Robotický vysavač Libero z Lidlu - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hledala jsem nedávno recenzi a nebylo zde popsáno moc zkušeností, tak pro případné další zájemce o info - vysavač jsme koupili a jsme z něj nadšení. Nemá žádné funkce jako načasování, nebo nabíječku, do které by sám zajel, ale pokud chcete robotický vysavač, který vysává, tak za tu cenu je to super investice. Používáme ho každý den a nemá chybu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ella007 muzu se zeptat, jak je vysoký? Potrebuji aby zajel pod sedačku. Co kdyz na jede ma nerovnost, např ma barovou židli, ci topení v podlaze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucie.krajcarova Vysavač je jen 6 cm vysoký, takže nám bez problémů jezdí i pod nábytkem. Přejede nerovnosti do cca 0,5 cm (najede na koberec, přejede přechod mezi plovoučkou a linem). Větší nerovnosti by asi vnímal jako překážku a nevjel na ně (máme lištu kolem kachlí u krbu asi 1 cm, to už bere jako schod a nesjede ke krbu, ani nevyjede od dlaždic zpět do pokoje, když ho dáme ke krbu vyluxovat dlažbu). Jinak teda nemá senzor, aby nenarážel do nábytku, ale s „nárazy“ se počítá a má „odpružený nárazník“, takže se nábytku a zdí dotýká, ale nepoškodí je. Dražší vysavače senzory proti narážení mají. Tak to jen pro informaci. Ale nám to narážení nevadí, není to žádná hrůza a nic se tím nepoškodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ella007 dekuji, pomerim to doma. A doba vydávání na jedno nabití?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky chci se zeptat, Lidl má tento vysavač jen jednou ročně v nabídce co? nevíte některá? V listopadu mi to nějak uteklo
dííky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@horicka píše:
Holky chci se zeptat, Lidl má tento vysavač jen jednou ročně v nabídce co? nevíte některá? V listopadu mi to nějak uteklodííky
ahoj, bude v nabídce od 13.3
Hledala jsem tu nějaké recenze, moc jich není ale půjdu do něj. Nečekám od něj nic než aby mi ulehčil práci a vysával
A s věcmi z Lidlu bývám spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ElisabethaElsa jéé moc děkuji za upozornění..jen teda to neni libero, ale vileda, ale taky do něj jdu, já jsem právě s věcmi z lidlu také spokojená, také nečekám, že už nevytáhnu normální vysavač..potřebuji to jen na takový ten rychlý uklid…)a nechci investovat deset tisíc )každodenní, jednou týdeně se vyluxuje normálním pořádně… ještě jednou moc dííky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@horicka píše:
@ElisabethaElsa jéé moc děkuji za upozornění..jen teda to neni libero, ale vileda, ale taky do něj jdu, já jsem právě s věcmi z lidlu také spokojená, také nečekám, že už nevytáhnu normální vysavač..potřebuji to jen na takový ten rychlý uklid…)a nechci investovat deset tisíc )každodenní, jednou týdeně se vyluxuje normálním pořádně… ještě jednou moc dííky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Robotický vysavač Libero 606-5
Já ho letos dostala od dětí, ale už jeden mám a nevyužiji dva ![]()
Nevím jak jim to říci, ale chci ho vrátit, to budu muset říci, či prodat za akční cenu.
Má záručák, funguje, to jsme odzkoušeli, použitý jednou - zkušebně.
Děti jsou daleko, tak to ani nezjistí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam zaujem
@Kaylie
Mate este v ponuke ten vysavac a v akej cene?
Dakujem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jdu taky do něj. Mají ho teď 13.9. v akci tak doufám že mi hodně usnadní práci a budu mít víc času na malého a psi
těším se a jsem zvědavá
pak napíšu zkušenosti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit