Robotický vysavač Libero z Lidlu - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Robotický vysavač Libero z Lidlu - zkušenosti
Ahoj holky, nemáte náhodou zkušenost s robotickým vysavačem Libero z Lidlu (příští týden bude v akci)? Spousta věcí z Lidlu nebývá špatná, i když je celkem levná ![]()
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky jsem na něj koukala, akorát nevím, jestli už byl v nabídce, jestli už ho mohl někdo vyzkoušet. Kdysi jsem četla článek, kde psali, že opravdu má cenu kupovat jen ty drahé kolem 10 tis., že tady je cena opravdu záruka kvality. Jenže kdo má poznat, co jsou reklamní praktiky výrobce a co pravda? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem četla něco podobného. Že robotický vysavač aby byl co k čemu tak stojí k té desítce.
Ale kdyby si někdo dal záležet, tak se dá ledacos vyčíst i z parametrů. Výdrž baterie, výkon, povrchy na které je vhodné, velikost zásobníku, příslušenství, hlučnost, to vše má na cenu vliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky, mám ho doma dva dny a za tu cenu fakt spokojenost! Kupovala jsem ho hlavně kvůli tomu, aby mi průběžně vysával psí chlupy-máme doma dva malý chlupáče a s klasickým vysavačem jsem musela luxovat každý den. Teď už budu vysávat tak max 1× týdně tím klasickým, takže mi tímto odpadlo plno času vysáváním, takže za mě fakt spokojenost! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, prosím, je tu někdo kdo tento vysavač má? Potřebuji jen něco ověřit. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím. Obnovuji diskuzi. Příští týden bude vysavač opět v akci, chci se zeptat na vaší spokojenost s ním? Vysává dobře nebo je třeba „douklízet“ po něm? Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte někdo ten robotický vysavač? opět se bude prodávat v lidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamka má nějaký dirt devil z Lidlu. Prach a drobky to smetá dobře. Nejde ale nijak načasovat - musíte ho pokaždé pustit a pak nabít, je hlučný, zasekává se na prahu, nic moc filtr. Mám ale doma hodně dobrý robotický vysavač za úplně jinou cenu, tak nemůžu hodnotit tento levný z Lidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud by někdo chtěl zainvestovat a mít opravdu dobrý vysavač, tak můžu doporučit Neato Botvac. Máme cca půl roku. Je super! Dříve jsme měli robotický vysavač Miele. Taky nebyl špatný, ale s Neato se nedá srovnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maťulííí píše:
Pokud by někdo chtěl zainvestovat a mít opravdu dobrý vysavač, tak můžu doporučit Neato Botvac. Máme cca půl roku. Je super! Dříve jsme měli robotický vysavač Miele. Taky nebyl špatný, ale s Neato se nedá srovnat.
Neato má kamarádka a taky moc chválí ![]()
- Citovat
- Upravit