Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
18.2.05 11:07

Ahoj holky!Dneska jdu na ultrazvuk-už se těším,ikdyž tam toho moc nebude!Posdní M jsem měla 1.1.!Asi by si mne nepozval tak brzo na ultrazvuk,kdyby nebylo mého zamlklého těhotenství před 15měsíci.Posledně jsem byla až 9tt a hned nato jsem také potratila(nebyla odezva plodu)Ze začátku mne tak strašně bolelo břicho,že jsem se strašně bála-nejdřív jsem si myslela ,že těhotná nejsem,ale když jsem měla pozitivní test,myslela jsem na nejhorší!!Teť je to v pohodě-občas mne píchne v břiše,bolí prsa,je mi divně ,ale na zvracení nikdy.Už jsem se zklidnila a těším se,až za mnou bude první trimestr.Holky jak jste na tom s oznámením rodině,kdy to hodláte pustit do světa :?: Já s tím asi počká,aspoň až budu slyšet srdíčko!Tak hodně zdravíčka ,ať máme :D :lol: !Pá Hanka

• Citovat
  • Upravit
305
18.2.05 11:43

Ahoj Hanko,
moc Ti držím pěsti, ať to tentokrát dobře dopadne a mimíska donosíš až do konce. Myslím, že je dobrý nápad počkat se sdělením rodině až bude tlouct srdíčko, aspoň si budeš 100% jistá , že je vše ok.
 Lukina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.05 14:21

ahojte maminky i čekatelky.i ja jsem zjistila tento tyden // na testiku.Byla jsem celá rozechvělá.Podle poslední ms,která byla 28,12, jsem byla v 6tt.Podle výsledků krve je to ale asi jinak.Hodnoty hcg jsou 47,5, coz tomu neodpovídá.Dnes jsem sla na sono, aby se vyloučilo mimodel.tehotenství.To se sice nepotvrdilo, ale mimi zatim taky ne.Vypada to na úplný začátek.Tak jsem zatím na pochybách.Za 10 dní se to snad už prý dozvím.Tak uvidíme.Jinak všem maminám držím palce.A ty co jsou smutné,tak vám přeji at se to povede,treba jindy.zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
21.2.05 09:40

Ahojte holčiny :D Tákže v pátek mi doktorka potvrdila UZ těhu v děloze, dnes bych podle jejích měření měla být 5+5tt. Podle poslední MS (11.1) to vychází -2dny, ale to snad asi nevadí. Ono zřejmě taky záleží, jak to tam změří že jo.
Deina kokám máme stejný datum poslední mS :lol:
Luki Měla jsi pravdu, byla vidět malá černá fazolka.
Za 14 dní (9.3) jsem pozvaná na další UZ kde by jsme údajně měli už slyšet srdíčko! Strášně se těším… a je fakt, že to paradoxně vydržím jen kvůli nporu v práci, kterej mně plně celodenně zaměstná. Chuť mám hlavně na slaný a to tvarůžky, no a potom na kokos.
Uklidnily jste mně, že je normální sem tam píchnutí v bříšku. Já se vždycky zděsím co se děje…a taky je normální ten pocit, že jako člověk pomalu o ničem neví, když nevidí UZ 8) Ták hodně štěstí těhulkám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jankaa
21.2.05 15:52

Ahoj těhulky,
chtěla jsem se vás zeptat, kde vás přesně píchá v podbříšku. Já teda zatím mezi vás nepatřím, alespoň podle testíku, který jsem si dělala minulý týden. MS ale od té doby ještě nepřišla a dneska to je 35. den. Docela hodně mě ale pobolívají prsa, BT se pohybuje od 36,9-37,2 už nejmíň 14 dní (předtím jsem si to neměřila) a asi tak od pátku mě píchá na bocích v podbříšku. Můj přítel tvrdí, že je to putovní slepák :)
Možná jsem divná a moc se sleduji. Moc bych miminko chtěla, ale snad si tyhle stavy ještě nevsugerovávám :oops: , snažíme se totiž teprve 1. měsíc. :wink:
Mějte se moc krásně a ať jsou na vás všichni moc hodní! :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.2.05 11:14

Ahojky holčiny,
tak kde jste všechny? :lol: M?ě to hrozně blbe, a nejde se přihlásit do diskuze, nicméně psát mi jde :D
Tak jen hlásím, že chřipka se hlásí, tedy bolí mě v krku, jinak nic, ale asi zalehnu :roll:
Dnes jsem byla u dr. a byla tam dutinka :! :D Velikost 6mm, prý je to malinký, nic jiného vidět nebylo. Dr. připadalo, že by měla být větší, tak uvidím. Na další ko jdu příští čt, to už by prý mělo být lepší :)
Hrozně se bojím, aby bylo vše v pořádku :cry:
Tak doufám, že jste všechny v pořádku, opatrujte bříška a mějte se krásně.
papa Bakoule

• Citovat
  • Upravit
109
22.2.05 11:45

Hojte děvčata. Nějaké novinky? Koukám bakoule žes nemocná :( pořádně to vylež, ať je všechno v pořádku.
Jinak k píchání v bříšku mně píchalo jak při ovulaci napřed v pravo dole, pak se to přestěhovalo tak deset cáků pod pupík a pak dlouho nic, teď tak obden občas něco cítím a dokonce i v levo dole. Prsa jsou napnutý k prasknutí…nevíte jak dlouho ještě budou tak bolet? Jestli až až nebo se to na chvíli uklidní? A testíka jse měla 31 negativní 32DC slaboulince pozitivní a 35DC pozitivní až hrůza :lol: Ale záleží jak je dlouhý cyklus a kdy byla ovu… já měla první cyklus 28 dní a druhý nekonečných 41 dní :? Teď doufám, že další bude vlivem šestinedělí po úspěšném porodu zdravého mimíska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
22.2.05 12:28

Ahoj holky,

chci vám jen oznámit, že deníček těhulek - Rodíme v září a říjnu 2005 je na světě, tak se k nám můžete přidat. Některé z vás se k nám již připojily a jsou v seznámku v diskusi Rodíme v září 2005.

Mějte se hezky
Vlasinka ze září 2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.05 14:15

Říjen 2005

:roll: Já mám termín po půlce října.Po třech měsících trpělivého snažílkování. konečně. Už jsem ten puchýřek viděla i na ultrazvuku.Těším se na další říjńátka.

• Citovat
  • Upravit
554
22.2.05 16:18

Holky,jenom v rychlosti hlásím, že jdu ležet do peřin. Mějte se krásně, hlaďte bříška a já budu v pondělí. Doufám, že to vyležím. :roll:
A všechny nové říjňátka vítám :wink: :D
Papa Bakoule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
23.2.05 13:25

Ahojky holky, tak mi to nedalo a přebíhám na chvilku z diskuze Otěhotnění po potratu… k vám :-) Včera měla dorazit MS a místo ní přišly // :-) :-) :-)
Vypadá to, že budu jedna z posledních říjňátek :wink: K doktorovi chci zajít až tak za 2 týdny, aby něco bylo vidět. Posledně mě honil do ordinace 2× týdně - bál se, že by to mohlo bejt mimoděložní těhu - no a až na potřetí se ukázala dutinka. Tak chci ještě pár dní počkat, ať se zbytečně nestresuju.
Zatim mě pobolívá břicho a občas zazlobí žaludek. Ale jinak se cejtim fit. Ale to asi ještě přijde :-)

Tak zatim pa pa Zuzulala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
2.3.05 16:09

Ahoj holky cekatelky,hlasim se k vam do „klubu Rijnovych maminek“Jeste nemam prukazku,mam prijit za 14dni.Na ltrazvuku to vypadalo na 4-5 tyden,tak uvidime.Snazili jsme se rok,tak mame velkou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.3.05 16:25

Ahojky Janinko a ostatní těhulky-říjňulky :)

Hlásím se do vaší skupinky, tp mám stanovený na 3.10.!

Přeji vám pohodový zbytek dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.3.05 12:09

ahoj nové těhulky :D Přijďte za námi na Rodíme v září 2005, daly jsme se dohromady se zářijovýma těhulkama, myslím že jsme na tom hodně podobně. Tak ať je nás víc, nebudem se bát vlka nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí