Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Adko,
já zatím vlastně ještě nevím, jestli patřím do října, ale testík budu dělat ve čtvrtek, tak doufám tam najdu
// ![]()
Pokud jo, určitě sem zavítám.
Jinak přeji pohodové těhu a zdravého mimíska ![]()
Zdraví Bakoule
ahojte,
ja by som sem rada patrila, testovat budem cez vikend. ak by to vyslo, stihla by som to este na koniec oktobra. Ale zacinam sa obavat, ze to nevyjde, dnes mam brucho cele nafuknute a bolesti ako pred MS, takze asi dorazi
((( ![]()
Uvidime. Ak je tu este niekto taky ako ja, co este nevie, na com je, chysta sa robit si testik a rad by patril do „oktobra“, drzim velmi palce aby to vyslo a rada si budem pisat. ![]()
Papa !
Brasil
Ahojky holky, zrovna dnes jsem byla u gynekologa a ten mi potvrdil moji předtuchu, že jsem těhotná. Musím ale ještě vydržet 14 dní, abych byla 100% maminka s těhu průkazkou:-)))
Takže jestli dobře počítám, miminko by mělo být říjnové. ![]()
desire, BLAHOZELAM !!!
![]()
krasna sprava … drzim ti palce a prajem krasnych pohodovych 9 mesiacov a potom este krajsie maminkovsko babatkovske dni !!! ![]()
mohla by si mi napisat, ci uz na sebe pozorujes nejake tehu priznaky a ak, tak ake?
dakujem
Brasil
Desire, to je úžasná zprávička, gratujuju!!! A proč máš čekat 14 dní? Kolikátý tt jsi?
Bakoule, moc držím palečky!!! určitě se podaří! ![]()
Brasil, neztrácej naději, třeba to bříško je právě díky těu!!!
Nezapomeňte dát vědět jak jste dopadly!!! ![]()
Adka
Ahoj Říjňačky,
v koutku duše doufám, že budu mezi Vámi. Podle plánovaného data početí by to mohlo vyjít. Když to vyjde bude to konec října. Testík ale budu dělat až za 11dní.
Tak pa Štěpík
Ahoj holky!Hlásím na testíku 2//
!Ve čtvrtek jdu k doktorovi,tak to snad potvrdí!Na rodině mě to vypočítalo datum porodu 10.10.!Doufám,že se to povede a své mimčo donosím!Před 15měsíci jsem potratila v 9tt.Dám vědět,až se stanu majitelkou průkazky!Pá Hanka
Ahoj tehulinky,
Taky hlasim rijnatko - TP 01.10.2005!!!
Jmenuji se Marie ( 25) a o rijnatko jsme se vlastne nesnazili - byla to prekrasna nahoda a prekvapeni.
mejte se krasne
Marie
Ahojky holky,
nedá mi to, abych zase mezi vás nezavítala. Jsem strašně zvědavá, jak se vaše skoupina rozrůstá.
Když čtu vaše příspěvky, jak objevujete „//“, cítím se rozechvělá a jsem naměkko… Tak strašně rychle to utelko…
Před rokem jsem byla na vašem místě a teď mi vedle v pokoji sladce spinká naše malá princeznička…
Držím všem palečky a nezlobte se na mě, když budu nakukovatelkou ve vašem deníčku, který si později určitě zřídíte…
Adko: jméno Dominika navrhnul přítel. Nejprve mi moc nenadchlo, ale pak jsem si na něj tak nějak zvykla, po porodu už bylo pro mě přímo samozřejmostí a teď jsem na něj pyšná.
A jaké varianty tohoto jména používáme? Domča, Dominka, Dominička, Domi, Domulka, Domísek,…
Smigi: nesmutni, třeba už příští měsíc se vám to povede! Držím palce! A hlavně doufám, že už máš nového lékaře!
Zatím pa pa…
Jarka a Dominička (15týdnů)
Ahoj holky,
to je krásný jak se rozrůstáme!
Až zrtácím přehled
Držím palečky čekatelkám na testík a nám // které už to víme, taky aby všechno probíhalo tak jak má a aby nám bylo krásně.
Kari, klidně nakujkuj, určitě bedem rádi, když nám jako zkušená říjnová maminka poradíš
A děkuju za ty varianty jména, myslím že je skoro rozhodnuto…
Adka
Ahojky Brasil, těhotenské příznaky mám jen tlak v prsou. Nemohla jsem spát ani na bříšku:-))) Raní nevolnosti zatim nemám, doufam, že ani nepříjdou ![]()
A ke gynekologovi mám příjít znovu za dva týdny, protože jsem přišla brzyčko a ještě nejsou slyšet srdeční odezvy. Aspoň tak mi to řekl. No a těhotenskou průkazku vystaví právě až tam půjde něco slyšet.
Zatim papa Desire
desire, dakujem za odpoved …
a vam vsetkym oktobrovym prajem vsetko NAJ, drzim palce a aby ste vzdy mali na tvari aspon takyto usmev
a mozno aj takyto ![]()
ja uz som mimo, dnes prisla MS, dokonca o par dni skor ![]()
je mi to velmi luto, ze k vam nebudem patrit, oktobrove babatko sme si VELMI priali
vsetko sme robili ako sme mali (vitaminy, BT, klud po tuleni atd.) a aj tak to nevyslo (ako ani pred mesiacom a ani pred dvoma mesiacmi
) holt, priroda.
je mi tazko ![]()
ale snad to bude dobré
este raz dakujem a papa, nech sa to vam vsetkym STASTNE vydari ![]()
Brasil
Brasil, nebuď smutná. Užívejte tuleníčko, určitě se to podaří
Mně se to podařilo uměle a až na třetí transfer. a to mi tam dali vždycky jen ty nejkvalitnější embryjka… Jak píšeš holt příroda. Tak nevěš hlavu a neboj!
Akda
Ahojky holčiny,
tak se hrdě hlasím k Vám. Je mi 28 let, už jedno dítko mám. Kubíčka, kterému budou 1.5. 2005 2 roky. Rozhodli jsme se, ze druhe mimco nebudeme odkladat. A povedlo se to. Na sobotnim i pondelnim testiku byly // carky. K doktorovi jdu až 22.2. Takze to snad vyjde. Podle posledni MS vychazi termin porodu na 11.10.
Tak pa vsem a snazilkam drzim palecky!!!
Magda, Kubíček a říjňátko
Ahojky Magdi, gratuluji!!! Já jdu také ke gynekologovi 22.2, tak si na tebe určitě vzpomenu.
Doufám, že dopadne všechno tak jak má.
P.S. Já to všechno moooc prožívám, protože je to moje první těhotenství.
Desire 28let