Riziko Down 1:35 a vyšší - zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7758
6.2.14 09:36

Jsem ráda, že je to v pořádku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
10.2.14 09:48

http://www.klub-maminek.cz/soutezime?…
ahojky holky, kdo budete mit chvilku, muzete nam dat halsek, dekujeme moooc :srdce: :srdce: :srdce:

jinak jsme velice rada ze se vsem dari dobre a ze i to, co vypadalo hrozne, nakonec dobre dopadlo a miminka jsou v poradku :srdce: :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
10.2.14 10:03

@SonikSS moc pěkná fotka :-) jak se Ti jinak daří, všechno v pořádku? Nezlobí prcek maminku v bříšku? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
10.2.14 10:23

@Milli.19 dekujeme, nedavno jsem na vas myslela, ale dala jsem se do prani a zehleni nejak moc nezbyva casu… no jeste tolik nezlobi, ale nekdy to vypada, ze ma v brisku diskoteku a nevi kam ma jeste kopnout, ale jeste to enni az tak moc silne a bolestive, zatim to jeste jde. jinak ano, vse v naprostem poradku, uz opravdu ano :srdce: :srdce: :srdce:
a co vy, uz se to blizi vid :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
10.2.14 10:34

@SonikSS počkej to přijde, já se už kolikrát musím chytit za břicho, oblíbil si kopat do jednoho místa a tam už to pěkně bolí :-) jsem hrozně ráda, že je u Vás všechno v pořádku :-) no už se to blíží, od 30tt jsem na prst, tak kdo ví, kdy to přijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
10.2.14 10:40

@Milli.19 no vsak ted kdyby uz to prislo je to v poradku a alespon nebude tak veliky :srdce: my dnes zaciname 7.mesic, no vazne to utika :srdce: je mi to jasne, pak budu chtit, aby ty kopanecky byli jako predtim kdy se to nechalo vydrzet :srdce: ale zase alespon vime, ze jsou miminka v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
10.2.14 10:42

@SonikSS panečku to to letí, ještě nedávno jste byli na začátku :-) už chystáš výbavičku? :-) přesně tak, jen ať kopou, než aby bylo ticho po pěšině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
10.2.14 11:44

@Milli.19 jojo, hromadu veci uz mame hotovo, pac jak roste brisko tak jsem vice unavena atd, takze skoro kazdy dne neco udelam a i tka pro svuj dobry pocit chci to mit hotove a pak uz jen kontrolovat zda je vse… jeste musime vyprat potah na kocarek a pripravit ho, ale to je az to posledni. vy to cekate nekdy na zacatku brezna vid :srdce: a mate uz vse hotove? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
10.2.14 12:05

@SonikSS máš to dobře promyšlené, taky jsem všechno dělala hned ze začátku, abych pak nemusela dohánět s velkým břichem a lopotit se ještě s bolavými zády :-) ne ne, spíš až ke konci, ale kdo ví, kdy se prckovi bude chtít na svět, ve čtvrtek jdu k dr., tak budu vědět víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
10.2.14 13:13

@Milli.19 ale mate uz pekny tyden, takze kdyby to bylo ted, asi by se clovek nezlobil, me by teda stacilo v tom 35tt porodit, alespon bude mit mimis o centak mene a bude se lepe rodit a pokud to pujde tak bez nastrihu atd… ale uvidime :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
11.2.14 10:49

@SonikSS už máš sepsaný porodní plán? Já ho dávala teď o víkendu dohromady, no zjistila jsem, že vůbec nejsem náročná :-D ale to co tam mám chce snad každá mamina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
4.3.15 07:17

Maminky, je mi 36 roku, včera jsem byla na prvotrim. screeningu. Na ultrazvuku mi vyslo, ze by mělo byt vse v poradku. Riziko downa mi vysel 1:4000. Je to male nebo velke riziko, ze se narodi dite s Down. syndromem? Pro pritele je to velke riziko(on je tak trochu matematik, takze si to všechno propocitava).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
4.3.15 07:32
@martula78 píše:
Maminky, je mi 36 roku, včera jsem byla na prvotrim. screeningu. Na ultrazvuku mi vyslo, ze by mělo byt vse v poradku. Riziko downa mi vysel 1:4000. Je to male nebo velke riziko, ze se narodi dite s Down. syndromem? Pro pritele je to velke riziko(on je tak trochu matematik, takze si to všechno propocitava).

Tak 100% jistotu ti nedá nikdo, ale tato hodnota je velmi malé riziko a na tvůj věk dobrý výsledek, myslím. Já měla v 38 riziko 1:600 a narodila se zdravá holčička. Nenabídli ti kvůli věku ještě další vyšetření - třeba Prenascan nebo odběr plodovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
4.3.15 07:42

Prenascan je jaké vysetreni? Dr. mluvil o testech krve co stojí pres 10tis. a delaji se v cizině nebo tu plodovku. Ale to říkal jen moznosti, protože to riziko downa si musíme promyslet sami jestli je pro nás velké nebo male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
4.3.15 07:44
@martula78 píše:

Jo a taky pokud vyšel dobře ten UTZ (musí být přítomna nosní kůstka a dobré prosvětlení šíje), což ti doktor určitě řekl, je to další snížení rizika, takže můžeš být klidná, si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí