Riziková poradna Zlín

29
25.5.24 23:28

Riziková poradna Zlín

Dobrý den, máte někdo momentální či nedávnou zkušenost s rizikovou pořádnou v Baťově nemocnici? Jedná se mi hlavně o přístup lékařek, které zde ordinují. Mudr Henčlovou zmiňovat nemusíte, tu předchází bohužel její pověst a má zkušenost z minulého těhotenství. Ta paní na mě už nikdy nesáhne. Spíše mně jde o zkušenosti s ostatními lékařkami, aby to nebylo jak se říká z bláta do louže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
503
26.5.24 02:18

Ahoj, ostatní doktorky jsou úplně v pohodě, milé, vyšetření citlivé. S paní Hen. Jsem měla též problém a schválně jsem i u prvního objednání při druhém těhotenství ríkala, že k ní nechci a sestra mi vyhověla a pak jsem chodila k té jiné, tuším Havalová. Jednou jsem jako zaskom měla právě i tu třetí, to si teď jméno nevzpomenu, taky vpoho. Akorát císaře jdou přes Hen. A tak jsem ji přece jen potkala, bohužel je stále stejná megera a jak arogantní byla, když ho zamítla…rok 2023

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.5.24 18:36

A jak to pak probíhá plánování císaře? V kolikátém v týdnu? Právě už jednoho akutního císaře mám za sebou a chtěla bych druhý porod provést plánovaným císařským řezem. Z jakého důvodu vám prosím zamítla císaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
26.5.24 22:14

@lite.all prý není medicínský důvod, předchozí problém abrupce placenty byla náhoda a že se po předchozích komplikacích bojím vbac aby znovu nebyl problem s placentou, tomu se málem vysmála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
26.5.24 22:18

@lite.all no a když pak praskla voda, tak na příjmu se ještě ptali, jaký mám dohodnutý způsob porodu, takže evidentně je to fakt jenom o té paní doktorce. Já už po příjezdu byla otevřená na 6 a během půl hodiny, než se dodělaly papíry, tak jsem byla na devět, takže to už na nějaký plánovaný císař fakt nebylo a šla bych do celkove narkózy, mimco se hrnulo ven moc rychle a ještě ho brzdili kapačkou. Až prostě tady na tu jednu lékařku si nemam nač stěžovať, všichni super, asi by i na příjmu šlo odmítnout VBAC, kdyby to nebylo tak rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
28.5.24 20:37

@Tanado1229 tak hlavně, že všechno nakonec v pořádku dopadlo. Ono je všechno o lidech. Kamarádka třeba takhle objížděla další 2 porodnice v okolí a až ve třetí ji druhého císaře schválili. No jsem zvědavá, co mě vsechno ještě v poradně pro rizikové čeká… Kdyžtak dám vědět, aby taky jiné maminky věděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.8.24 19:21

Dobrý den prosím poraďte mi kde je ve Zlíně nejlepsi riziková poradna? jsem fakt případ, kde mohu jen lezet a jít na wc nic víc, jelikož nemám čípku a to jsem v 10tt děkuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.8.24 21:23

Jediná riziková poradna je v porodnici. Ordinují tam 3 lékařky. Dr. Henčlovou asi netřeba představovat - je nejzkušenější, ale taky s nejhorším jednáním, ale někomu to nevadí, mě osobně ano. A vyšetření od ní je často velmi bolestivé. Pak Dr. Slintáková- ve čtvrtek a v úterý Dr. Havalová. Chodila jsem k Dr. Havalové a neměnila bych, byla jsem s ní velmi spokojená, je taková klidná, vše vysvětlí, čípek vyšetřuje pouze ultrazvukem. Takže žádné bolestivé vyšetření jako u dr. Henčlové se nekoná. U mě to probíhalo tak, že poprvé, co jsem měla jít do rizikovky, tak jsem požádala svou lékařku na gynekologii, co mě zde objednávala, aby mě zrovna objednala k někomu jinému než k dr. Henčlové, protože s ní jsem měla špatnou zkušenost z prvního těhotenství. Netvrdím, že není odborník, ale její jednání mě prostě nesedí. Tak mě objednali poprvé na úterý a už jsem vždy jezdila v úterý k Dr. Havalové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty