Řidičák na motorku
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak mám první jízdu za sebou, sice už minulou středu, ale nedostala jsem se k tomu dříve sem napsat. Takže začátek hodiny jsem jezdila na Yamaze YBR (125), pocity nebyly špatný pač jsem dostala s přehledem nohama na zem
. Pak přijel trénovat další klučina, takže motorku jsem musela předat mu a můj instruktor vyndal Horneta a jezdila jsem na něm. Váha motorky už je poznat, jednou jsem to málem položila (otáčela jsem se na kopci, na malém prostoru - nebo mě se to alespoň zdálo
). Bylo to super, škoda jen, že jsem od té doby neměla jízdy, tak snad nezapomenu to málo co jsem se naučila. Jen ta váha - snad se nějak naučím motorku zastavovat a držet v rovnováze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pridam se, radeji anonymne, krom manzela to nikdo nevi, ze delam RP…tak at to tak zustane zatim…
mam za sebou 2× jizdy po cvicaku, jednou jsem to stihla polozit u zastaveni ( ano, riditka maji byt rovne, uz vim), jezdila jsem sama, tudiz instruktor me nejistil, jen prihlizel. No a jedny jizdy v provozu, trochu problem zkoordinovat ruce a nohy a nelekat se
no, nato, ze jsem zadnou motorku nikdy neridila, tak jsem to cekala horsi… hlavne jsem se bala naklonu v zatackach a kupodivu to je nejmensi problem, ale i tak si teda zkousku predstavit neumim a sebe samotnou v provozu taky ne. Radsi zustanu batuzek… ![]()
ABC
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pridam se, radeji anonymne, krom manzela to nikdo nevi, ze delam RP…tak at to tak zustane zatim…
mam za sebou 2× jizdy po cvicaku, jednou jsem to stihla polozit u zastaveni ( ano, riditka maji byt rovne, uz vim), jezdila jsem sama, tudiz instruktor me nejistil, jen prihlizel. No a jedny jizdy v provozu, trochu problem zkoordinovat ruce a nohy a nelekat seno, nato, ze jsem zadnou motorku nikdy neridila, tak jsem to cekala horsi… hlavne jsem se bala naklonu v zatackach a kupodivu to je nejmensi problem, ale i tak si teda zkousku predstavit neumim a sebe samotnou v provozu taky ne. Radsi zustanu batuzek…
ABC
Daly jsme se na boj, musíme bojovat a zvládnout to. Já včera dvouhodinovku… největší problém je zastavit a udržet to - někdy to jde samo a motorka je jako pírko, z toho zápásím jak hrom. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
mam za sebou 2× jizdy po cvicaku, jednou jsem to stihla polozit u zastaveni ( ano, riditka maji byt rovne, uz vim), jezdila jsem sama, tudiz instruktor me nejistil, jen prihlizel. No a jedny jizdy v provozu, trochu problem zkoordinovat ruce a nohy a nelekat seno, nato, ze jsem zadnou motorku nikdy neridila, tak jsem to cekala horsi… hlavne jsem se bala naklonu v zatackach a kupodivu to je nejmensi problem, ale i tak si teda zkousku predstavit neumim a sebe samotnou v provozu taky ne. Radsi zustanu batuzek…
ABC
jen vydrž, to se poddá, přece sis nemyslela, že hned jak na to sedneš, tak budeš mistr světa
žádnej učenej z nebenespadl, jak se říká, tak vydrž a jediná rada je jezdit, jezdit, jezdit a zase jenom jezdit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Necekala, jen mi prijde tech jizd malo
jeste 7 hodin a vymalovano
. No uvidime, flintu do zita nehazu.
ABC
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Necekala, jen mi prijde tech jizd malojeste 7 hodin a vymalovano
. No uvidime, flintu do zita nehazu.
ABC
to je dobře, to dáš, neboj nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ixule
Tak jsem to dala, napoprve
, hrde se hlasim mezi motorkarske zajice vlastnici RP sk. A.
Nejake dobre rady do zacatku od zkusenych? Motorkarske desatero? ![]()
Jak ostatni spolubojovnice? @Lvice1985
Okoli uz vi, takze uz bez anonymu.
ex-inko ABC
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BellinkaX gratuluji
hlavně pomalu a opatrně, než budeš zvládat krizovky, tak to ještě potrvá a mysli na to, že blbec ti to tam může strčit všude
Hodně šťastných kilometrů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ixule
diky,
pomalu a jiste je moje heslo, zkousku jsem jela prumerne 30km/h
, zacpy vsude… dokupuju kondicni jizdy, sama se jeste necitim, decka male… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BellinkaX kondičky si klidně vezmi, jak to cítíš, ale spíš bych vzala někoho zkušeného na jeho moto, ideálně dva lidi, když tě vezmou mezi sebe, ale mysli na to, aby ses nikdy nesnažila dojet toho před tebou, ze začátku zvládne mnohem víc než ty, třeba jen rychleji projet zatáčku, musíš jet podle sebe
Nebo ať tě vyveze na tvojí moto někam na letiště a tam můžeš trénovat v klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ixule píše:
@BellinkaX gratulujihlavně pomalu a opatrně, než budeš zvládat krizovky, tak to ještě potrvá a mysli na to, že blbec ti to tam může strčit všude
Hodně šťastných kilometrů
A pak ani neplatí alimenty! ![]()
Ale jinak samozřejmě gratuluju!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BellinkaX píše:
@ixule
Tak jsem to dala, napoprve, hrde se hlasim mezi motorkarske zajice vlastnici RP sk. A.
Nejake dobre rady do zacatku od zkusenych? Motorkarske desatero?
Jak ostatni spolubojovnice? @Lvice1985
Okoli uz vi, takze uz bez anonymu.
ex-inko ABC
Skvěle!
Jinak to co už bylo řečeno, idioti jsou všude a všichni se tě snažej zabít. Předpokládat že auto z vedlejší ti tam určitě vjede, že ten za tebou tě určitě přehlídne, svítít ve dne dálkovým kvůli viditelnosti a mít oči všude.
A hlavně mít štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ixule
to uz nam slibeno, doprovodne vozidlo… ![]()
nicmene motorku teprve vybirame, tak dejte tipy. Jsem vysazena na chopper, cruizer. Zatim teda ale nejakou klasiku, tak 500, vic ne, at se naucim, nez zamirim k necemu silnejsimu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WontTell píše:
A pak ani neplatí alimenty!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BellinkaX píše:
@ixule
to uz nam slibeno, doprovodne vozidlo…nicmene motorku teprve vybirame, tak dejte tipy. Jsem vysazena na chopper, cruizer. Zatim teda ale nejakou klasiku, tak 500, vic ne, at se naucim, nez zamirim k necemu silnejsimu.
tak to ti neporadím, na tomhle já jezdit nemůžu, stačila mi na tom autoškola a dej mi pokoj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit