Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, máte někdo momentální či nedávnou zkušenost s rizikovou pořádnou v Baťově nemocnici? Jedná se mi hlavně o přístup lékařek, které zde ordinují. Mudr Henčlovou zmiňovat nemusíte, tu předchází bohužel její pověst a má zkušenost z minulého těhotenství. Ta paní na mě už nikdy nesáhne. Spíše mně jde o zkušenosti s ostatními lékařkami, aby to nebylo jak se říká z bláta do louže.
Ahoj, ostatní doktorky jsou úplně v pohodě, milé, vyšetření citlivé. S paní Hen. Jsem měla též problém a schválně jsem i u prvního objednání při druhém těhotenství ríkala, že k ní nechci a sestra mi vyhověla a pak jsem chodila k té jiné, tuším Havalová. Jednou jsem jako zaskom měla právě i tu třetí, to si teď jméno nevzpomenu, taky vpoho. Akorát císaře jdou přes Hen. A tak jsem ji přece jen potkala, bohužel je stále stejná megera a jak arogantní byla, když ho zamítla…rok 2023
A jak to pak probíhá plánování císaře? V kolikátém v týdnu? Právě už jednoho akutního císaře mám za sebou a chtěla bych druhý porod provést plánovaným císařským řezem. Z jakého důvodu vám prosím zamítla císaře?
@lite.all prý není medicínský důvod, předchozí problém abrupce placenty byla náhoda a že se po předchozích komplikacích bojím vbac aby znovu nebyl problem s placentou, tomu se málem vysmála
@lite.all no a když pak praskla voda, tak na příjmu se ještě ptali, jaký mám dohodnutý způsob porodu, takže evidentně je to fakt jenom o té paní doktorce. Já už po příjezdu byla otevřená na 6 a během půl hodiny, než se dodělaly papíry, tak jsem byla na devět, takže to už na nějaký plánovaný císař fakt nebylo a šla bych do celkove narkózy, mimco se hrnulo ven moc rychle a ještě ho brzdili kapačkou. Až prostě tady na tu jednu lékařku si nemam nač stěžovať, všichni super, asi by i na příjmu šlo odmítnout VBAC, kdyby to nebylo tak rychle
@Tanado1229 tak hlavně, že všechno nakonec v pořádku dopadlo. Ono je všechno o lidech. Kamarádka třeba takhle objížděla další 2 porodnice v okolí a až ve třetí ji druhého císaře schválili. No jsem zvědavá, co mě vsechno ještě v poradně pro rizikové čeká… Kdyžtak dám vědět, aby taky jiné maminky věděly.
Dobrý den prosím poraďte mi kde je ve Zlíně nejlepsi riziková poradna? jsem fakt případ, kde mohu jen lezet a jít na wc nic víc, jelikož nemám čípku a to jsem v 10tt děkuju..
Jediná riziková poradna je v porodnici. Ordinují tam 3 lékařky. Dr. Henčlovou asi netřeba představovat - je nejzkušenější, ale taky s nejhorším jednáním, ale někomu to nevadí, mě osobně ano. A vyšetření od ní je často velmi bolestivé. Pak Dr. Slintáková- ve čtvrtek a v úterý Dr. Havalová. Chodila jsem k Dr. Havalové a neměnila bych, byla jsem s ní velmi spokojená, je taková klidná, vše vysvětlí, čípek vyšetřuje pouze ultrazvukem. Takže žádné bolestivé vyšetření jako u dr. Henčlové se nekoná. U mě to probíhalo tak, že poprvé, co jsem měla jít do rizikovky, tak jsem požádala svou lékařku na gynekologii, co mě zde objednávala, aby mě zrovna objednala k někomu jinému než k dr. Henčlové, protože s ní jsem měla špatnou zkušenost z prvního těhotenství. Netvrdím, že není odborník, ale její jednání mě prostě nesedí. Tak mě objednali poprvé na úterý a už jsem vždy jezdila v úterý k Dr. Havalové.