RK Century21 makler - máte zkušenost

17
19.11.13 20:12

RK Century21 makler

Prosim, mate nekdo zkusenost s s touto RK na pozici maklere? na netu jsem jiz nasla nejake diskuse a vse je hodne negativni, dnes jsem byla na pohovoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
19.11.13 20:13

@alexam proboha, proč chodíš na pohovor, když jsou na ně negativní hodnocení? Nechápu tuto logiku 8o Obloukem bych se jim vyhla. Jestli chceš dělat makléře, existuje dalších 150 Rk a všechny přijímají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
19.11.13 20:18

Myslim ze jsou vsechny RK na jedno brdo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.11.13 20:25
@martina.se píše:
@alexam proboha, proč chodíš na pohovor, když jsou na ně negativní hodnocení? Nechápu tuto logiku 8o Obloukem bych se jim vyhla. Jestli chceš dělat makléře, existuje dalších 150 Rk a všechny přijímají..

logika v tom neni, hledala jsem az po pohovoru… tak pardon za dotaz, nestala jsem hodnoceni sveho jednani, ale dalsi zkusenosti a treba i pozitivni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
19.11.13 20:34

@alexam oni ale. robia na zivnost, nie? S touto rk z pozicie klienta mam len tu najlepsiu skusenost, tak neviem…z pohladu zamestnanca do toho ale nevidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
19.11.13 20:38

Century je řetězec fransiz, tj. každá RK má vlastní pravidla, absolutně nelze zobecňovat zkušenosti. Vše je o lidech, ne o značce. Obecně určitě nechoď do RK, která požaduje vstupní poplatky za užívání kanceláře atd. Vezmou tě prakticky všude, většinou je nic nestojíš, delá se na ŽL nebo různé dohody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinina
19.11.13 21:42

Oni tě vezmou, protože jim přineseš prachy, uděláš si živnost a abys nabrala nemovitosti, obvoláš známé a už to je dobrý. Pokud cokoli udáš, dostaneš malou provizi, zbytek oni. Budeš jim platit za pronájem místa v kanclu a ještě možná další poplatky ( za školení - pokud vím, úvodní stálo 10tis), takže první měsíce budeš ve ztrátě, budeš jim platit a výdělek žádný, ještě si začneš platit sociální a zdravotní. Myslím si, že v dnešní krizi se obecně neprodává, RK a makléřů je jak kobylek, tak zlatý sen se bude těžko konat a budeš ráda, pokud se někdy z toho minusu vyhrabeš. Ale samozřejmě to tak být nemusí. A navíc mám pocit že zrovna této RK se v ČR moc nedaří, počty kanceláří jim možná i klesly

• Citovat
  • Upravit
72725
20.11.13 07:04
@alexam píše:
logika v tom neni, hledala jsem az po pohovoru… tak pardon za dotaz, nestala jsem hodnoceni sveho jednani, ale dalsi zkusenosti a treba i pozitivni…

to není žádné hodnocení. Prostě bych nešla makat tam, kde mají negativní hodnocení. To je tak max cesta do průšvihu. Pokud chceš dělat makléře, tak se poohlédni po nějaké známější RK, která ty dobré hodnocení má. A obloukem se vyhnout novému Proluxu (na netu najdeš jejich nové jméno) a M+M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat