Ricinový olej

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zuzic
13.6.11 08:51

Ricinový olej

Ahoj, dělala jsem si ricinový olej dva dny před termínem, čekám druhý dítě a to první už jsem touhle dobou měla týden doma, furt jsem váhala jestli to mám zkusit a jít do toho, nebo ne, ale zkusila jsem…Za prví, to byl největší humáč jakej sem vživotě pila a za 3/4 hodiny po vypití jsem se tak zeblila a pos…a jak nikdy, bylo mi asi 2-3 hodiny šíleně zle, křeče do břicha, neustálí průjem a porod jsem si stejně nevyvolala :cry: Takže je to na každym zda si to zkusí, ale moje zkušenost je taková a já vím na 100% že už NIKDY bych do toho nešla.Dnes mám termín a zatím nic, hold musím vyčkat až se prckjovi bude chtít na ten svět samo a néé s donucení

• Citovat
  • Upravit
806
14.6.11 13:53

Já teda vnímám porod jako záležitost řízenou z Vesmíru (od Boha- chce-li někdo, či přírodní proces). Prostě když má mimi svůj čas, tak přijde či se stanou věci, které se prostě stát mají (císař, komplikace apod.). Jakékoliv zásahy typu ricinový olej..dle mého nejsou vhodné, spíše naopak pokora a trpělivost. Uvědomit si, že v této situaci člověk není svým pánem a musí se spoléhat na cosi neurčitého, vůlí neovladatelného. Vše přijmout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.7.11 19:05

Ahojte, tak jsem si včera večer přípravila nápoj z ricínovým olejem a výsledek se nějak nedostavil, ani jsem se ne po…jak jsem se mnohokrát dočetla a kromě křížových bolestí se žádný efekt nedostavil. Měla jsem stanovené dva termíny jeden na 12.7. a druhý na dnešek 23.7. Na kontrole v den prvního termínu mi dělali ultrazvuk a podle velikosti hlavičky naznali, že termín odpovídá a že má malá už tak 3500g. Pan doktor mi řekl, že pokud do týdne neporodím, tak to bude řešit, po týdnu se ale rozhodl, že bude čekat týden po druhém termínu. Tak jsem to chtěla zkusit urychlit, aby malá nevážila nakoc 4kg, když mi příští týden řekne, že bude čekat zase další týden. Upřímě už mě to čekání nebaví, jsem z toho nervozní asi jako všichni a už to chci mít za sebou, ale malá zřejmě není připravená :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.8.11 15:01

Ahoj, mám ještě 14 dní do porodu, ale dr. mi řekla na posl. kontrole(v patek 29.7), že už bych klido mohla rodit. Že je peknej nalez, hlavicka se tam hezky cpe( uz teda asi 14 dni)zatim mimi ma 3,4kg, a ze mi na dalsi KO pichne vitamin B do zadku, ze to urychli nastup porodu. Nemate s tim nekdo zkusenost?A je mozny,ze hlen. zatka mi uz takovej dobrej mesic odchazi?

Dneska jsem poslala pritele do lekarny pro malin. caj a ric. olej, tak si vecer zkusim dat koktejl, uz jsem nebyla 3 dny na velky. Tak at se aspon poradne po… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
1.8.11 15:35

já přenášela pět dní, nic nezabíralo, jsou to šílený nervy, držte se..jelikož jsem pila maliník a brala homeo, tak to asi mělo vliv a porod trval čtyři hodiny, což je prý na prvorodičku rychlé. Zkuste být trpělivé a čekat, protože je lepší, když mimi jde samo, než vyvolávání, což je zásah do organismu (samozřejmě, když je to nutné, tak je to v pořádku)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.8.11 13:18

ahojky…pořád sbírám odvahu si ten koktejl udělat a po přečtení vaší diskuse je to pořád to samý…jsem ted 39+2 a malá má už dost přes 4 kila a můj Dr.říkal že umělé vyvolání by bylo hodně riskantní tak skouším všechny možné varianty ale pořád nevím :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.10.11 18:17

Ahojky,tak ja jsem dnes 40+4 tt :zed: ..z obavy z vyvolání porodu jsem se dnes rozhodla vyzkoušet ricinovy koktejl.ale nic se neděje…v 11h jsem si ho dala…a nebylo to tak nechutny,jak jsem někde četla :nevim: Asi to na mě má velice slaby učinek,protože jsem byla tak před hodkou pouze jednou na wc a že se mi ulevilo..tak akorát od zácpy :mrgreen: zítra jdu na kontrolu+utz tak uvidíme co semnou bude..mam jen obavy,že prcek bude mít přes 4kg :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
6.10.11 21:52
Peggy3 píše:
Ahojky,tak ja jsem dnes 40+4 tt :zed: ..z obavy z vyvolání porodu jsem se dnes rozhodla vyzkoušet ricinovy koktejl.ale nic se neděje…v 11h jsem si ho dala…a nebylo to tak nechutny,jak jsem někde četla :nevim: Asi to na mě má velice slaby učinek,protože jsem byla tak před hodkou pouze jednou na wc a že se mi ulevilo..tak akorát od zácpy :mrgreen: zítra jdu na kontrolu+utz tak uvidíme co semnou bude..mam jen obavy,že prcek bude mít přes 4kg :zed:

no já do něho nakonec nešla..nenašla jsem odvahu :lol: nakonec mi museli udělat císře,neměla jsem připravené cety,takže bych si ho stejně dala zbytečně :nevim: přeji at to zabere a nebo at to máš rychle za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.10.11 22:13

Popravdě jsem měla taky trošku strach to vypít.. :think: ale nakonec…stejně nic..
Už na dvou kontrolách mi dr v porandně řekl…že už se příští navštěvu nepotkame a blabla..jak to mam krásně nachystany k porodu…a nic..pořad se potkávame :mrgreen:
Děkuju moc a vam s mimi přeju hodně zdravíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.10.11 13:43

Holky držím palce všem co přenášíte, ale na ten olej bych se vykašlala… BTW mě taky strašili s velkým dítětem, přenášela jsem 9 dní a malá nakonec měla „jen“ 3,8kg, na ultrazvuku se hodně sekli s velikostí…tak se nenechte vystresovat předem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
7.10.11 14:10

Já už vystresovana zlehoučka jsem…Dnes jsem byla na UTZ a váhovy odhad mi vyšel na 4kg 8-o Spíš říkali že bude víc než mín…a takhle mě nechají až do utery …a pak vyvolávačka..achjooo a ja si tak přála aby šlo vše přirozeně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
7.10.11 14:20

pegy zkus ještě ten olej a nebo sex :mrgreen: ten olej ti neublíží a sex taky ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
7.10.11 14:21

jinak s tím odhadem u maleho jsem měla odhad 3,5 kila a nakonec měl skoro 4kg a u malé říkali hodně přes 4kg a měla 3,70 tak si pak vyber :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
7.10.11 14:29
Haahahaha :mrgreen: sexujeme víc než jindy,ale ani to toho našeho tlustoprdíka nevypudí :lol: Nooo ten olej už si raději dávat nebudu..když to nezabralo poprve… :nevim:
koliska píše:
pegy zkus ještě ten olej a nebo sex :mrgreen: ten olej ti neublíží a sex taky ne :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
7.10.11 14:36

Já teda taky tajně doufám,že se u mě pletou..a bude mit pod 4kg…ale každy kdo vidí moje bříško…si neodpustí komentář : týýýý jo to je velikýýýý :-) a sestra v poradně mi dnes taky nepřidala.když mi řekla,že si taky myslí,že to bude pěknej macek…ja si to myslím taky ale nemusí mi to všichni opakovat :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí