Robot Kenwood KMX 61

56304
9.12.14 16:08

Robot Kenwood KMX 61

Ahoj, prosím nemáte někdo zkušenost s tímto robotem??

http://data.fast.eu/…9708-lim.jpg

Vybírám, tento u mě zatím vítězí, nebýt tragického příkonu jen 500W :,(
Potřebovala bych nějakou praktickou zkušenost od někoho, kdo ho má a používá? Je ten výkon v běžném používání robota znát?… třeba eta gratus, která teda je dražší, ale má 1200W a to se mi zdá jako dost velký rozdíl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2225
9.12.14 17:14

@Moise Ahoj,mám teda trochu jiný model tuším kmx 64 už dva roky. Dala jsem za něj tehdy 10 tis a už bych si ho nekoupila :( Na pohled krásný, praktický na čištění, těsto umíchal, ale začal vrzat a to jsem v něm nedělala pokaždé když jsem pekla nebo potřebovala něco vymíchat. Zklamal mě za ty peníze. Pokukuju po těch barevných Sencor, jenže co s Kenwoodem :( Jinak tenkrát jsem se rozhodovala mezi Etou a tímhle, cena byla stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
9.12.14 17:36

@Moise - taky jsem po něm pokukovala, ale nakonec jsem vybrala dle milionů recenzí tento… v akci byl k němu dokonce mlýnek na maso a spokojenost veliká!!!
Téda úplně nej nej nej je Kitchen aid (šedý na fotce), ale ta cena je šílená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
9.12.14 17:50

@Ejmule ty barevny sencory jsou ale hracky, samej plast a zadna vybava, ty jsem zavrhla hned, vykon ma vetsi i muj tycak :mrgreen: Eta Gratus se mi taky libi, ale je dost draha a recenze taky nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
9.12.14 17:52

@Verkom ten moulinex maji ted v akci v planeu, i tenhle kenwood, asi tam na nej kouknu, a ty jses teda s nim spokojena? na heurece taky prave recenze nic moc…tak ja uz nevim co, asi nevyberu nic a alespon usetrime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
9.12.14 17:55

@Moise Jo jo je to na jedno použití, ale na vzhled :mrgreen: Teď se dívám, že před svátkama opět zdražili páč nedávno byla Eta za 6 tisíc i kenwood. Škoda, že ta Eta má dost negativních komentářů a je to taková velká kráva. Jako ten Kenwood není špatný, třeba ho musím jen promazat. Ale tím, že je celý kovový, tak je stabilní a stále pevný. Mě to vrže někde jak se napichují násady na míchání. A velké plus je obrovská mísa s uchem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
9.12.14 17:56

@Verkom Není ten Moulinex taky plastový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
9.12.14 17:58

@Ejmule a utahne tuzsi testa? Me tam odrazuje to, ze ma jen 500W, to i tycak ma 600w a to je obyc z lidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
9.12.14 17:58
@Ejmule píše:
@Verkom Není ten Moulinex taky plastový?

Je, ale alespon ma tu vybavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
9.12.14 18:02

Jinak já jsem byla na předváděčce Ety Gratus a musím říct, že se mi hodně líbila. Za 12tis ve výbavě, jakou potřebuju, no ale mám strach to prostě dát, sice to má 10 let prodlouženou záruku, ale jen na motor, kdyby mi to chtělo po dvou letech kiksnout, tak by mě doma nepochválili 8o :roll: No a pak jsem koukala na recenze a nic moc ji tam nechválí. Prý se dokonce v Německu prodává za 4 tisíce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
9.12.14 18:10

@Moise stále vybíráš :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
9.12.14 18:10
@Markéta80 píše:
@Moise stále vybíráš :mrgreen: :mrgreen:

moc se nesměj, už bych radši do toho kopla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
9.12.14 18:14

@Moise Zadělávám v něm těsto na chleba, vánočku, buchty prostě vše. Tyčák mám taky od Kenwoodu a ten šlape jak hodinky ;) tyčák a plus tento Vše šlape jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
9.12.14 19:00

@Ejmule ten tyčový vypadá super, ten je taky v plánu :mrgreen: @Moise :lol: :lol: já ho nejspíš do vánoc mít nebudu, vymyslela jsem že by bylo dobré nový stromeček jenže to jsem musela dokoupit ozdoby no a ted záleží za kolik bude nový notas :roll: ach jo a to jsme počítala jak s robotem ušetřim plno času :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
9.12.14 19:04

@Ejmule ten tyčák mám taky, ale z lidlu, má to taky jednu šlehací metličku, sekáček a ponornej, ale já právě potřebuju velkej robot, hlavně na ty těsta a krouhání, plus mlýnek na maso a ideálně i lis na citrusy… všechno vím, že chci používat
Byla jsem skoro rozhodnutá pro Kenwood Prospero, ale nevyhovuje mi tam ten systém krouhání do malé misky :roll: Ten Kenwood KMX se mi hrozně líbí, ale právě mám strach, aby ten nízkej výkon utáhl ty těsta… hlavně na vánoční cukroví a kynutá…

@Markéta80 no já do vánoc asi taky ne, i když teď všude mají akce, i ten kmx mají za internetovou cenu v planeu, že by to bylo jednodušší při případné reklamaci, ale asi vydržím a počkám :mrgreen:

Jo a aby mi to vybírání usnadnili, tak vítězem dtestu je Bosch :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák