Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky máte doma někdo tento robotický vysavač?
Potřebuju poradit, využívám ho tedy spíš na vytírání, ale nejsem z toho moudrá.
Můžete mi polopatě vysvětlit, jak se má postupovat? Četla jsem návod, vše dělám jak má být, ale když začne vytírat s tím mopem na mokré vytírání, tak ten hadřík je za chvilku skoro suchý (předem namáčím) a voda v zásobníku neubývá ![]()
Jako vytřeno je hezky, veme to opavdu všude a vypadá to čistě, ale nechápu, jak může vytírat se skoro suchým hadříkem, když to má vytírat na mokro?? Myslela jsem, že se ta voda uvolnuje, ale nezdá s mi to. Nebo je tam nějaký speciální funkce, jak to nastavit?
Naplním do zásobníku vodu, namočím hadřík, upevním na robota a pustím start, dělám to blbě?
Jak vlastně pozná, že má vytírat na mokro? Jen díky té vodě v zásobníku?
A jak jste s tím spokojené?
Ze sve zkusenosti rozhodne nedoporucuji od nich vysavace kupovat. Bohuzel jsem koupila Duoro Xclean a je to velke zklamani. Vysavac se stale zasekava, v podstate nic nevytře (a to jsem ho kvuli vytirani kupovala), vysava sporadicky, takze nevysaje vsechno, stale narazi i do bile steny, takze nemuzete pri uklidu odejit, jinak by nic nevysal, sam neni schopen dojet do dokovaci stanice. Zkratka predrazeni obycejny vysavac, ktery umi jen vysavat, nic vic. Mel by stat tak 2000 Kc a ne skoro deset tisic. Opravdu nekupujte, napálíte se jako já. ![]()