Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
16.2.05 20:35

Ahoj holky,
gratuluju vám všem, které máte už těhu potvrzené i těm, které ještě ne, ale co nevidět to dopadne a doufám, že co nevidět budu taky patřit mezi vás - říjňačky.
S přítelem se snažíme o miminko už cca 6 měsíců a vypadá to, že tentokrát to vyšlo. Poslední MS jsem měla 13.1. a od té doby nic. Říkala jsem, že nebudu testovat hned, ale že vydržím min. 7 dní. Bylo to těžký, ale vydržela. Dneska jsem se na to vrhla a ejhle krásně jasný //. Tak jasně jsem je snad nikdy neviděla :P :P . Nechci nic zakřiknout, počkám ještě jeden týden, pak zkusím ještě jeden test a podle toho, jak to celý dopadne, zajdu k doktorce. Pořád tomu nějak nemůžu uvěřit 8O. Pokud by to dopadlo, pak by se mimísek narodil okolo 20.10.2005. Držte mi všechny pěsti, ať to tak dopadne.
 Lukina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.2.05 12:07

Zdravím všechny v tématu říjen 2005. Já hlásím // čárky na testíku teď v pondělí. Zítra jdu k lékařce tak snad mi potvrdí ty dva pozitivní testíky :) Podle těhu kalendáře jsem 23 den od početí a pátý týden těhotenství. Myslíte, že to už se na UZ dá něco rozpoznat? Moc se tam zítra těším. Je normální, že od doby co jsem viděla ty dvě čárky jsem úplně mimo? Pořád myslím na „fazolku“ uvnitř a strášně se bojím aby bylo všechno v pořádku :? Jsem nervák, nebo je to tak normální? Třeba zrovna teď jsem relativně v pohodě… Jinak se cítím moc dobře a nebýt toho testíku ani nepoznám, že by se mohlo uvnitř něco dít. Snad jen občas mírné píchnutí v podbřišku, strášně napnutá a bolavá prsa a nehorázná únava. Špatně mi ještě nebyl, jen jsem se dvakrát málem vybulila :oops: ještě, že jse seděla…nějak se mi začly ztrácet a vzdalovat lidičci kolem mně, ale bylo to jen chvilkové. Strášně si přeju, ať je vše v pořádku a už abych za sebou měla ten I. trimestr. To vlastně přeji všem co jsou tady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
17.2.05 12:24

Ahojky Maťko, gratuluji !!!

Já jdu na ultrazvuk příští týden a jsem celá natěšená, jestli je všechno tak, jak má být a taky na těhu průkazku:-)))
My jsme se začali snažit od prosince a v lednu jsem už otěhotněla, takže já i přítel jsme byli z toho spěchu trošku vedle.
Měla jsem obavy, jestli nám to půjde a ono to šlo!

Takže ještě jednou krásné těhotenství!!!

Desire :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
17.2.05 12:28

Ahoj Regi,
tak to jsem ráda, že je tady někdo takovej jako já :wink: Já taky od doby, co jsem zjistila // jsem úplně mimo. Ještě, že chodím do práce, kde nemám moc času přemýšlet nad mimískem, ale když se vrátím domů, myslím jen na něj. To jak píšeš, že nebýt toho testu, tak nevíš, že tam něco je,tak mám úplně stejný pocity. Špatně mi není, jím, co se mi zachce. Jen na kafe a sladký už nemám vůbec chuť ( a to mám tak ráda ). Jinak je to pár dní, co mě začali dost festově bolet prsa - zvlášť bradavky - na ty nemůžu ani šáhnout a pořád bych spala. Nejhorší je, když mě to přepadne v práci, to pak nejsem schoná ničeho :?. V bříšku mě občas píchne, tak doufám, že vše OK. Moc Ti přeju, aby Ti to lékařka potvrdila, já zatím ještě týden počkám.
 Lukina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
17.2.05 12:57

Ahojky :lol:
tak všem novopečeným říjňátkům gratuluji :wink: :lol:
Já jdu k dr. až v úterý, na dřív mě nechtěli objednat, že by stejně nic nebylo vidět. Ale na druhou stranu mám v živé paměti, když mě přes břicho dr. potvrdil těhu hned asi 2 dny po vynechání MS. :roll: Takže to je asi jak kde.
Regi - takže vidět by to být mělo a vnitřním UTZ myslím, že na 100%. Bude tam fazolka :lol:
Brasil - děkuji za gratulaci :wink: a moc moc se těším na další měsíc, až mi budeš hlásit // :lol: :lol: :wink: Držím palečky. To víš, že se bojím, ale snažím si to nepřipouštět.
Jinak hlásím, že medvěd v zimním spánku je proti mě hadr :D Prsa pnou, ale zatím :wink: nerostou. Bříško mě taky píchá, ale to si, myslím, je v pořádku.
Tak se,těhulinky, mějte a opatrujte fazolky.
papa Bakoule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.2.05 15:34

Ahoj holky
Tak jsem se už se stoprocentní jistotou dozvěděla v úterý že rozšířím řady říjňátek.Ze začátku jsem jen diskuzi sledovala ale teď se už aktivně přidávám.Nejvíc mě zaujalo že Lukina to má podobně jako já.Poslední MS jsem měla 11.1. a terním mi vyšel na 19.10.2005.Test jsem si udělala hned jak jsem to nedostala protože u mě se to nestává že by se mi opozdili.Vyšel tak napůl druhá čárečka se ukázala ale slabá tak jsem dva dny počkala a zase vyšly dvě čárky ale tentokrát silné.V úterý jsem šla k doktorovi a vše mi potvrdil a ukázal na utrazvuku.Jsem ráda protože jsme to s manželem nechali až to příjde a povedlo se.Teď mám jen strach aby bylo všechno v pořádku.Všechny vás zdravím a přeji ať vám to taky vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
17.2.05 18:00

ahoj holky,
já k vám teda vůbec nepatřím, protože mám doma dvouměsíční holčičku, ale neodolala jsem, abych si u vás nezavzpomínala na začátky těhotenství.

Když jsem četla vaše příspěvky, úplně se mi to vybavilo. Já se tak bála, jestli je všechno v pořádku a ptala se zkušené kamarádky, jestli je všechno ok, když mi není špatně a necítím se unavená. Taky jsem měla pocit, že nebýt těch // na testu, tak nevím, že jsem těhotná :D

Tak si těhotenství hezky užívejte, foťte si bříška, jak vám porostou a určitě si založte deníček. Je to super věc během těhotenství i potom po narození miminek.

Přeju hodně zdraví a pořádné bubny!
Jana + Kačenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
17.2.05 21:30

Ahojky sluníčka,
stejně jako Kari nebo Jana12 jsem i já z deníčku listopadky-prosinčátka2004.
Původně jsem měla rodit v prosinci ale díky špatně spočítanému termínu jsem rodila v listopadu a to bylo přesně na den 40týden těh.

Je to nádhera úplně se mi hrnou slzy do očí když čtu jak objevujete // na těhu testech :-))
U prvního míma,které mi v 17tt museli vzít jsem // objevila hned 2 den po vynechání MS a byly pěkně vidět,ale teď u druhého konečně povedeného chlapečka Deníska jsem viděla tu druhou čárku jen na půl asi na 4 testech,tak jsem šla na krev a UTZ a bylo to tam, a neukazovalo se to tak hodně na testu protože to už bylo ve druhém měsíci a já to nevěděla. myslela jsem že nám první pokus nevyšel protože jsem dostala slabou Ms. ale fakt to vyšlo a mám doma 3m. chlapečka. Celé těhotenství jsem si říkala prosím ať to vyjde. ať se nic nestane do prvních 3měsíců,pak do půl roka a pak ať to donosím, holky nemyslete na to, protože se zbytečně stresujete. Nejlepší je říkat si že to vyjde a přemýšlet o jménu,pouštět si příjemnou muziku,dát si všechno na co máte chuť a hlavně hrozně moc odpočívat.
Jo a jinak kamarádka se snažila otěhotnět tak se mě pořád ptala co mají s manželem dělat a jak jsme na to šli my a tak… tak jsem jí pár věcí řekla a už čeká mímo a v září bude rodit :-)))
My jsme na to šly skoro vědecky,ale ze srandy, manža se sprchoval před tím studenou vodou (ty potvůrky s ocáskama se pak líp hejbají) příjemná muzika,prima véča a po akci ležet s nohama nahoře :-)))

Tak Vám všem moc a moc držím palečky ať celé těhotenství proběhne úspěšně a můžete se radovat ze svých drobečků…ze svého pohledu bych řekla že nejnáročnější je 6ti nedělí,ani ne tak fyzicky,ale psychicky, je to šílená změna, jo a porodu se nebojte je to pohoda :-)))

Hodně štěstí
Mon a Denis 14týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.05 08:02

Ahoj holky,
je to úžasné, jak se krásně rozrůstáme. Já jsme měla PM 2.1. a termín mi vychází na 9.10.
Brasil - děkuju za blahopřání a držím Ti palce, ať to vyjde co nevidět!
Jo a holky máte někdo zkušenosti se zakládáním deníčku?
Já jsem byla vždycky jenom nakukovatelka, až teď jsem se zapojila do diskuze, ale nejsem zaregistrovaná.
Mějte se všichni krásně a má už někdo ranní nevolnosti?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.2.05 08:02

Ahoj holky,
je to úžasné, jak se krásně rozrůstáme. Já jsme měla PM 2.1. a termín mi vychází na 9.10.
Brasil - děkuju za blahopřání a držím Ti palce, ať to vyjde co nevidět!
Jo a holky máte někdo zkušenosti se zakládáním deníčku?
Já jsem byla vždycky jenom nakukovatelka, až teď jsem se zapojila do diskuze, ale nejsem zaregistrovaná.
Mějte se všichni krásně a má už někdo ranní nevolnosti?

• Citovat
  • Upravit
554
18.2.05 08:51

Krásný pátek těhulky :D
já dneska jen krátce, protože na mě sedl nějaký bacil :cry: :cry: chřipky zatracený :( Takže tu pofackuju to nejnutnější a letím domů do postele.
Na zítra jsem měla naplánovaný ples (to jsem ještě nevěděla o těhu :wink: ), takže nejdu nikam. Na jednu stranu se do té postele těším, na druhou doufám, že to ze mě zase rychle uteče :roll:
Tak na sebe, těhulky, dávejte pozor :! Přeji vám krásný víkend.
Papa Bakoule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.2.05 09:57

Ahoj Holky přeji krásný pátek :)
Jsem ráda že taky bylo zmíněno psaní deníčku, už jsem se na to chystala že si začnu všechno zaznamenávat.Zatím jsem v 5tt a žádné nevolnosti nemám ale radši odpočívám.
Hned jsem se u doktora ptala na vitamíny a kyselinu listovou.Napsal mi kyselinu listovou a byla jsem upozorněna ať beru buďto tu kyselinu nebo vitamíny pro těhotné.Není prý dobré brát všechno, přeci jen je to chemie.Je prí lepší první tři měsíce jíst hodně ovoce a zeleniny a dostat do sebe vitamíny přírodní cestou.Jestli máte někdo taky nějakou zkušenost co je lepší tak se ozvěte.
Tak si užíjte odpočinkový výkend a ať nám to pěkně roste.
Zdraví Deina 5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
18.2.05 10:01

Ahoj holky,
tak to je paráda, jak se to tady pěkně rozrůstá. A pak, že se děti nerodí :lol:
Deino : chtěla jsem se zeptat, jak dobře byla vidět fazolka na ultrazvuku. Já pořád vyčkávám a říkala jsem si, že zajdu k doktorce až tak za 14 dní, abych už něco pořádně viděla ( jestli tam fakt něco je ), ale vypadá to, že asi neodolám a zajdu tam už příští týden.
Zatím důvod proč vyčkávám je cysta, kterou mám na levým vaječníku, je poměrně velká a bojím se zklamání, že to, že jsem tak dlouho nedostala, má nastarost právě ona. No na druhou stranu cysta nezpůsobí jasně pozitivní test, tak uvidíme. Moc si toho broučka s přítelem přejeme.
Bakoule :pěkně se uzdrav, ať se zase brzo ozveš.
Všem čerstvým těhulkám blahopřeju.
 Lukina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
18.2.05 10:30

Ahoj Kely,

moc blahopřeju!!! Jsme na to úplně stejně - posledni MS 2.1. a termin 9.10.
Jak tady tak čtu, tak ranni nevolnosti mám asi jenom já - cestuju do práce hodinu autobusem, tramvají a pak zase autobusem a mám co dělat abych to přečkala :(

Taky už se moc těším na ultrazvuk - jdu až 2.3. - až konečně něco uvidím.

pa pa

Marhulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.2.05 10:31

Ahoj :)
Lukina: Tak na tom ultrazvuku jsem viděla černou dutinku.Zas tak malá nebyla ale v ní nic vidět nebylo.Doktor mi říkál že za týden nebo čtrnáct dní by mohlo začít tlouct srdíčko.Tak se už moc těším.Na ultrazvuk jdu až 17.3. ale říkal mi že když to nevydržím tak můžu přijít dříve.Budu se snažit to vydržet ale nevím jak to půjde.
Bakoule: Drž se a pořádně s tím nachlazním zatoč. :oops: :wink:

Jinak jsem dneska nakoukla k žářijátkům kde to taky pěkně žije.
Holky si psali odkud jsou tak to oznámím i u nás já jsem kousek od Brna.
Tak se připojte ať víme kde všude zvýšíme tu populaci :! :!
 Deina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky