Řidičky maminy (anketa)

iwa
268
4.5.06 09:30

Řidičky maminy (anketa)

Zajímalo by mě, jaké jste řidičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1372
4.5.06 09:33

Re: Řidičky maminy (anketa)

Už jsem odpověděla v anketě, že jsem dobrá řidička a že mne to baví.. mám ŘP téměř 8 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
4.5.06 09:52

Já mám řidičák přes sedm let a najeto asi 150 tis. km. Dojedu kamkoli, ale teď mi to začíná dosti vadit. Pořád musím jezdit cca 350 km týdně a docela se začínám bát. Včera jsem koukala jak blázen na ty silniční piráty. Jen co vyleze sluníčko, tak je jedna bouračka za druhou. Jen včera jsem viděla 2 ťukance osobáků a 3 převrácený kamiony. A ty motorky - no hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
4.5.06 10:05

Ahoj. Řízení mi nevadí, když mám jet někam, kde to znám. Do cizího většího města si netroufám. Ale teď co jezdíme s Honzíkem, jsem radši, když řídí manža.
No, lidi ale docela koukali, když jsem se i na konci těhotenství vozila na kontroly sama. Než bych se tam s tím pupkem dovalila, trvalo by mi to sto let.
Papa Kuřátko a Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
4.5.06 10:18

Já jezdím tam kde,to aspoň trochu znám bez problémů.Jinak při první příleřitosti zabloudím :? .Taky jsem řídila i v těhu.Jezdím opatrně a snažím se „dávat pozor“ i za ostatní :P
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
4.5.06 10:31

V anketě jsem nehlasovala a hned pochopíte, proč :wink: .
Jezdím už 14 let!!! (bože, to je doba), jezdím často, nevadí mi jet kamkoli (i kde to neznám), jezdím ráda, ale z pověrčivosti se bojím hodnotit své řidičské kvality. Do ankety jsem se nevešla, takža tak :lol:
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
4.5.06 10:38

Tak zatím to vypadá, že jste šikulky řidičky.
Já se stydím, mám řidičák od roku 1993 a prvních několik let jsem byla celkem odvážná řidička a pak postupně ubývalo příležitostí k řízení až jsem se dostala na místo vedle řidiče a teď se bojím řídit.
Bohužel (pro mé řidičské tréninky) máme jen podnikové auto a to je stále s taťkou pryč a tak se ani nemůžu snažit. A když je taťka doma s autem, tak se stejně bojím jezdit.
Jednou za čas to zkusím na známé silnici. Ale bojím se jezdit po Praze a na dálnici, protože mám slabý zrak a těžko se mi hlídá situace na obou stranách a vzadu zároveň (a samozřejmě vpředu, to se hlídá nejlíp :-)).
Takže bych potřebovala tréninkové auto nebo tzv. nákupní tašku, kterou bych si opečovávala a zkoušela nejdříve nenáročné trasy a pak i náročnější. Třeba časem, nechtěla bych se zcela zbavit řidičování.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
4.5.06 11:15

Ahojky :lol:

super anketa :) Mně tam jen chyběla možnost „Jsem DOBRÁ řidička a řízení mne baví“ :lol:

ŘP mám od 19let a od té doby řídím nepřetržitě :wink: Už mám za sebou přes půl milionu najetých km… (to bylo tak před 3lety a od té doby už to nepočítám…) :twisted:

Holky - nebojte se jezdit :! :! :!

Peťula + Pavlík 11měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
4.5.06 11:27

ahoj,
mě tam chybí varianta „Jsem celkem dobrá řidička, baví mě to, ale absolutně neumím parkovat.“ :D

Hezký den
Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
4.5.06 11:38

To já jsem řidička na baterky =o). ŘP mám 10 let a najeto asi tak 200 km. Prostě se řízení bojím. Nemám strach o auto,ale o tom, že bych třeba svojí případnou nepozorností mohla někomu ublížit. Raději se nechávám vozit a spoléhám na manžela. Přitom je mi to moc líto, řízení mne bavilo, ale prostě nemám k tomu odvahu. Zato moje kamarádka, která na tom byla stejně jako já se prostě ze dne na den rozhodla, že si koupí auto. Zaplatila si kondiční jízdy a dnes už má najeto 30 000 a já jí tiše závidím její odvahu.

• Citovat
  • Upravit
9865
4.5.06 11:45

Tak to já řízení a auta miluji.Řidičák mám již 14 let a prakticky nepřetržitě jezdím.Dokonce jsem jela několikrát do zahraničí a to i sama.Jenom jsem zvědavá jak přehodnotím situaci, až se nám narodí první mimi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
4.5.06 12:03

Já jsem na tom jako Radina - a plánuju, že udělám to, co kamarádka:) Prostě až skončím mateřsku a začnu vydělávat, tak si kooupím vlastní autíčko - a jdu do toho! Teda snad … :D

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
4.5.06 12:10

Já mám řidičák už dlouho, dělala jsem ho v Brně, takže jsem neměla problémy s velkými městy. Pak ale ubývaly příležitosti k řízení a dostala jsem se do fáze, kdy jsem se bála i jet natankovat. Jako omluvu jsem si našla to, že přítel musí jezdit do práce autem a kdybych s ním něco udělala, tak by to byl průšvih. Nedávno nám však starej Formánek vypověděl službu a musely jsme narychlo koupit něco jinýho, pak se dalo opravit i starý auto a tak máme dvě. Jedním jezdí přítel a druhým já a vím, že kdybych ho někde pochroumala, tak se nic neděje. Zatím ale jezdím jen kousky a tam ,kde to znám. Snad to nějak zvládnu a seberu odvahu i na delší a neznámé trasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
4.5.06 12:11

Ahoj, sem dobrý řidič, jezdím i náklaďákem. ŘP mam A, B, C, T. V budoucnu plánuju ještě návěs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
4.5.06 12:31

Já jsem na autě závislá - jinak bych se nedostala mezi lidi - bydlím kousek od Prahy, ale autobus k nám jezdí 3× denně :( a denně jezdim do Prahy a po Praze. Byla jsem nepříjemně překvapená, když mi dr. minulý týden na kontrole řekl, že už bych řídit neměla, že ještě tak maximálně 14 dní a konec.
Jo a slyšely jste tu blbost, že těhotná nemusí být připoutaná? Já si dávám pásy snad i když popojíždim na dvoře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová