Rhodéský ridgeback

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
14.10.13 15:13

Ja nevim, jsem ten typ ze proste jdu se psem i kdyz se mu nechce. Chodim s nima jeste kolem 22:00 na pul hodky vzdycky. Nemohla bych je od tei nechat az do rana :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.10.13 15:14

Nasi kluci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
14.10.13 15:25
@Janichka píše:
Ja nevim, jsem ten typ ze proste jdu se psem i kdyz se mu nechce. Chodim s nima jeste kolem 22:00 na pul hodky vzdycky. Nemohla bych je od tei nechat az do rana :nevim:

a to zase mne sa nechce, okrem toho mame zahradu, takze si robia co chcu a vecer proste uz Diego ist von nechce, mam ho zabit :jazyk: neviem jaky velky ma mocak, ale drzaky ma poriadne. Nase obludy tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
14.10.13 15:28
@Janichka
@Janichka píše:
Nasi kluci :)

no to su zlaticka, nas starsi nikdy mladsiemu nedovolil pri odpocinku nejaky tesny kontakt, vlastne sa ho nesmie ani dotknut ked oddychuju :roll: neviem co ma za traumu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
an00nymka
14.10.13 15:38

Chápu to správně, že to byl dotaz na mne :D
Teď momentálně jsme v domku, ale hledáme si vlastní bydlení…preferujeme domek, ale pokud nebude jiná možnost tak budem muset na pár let i do bytu…
A co se týče délky odchodu z domu, tak i kvůli dítěti se budu snažit hledat práci tak, aby to vycházelo časově…což v dnešní době bude oříšek :pocitac:, ale to je zase jiné téma :) velké plus je, že partner má volnější prac. dobu..

@cuttysark píše:
A mate dom ci byt? Na jak.dlho by si ola denne prec z domu?
  • Citovat
  • Upravit
an00nymka
14.10.13 15:44

Janichka, tak s dlouhýma procházkama nemám problém, milujeme je celá rodina, takže k tomu opravdu chybí jen ten pesan :)a o tom, že když je to štendo a musí se vyvenčit i v noci žádná, to sem zakusila přes půl roku, když jsem ještě žila u rodičů a pořídili jsme si pejska:) :lol:

• Citovat
  • Upravit
an00nymka
14.10.13 15:46

PS..ti Vaši mazlíčci sou k u mazlení…když tak koukám na fotky, tak snad už není plemeno, které bychom radši než ridgebacka :srdce:…

• Citovat
  • Upravit
12667
14.10.13 15:48
@an00nymka píše:
Chápu to správně, že to byl dotaz na mne :D
Teď momentálně jsme v domku, ale hledáme si vlastní bydlení…preferujeme domek, ale pokud nebude jiná možnost tak budem muset na pár let i do bytu…
A co se týče délky odchodu z domu, tak i kvůli dítěti se budu snažit hledat práci tak, aby to vycházelo časově…což v dnešní době bude oříšek :pocitac:, ale to je zase jiné téma :) velké plus je, že partner má volnější prac. dobu..

jee tak to je pohoda, ked bude pesan na zahrade, kym nieste doma, nie? Samozrejme nie v zime, to musite poriesit, ale my mame nasich ked sme prec z domu na zahrade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
14.10.13 15:51

RR je uzasne plemeno, len sa k nemu musi pristupovat citlivo a brat ho ako clena rodiny, nie ako psa k boude, nam vyhovuje uplne a prepadli sme RR chorobe, je to inac hodne infekcne, ochoriet mozes aj cez fotky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
an00nymka
14.10.13 15:55
No právě, už přes fotky mě dostal :srdce: a pak sem to úžasné stvoření zažila i v reálu a nebylo cesty zpět, už se mě to drží pět let a tak si říkám, že když uz je moje „mimčo“ větší tak by bylo fajn mu pořídit i nějakého parťáka 8);)..
@cuttysark píše:
RR je uzasne plemeno, len sa k nemu musi pristupovat citlivo a brat ho ako clena rodiny, nie ako psa k boude, nam vyhovuje uplne a prepadli sme RR chorobe, je to inac hodne infekcne, ochoriet mozes aj cez fotky :P
  • Citovat
  • Upravit
12667
14.10.13 15:57

Hlavne prosim ta ziadneho bezpapieraka jo :) Prejdi si chovky, nastuduj zatial knihy o RR, vyber si nejaku chovku ktora je poctiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
14.10.13 16:02

Jo a jedno moje mimino s priserami :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
an00nymka
14.10.13 16:02

Studuju studuju ;) díky za tip..tak bez papírů bych si to u tohohle psa nelajzla…kór v dnešní době, kdy spousta lidí hledí jen na prachy… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
an00nymka
14.10.13 16:03

Jéé tak to je boží fotka a hned dva, téda smekám :) ;)

• Citovat
  • Upravit
12667
14.10.13 16:05
@an00nymka píše:
Studuju studuju ;) díky za tip..tak bez papírů bych si to u tohohle psa nelajzla…kór v dnešní době, kdy spousta lidí hledí jen na prachy… :pocitac:
:palec: kez by takychto majitelov bolo viac
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný