Robotický vysavač Libero z Lidlu - zkušenosti

172
22.11.14 14:54

Robotický vysavač Libero z Lidlu - zkušenosti

Ahoj holky, nemáte náhodou zkušenost s robotickým vysavačem Libero z Lidlu (příští týden bude v akci)? Spousta věcí z Lidlu nebývá špatná, i když je celkem levná :)
 http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3Lu
14272
22.11.14 14:59

Take by me zajimaly odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
22.11.14 15:35

Taky jsem na něj koukala, akorát nevím, jestli už byl v nabídce, jestli už ho mohl někdo vyzkoušet. Kdysi jsem četla článek, kde psali, že opravdu má cenu kupovat jen ty drahé kolem 10 tis., že tady je cena opravdu záruka kvality. Jenže kdo má poznat, co jsou reklamní praktiky výrobce a co pravda? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
22.11.14 15:54

Taky jsem četla něco podobného. Že robotický vysavač aby byl co k čemu tak stojí k té desítce. :nevim: Ale kdyby si někdo dal záležet, tak se dá ledacos vyčíst i z parametrů. Výdrž baterie, výkon, povrchy na které je vhodné, velikost zásobníku, příslušenství, hlučnost, to vše má na cenu vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
23.11.14 23:35

Holky, jestli si ho některá koupíte, dáte pak vědět? ;) Dííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.11.14 13:18

Tak holky, mám ho doma dva dny a za tu cenu fakt spokojenost! Kupovala jsem ho hlavně kvůli tomu, aby mi průběžně vysával psí chlupy-máme doma dva malý chlupáče a s klasickým vysavačem jsem musela luxovat každý den. Teď už budu vysávat tak max 1× týdně tím klasickým, takže mi tímto odpadlo plno času vysáváním, takže za mě fakt spokojenost! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
21.4.15 21:39

Ahoj holky, prosím, je tu někdo kdo tento vysavač má? Potřebuji jen něco ověřit. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.11.15 19:18

Zdravím. Obnovuji diskuzi. Příští týden bude vysavač opět v akci, chci se zeptat na vaší spokojenost s ním? Vysává dobře nebo je třeba „douklízet“ po něm? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
19.11.16 19:40

Také obnovuji diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
19.11.16 19:41

Máte s ním někdo zkušenost? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
19.11.16 20:15

Taky by mě zajímalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.16 21:24

Máte někdo ten robotický vysavač? opět se bude prodávat v lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.16 14:20

Mamka má nějaký dirt devil z Lidlu. Prach a drobky to smetá dobře. Nejde ale nijak načasovat - musíte ho pokaždé pustit a pak nabít, je hlučný, zasekává se na prahu, nic moc filtr. Mám ale doma hodně dobrý robotický vysavač za úplně jinou cenu, tak nemůžu hodnotit tento levný z Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.16 14:24

Pokud by někdo chtěl zainvestovat a mít opravdu dobrý vysavač, tak můžu doporučit Neato Botvac. Máme cca půl roku. Je super! Dříve jsme měli robotický vysavač Miele. Taky nebyl špatný, ale s Neato se nedá srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
30.11.16 05:02
@Maťulííí píše:
Pokud by někdo chtěl zainvestovat a mít opravdu dobrý vysavač, tak můžu doporučit Neato Botvac. Máme cca půl roku. Je super! Dříve jsme měli robotický vysavač Miele. Taky nebyl špatný, ale s Neato se nedá srovnat.

Neato má kamarádka a taky moc chválí ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí