Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@loreena píše:
https://www.facebook.com/…00094577979/Sdílejte prosím…
Děkuji
portika zdielam uz davno kde sa da ![]()
@cuttysark píše:
portika zdielam uz davno kde sa da
verim, ze to zitra proste vyjde:-) ![]()
@loreena píše:
verim, ze to zitra proste vyjde:-)
verim a dufam, uz je dlho strateny
pevne dufam, ze si u nejakeho dochodcu vala gule v teple
aj ked…ktovie
Je mi hrozne smutno z toho, kolko snahy uz Petr vynalozil a furt nic
a v tychto zimach
@cuttysark píše:
verim a dufam, uz je dlho stratenypevne dufam, ze si u nejakeho dochodcu vala gule v teple
aj ked…ktovie
Je mi hrozne smutno z toho, kolko snahy uz Petr vynalozil a furt nic
![]()
a v tychto zimach
podle diskuzi ho jeste v utery snad nekdo videl, takze verim, sice je Ridgeback potvora teplomilna,,ale pud sebezachovy maji silny,,jednoho jsem mela,,zustal ex…ted mam u sebe sprsklinku RR a taky bych ji hledala…
Myslim na ne moc,,,urcite me to na fb zajima vic,,nez nejaky bity a pitky slavnych,,,
snad uz se zitra dozvime dobre zpravy:-)
jela bych taky,,ale jsem po umelku a muz by me fakt nepustil…
Ahoj pejskaři, zkouším to tu oživit. Přišli jsme o RR parťáka a uvažujeme o štěňátku. Doporučili byste mi nějakou CHS nebo víte o nějaké, kde plánují/mají štěnda?
Určitě chceme zase chlapíka s pp.
@Fialik zkus mrknout na stránky ckrr.cz . V odkazu Chov RR najdeš aktuální nabídku štěňat + seznam chovatelských stanic. Je pak ješt jeden klub, tuším Kchrr.
Záleží taky jaký typ rr se ti líbí. Celkem se množí takoví malí hubeňouři, s liščí hlavou a to se mi nelíbí. A taky záleží kolik chcete investovat. Já bych dnes šla asi do štěněte kde je aspon jeden z rodičů import.
Kdysi jsem chtěla štěně z této chovky, a na jaře budou mít štěňata k odběru, ale je to slovensko (myslím že ty rodiče celkem stojí za to):
http://ridgebacks-hiari.wbl.sk/Parents125.html
Příspěvek upraven 27.02.15 v 23:10
Ja bych si v ČR zadnyho RR nekoupila, ty paskvily co tu nabízí jsou k pláči. Bohužel.
My máme RR 9 let. Je krásná, vysoká, svalnatá, hlavu správného tvaru… Vystavni kus. A kdykoliv jdeme ven tak polovina majitelů RR a ostatnk se me ptajo jestli neni přerostlá
A když vidím ty chcipacky co behaj po parku je mi do breku. Ta krása toho psa je pryč.
Děkuju za reakce. Liščí hlava je termínus technikus? My tomu doma říkáme krysí nos a myslela jsem, že je to „přednost“ fenek. No budeme hledat a snad tu jehlu v kupce sena najdeme, ten náš měl dědu afričana a bylo to na něm dost znát ![]()
V okolí je moc nepotkáváme, jen jednoho křížence s labradorem a to je tlustý válec na nahách, ale překvapivě má nádherný, dlouhý ridge.
@Natálka26 no to je přesně to co jsem myslela, prťaví paznehti
, taky máme RR (měli jsme 2) fenku výstavní zrovna 9 let
, dost jsme s ní absolvovali, ale hrozně mě štvaly poměry v chovu, takže jsme přestali jezdit. Naše je taky mohutná oproti tomu co potkávám
.
@Fialik ano liščí hlava jsme měli domácí pojmenování pro úzkou hlavu s dhlouhým šňupákem…
Držím palečky, aby se pejsan našel.