Rhodéský ridgeback

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kap.ka.ka
5.12.13 22:27

Držím palečky, aby se pejsan našel.

• Citovat
  • Upravit
12667
6.12.13 20:26
@loreena píše:
https://www.facebook.com/…00094577979/

Sdílejte prosím…

Děkuji

portika zdielam uz davno kde sa da :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
6.12.13 21:12
@cuttysark píše:
portika zdielam uz davno kde sa da :-(

verim, ze to zitra proste vyjde:-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
6.12.13 21:18
@loreena píše:
verim, ze to zitra proste vyjde:-) :hug:

verim a dufam, uz je dlho strateny :-( pevne dufam, ze si u nejakeho dochodcu vala gule v teple :jazyk: aj ked…ktovie :-( Je mi hrozne smutno z toho, kolko snahy uz Petr vynalozil a furt nic :nevim: :,( a v tychto zimach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
6.12.13 21:21
@cuttysark píše:
verim a dufam, uz je dlho strateny :-( pevne dufam, ze si u nejakeho dochodcu vala gule v teple :jazyk: aj ked…ktovie :-( Je mi hrozne smutno z toho, kolko snahy uz Petr vynalozil a furt nic :nevim: :,( a v tychto zimach

podle diskuzi ho jeste v utery snad nekdo videl, takze verim, sice je Ridgeback potvora teplomilna,,ale pud sebezachovy maji silny,,jednoho jsem mela,,zustal ex…ted mam u sebe sprsklinku RR a taky bych ji hledala…
Myslim na ne moc,,,urcite me to na fb zajima vic,,nez nejaky bity a pitky slavnych,,,
snad uz se zitra dozvime dobre zpravy:-)
jela bych taky,,ale jsem po umelku a muz by me fakt nepustil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
14.12.13 18:41

@loreena PORTIK UZ JE DOMAAAAA! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
27.2.15 22:51

Ahoj pejskaři, zkouším to tu oživit. Přišli jsme o RR parťáka a uvažujeme o štěňátku. Doporučili byste mi nějakou CHS nebo víte o nějaké, kde plánují/mají štěnda?
Určitě chceme zase chlapíka s pp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
27.2.15 23:02

@Fialik zkus mrknout na stránky ckrr.cz . V odkazu Chov RR najdeš aktuální nabídku štěňat + seznam chovatelských stanic. Je pak ješt jeden klub, tuším Kchrr.
Záleží taky jaký typ rr se ti líbí. Celkem se množí takoví malí hubeňouři, s liščí hlavou a to se mi nelíbí. A taky záleží kolik chcete investovat. Já bych dnes šla asi do štěněte kde je aspon jeden z rodičů import.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
27.2.15 23:08

Kdysi jsem chtěla štěně z této chovky, a na jaře budou mít štěňata k odběru, ale je to slovensko (myslím že ty rodiče celkem stojí za to):
 http://ridgebacks-hiari.wbl.sk/Parents125.html

Příspěvek upraven 27.02.15 v 23:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
27.2.15 23:09

@Fialik

Ja bych si v ČR zadnyho RR nekoupila, ty paskvily co tu nabízí jsou k pláči. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
27.2.15 23:11

@Natálka26 s lítostí musím souhlasit, ale dá se najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
27.2.15 23:20

@Alka

My máme RR 9 let. Je krásná, vysoká, svalnatá, hlavu správného tvaru… Vystavni kus. A kdykoliv jdeme ven tak polovina majitelů RR a ostatnk se me ptajo jestli neni přerostlá :roll: A když vidím ty chcipacky co behaj po parku je mi do breku. Ta krása toho psa je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
28.2.15 10:08

Děkuju za reakce. Liščí hlava je termínus technikus? My tomu doma říkáme krysí nos a myslela jsem, že je to „přednost“ fenek. No budeme hledat a snad tu jehlu v kupce sena najdeme, ten náš měl dědu afričana a bylo to na něm dost znát :hug:
V okolí je moc nepotkáváme, jen jednoho křížence s labradorem a to je tlustý válec na nahách, ale překvapivě má nádherný, dlouhý ridge.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
28.2.15 16:17

@Natálka26 no to je přesně to co jsem myslela, prťaví paznehti :mrgreen:, taky máme RR (měli jsme 2) fenku výstavní zrovna 9 let ;), dost jsme s ní absolvovali, ale hrozně mě štvaly poměry v chovu, takže jsme přestali jezdit. Naše je taky mohutná oproti tomu co potkávám ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
28.2.15 16:19

@Fialik ano liščí hlava jsme měli domácí pojmenování pro úzkou hlavu s dhlouhým šňupákem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný