Ja nevim, jsem ten typ ze proste jdu se psem i kdyz se mu nechce. Chodim s nima jeste kolem 22:00 na pul hodky vzdycky. Nemohla bych je od tei nechat az do rana
a to zase mne sa nechce, okrem toho mame zahradu, takze si robia co chcu a vecer proste uz Diego ist von nechce, mam ho zabit
neviem jaky velky ma mocak, ale drzaky ma poriadne. Nase obludy tu
@Janichka píše:
Nasi kluci
no to su zlaticka, nas starsi nikdy mladsiemu nedovolil pri odpocinku nejaky tesny kontakt, vlastne sa ho nesmie ani dotknut ked oddychuju
neviem co ma za traumu ![]()
Chápu to správně, že to byl dotaz na mne ![]()
Teď momentálně jsme v domku, ale hledáme si vlastní bydlení…preferujeme domek, ale pokud nebude jiná možnost tak budem muset na pár let i do bytu…
A co se týče délky odchodu z domu, tak i kvůli dítěti se budu snažit hledat práci tak, aby to vycházelo časově…což v dnešní době bude oříšek
, ale to je zase jiné téma
velké plus je, že partner má volnější prac. dobu..
@cuttysark píše:
A mate dom ci byt? Na jak.dlho by si ola denne prec z domu?
Janichka, tak s dlouhýma procházkama nemám problém, milujeme je celá rodina, takže k tomu opravdu chybí jen ten pesan
a o tom, že když je to štendo a musí se vyvenčit i v noci žádná, to sem zakusila přes půl roku, když jsem ještě žila u rodičů a pořídili jsme si pejska:) ![]()
PS..ti Vaši mazlíčci sou k u mazlení…když tak koukám na fotky, tak snad už není plemeno, které bychom radši než ridgebacka
…
@an00nymka píše:
Chápu to správně, že to byl dotaz na mne
Teď momentálně jsme v domku, ale hledáme si vlastní bydlení…preferujeme domek, ale pokud nebude jiná možnost tak budem muset na pár let i do bytu…
A co se týče délky odchodu z domu, tak i kvůli dítěti se budu snažit hledat práci tak, aby to vycházelo časově…což v dnešní době bude oříšek, ale to je zase jiné téma
velké plus je, že partner má volnější prac. dobu..
jee tak to je pohoda, ked bude pesan na zahrade, kym nieste doma, nie? Samozrejme nie v zime, to musite poriesit, ale my mame nasich ked sme prec z domu na zahrade.
RR je uzasne plemeno, len sa k nemu musi pristupovat citlivo a brat ho ako clena rodiny, nie ako psa k boude, nam vyhovuje uplne a prepadli sme RR chorobe, je to inac hodne infekcne, ochoriet mozes aj cez fotky ![]()
@cuttysark píše:
RR je uzasne plemeno, len sa k nemu musi pristupovat citlivo a brat ho ako clena rodiny, nie ako psa k boude, nam vyhovuje uplne a prepadli sme RR chorobe, je to inac hodne infekcne, ochoriet mozes aj cez fotky
Hlavne prosim ta ziadneho bezpapieraka jo
Prejdi si chovky, nastuduj zatial knihy o RR, vyber si nejaku chovku ktora je poctiva.
Studuju studuju
díky za tip..tak bez papírů bych si to u tohohle psa nelajzla…kór v dnešní době, kdy spousta lidí hledí jen na prachy… ![]()
@an00nymka píše:
Studuju studujudíky za tip..tak bez papírů bych si to u tohohle psa nelajzla…kór v dnešní době, kdy spousta lidí hledí jen na prachy…