Říct mu jak to cítím?

Anonymní
25.5.20 18:17

Říct mu jak to cítím?

Ahoj všem..s přítelem jsme se rozešli před 2,5 měsíci. Byli jsme spolu rok a půl a vztah byl krásný. Rozchod byl po vzájemné domluvě a rozešli jsme se jako kamarádi. Důvod byl dálka (každý jsme šli studovat na VŠ jinam já Praha a on Brno) a takže tam z obou stran byli pochybnosti jak to cítíme. Po měsící od rozchodu jsme si začali psát, psali si skoro každý den, on se zajímal atd. Pak na začátku května jsem jela do Brna kvůli brigádě, zrovna byl taky v Brně tak mi nabídl, že tam můžu přespat. Chovali jsme se k sobě krásně, objímali se, pusy atd. Pak když jsem odjela zpět domů tak jsme si moc nepsali, pak zase jo. A takhle se to střídá. Když jsem pak u něho spala znovu tak mi řekl že to bere jako kamarádství s výhodami ale že furt ke mně nějaké city má a má mě rád. Pak jsme si zase nepsali a minulý týden zase jo a napsal mi že jsem krásná. Nicméně mám z toho pomatenou hlavu, úplně mi jí pomotal..Došlo mi, že k němu furt hodně cítím a furt ho miluju..Nevím, zda mu to napsat..Ale upřímně bych mu to říct chtěla, protože si myslím že by to vědět měl..Jsem z toho opravdu špatná a trápí mě to..Co si myslíte? Měla bych mu to říct? Všem moc děkuju za rady!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.5.20 18:27

Zkusit to můžeš.. Narovinu.. Že jsou z tvé strany city a že nechceš být jen kamaradka s výhodami. A uvidíš, co on :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
25.5.20 18:41

Řict mu to můžeš, vadilo by ti, kdyby měl těch kamarádek na sex více? A chceš být něco víc než holka na sex?

• Citovat
  • Upravit
4535
25.5.20 18:42

Spíš bych mu to řekla osobně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.5.20 18:52

Být tebou, tak nejde o to, co k němu cítíš, ale o to, že to nechceš dál takhle. Že ho chceš buť klasicky na vážný vztah, nebo vůbec. Jinak se v tom budeš pořád plácat a on bude s tebou trávit čas, než si najde „tu pravou“. To nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.20 21:08

@Pet32 Chci být víc, chci s ním zase být..

• Citovat
  • Upravit
Pet32
25.5.20 21:14
@Anonymní píše:
@Pet32 Chci být víc, chci s ním zase být..

Tak to bych mu řekla, že s ním chceš být ve vztahu, ale kdyby on nechtěl, určitě bych s ním nespala, dělat mu matraci než on najde tu pravou, to ne.

• Citovat
  • Upravit
98
25.5.20 21:20

Tak to je klasika, kdy jeden, nekdy oba, z partneru neco chteji, ale neumi to vyjadrit. Normalne mu rekni, ze sice sex ok, ale ze chces vztah. Kdyz mu to nereknes, tak on si te bude udrzovat jako lepsi kamaradku, milenku, klidne te muze mit i rad vic, l jak kamaradku, byt hodny, mily, ale nebude tam ten partnersky vztah. Rozhodni se ale rychle, protoze se muze stat, kdyz si to nevyjasnite vcas, ze se pak bude i nenavidet. Jo a pokud on nebude chtit skutecny vztah, tak je lepsi udelat za tim uplne konec, jinak se v tom zas budes motat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí