Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chci si koupit robotický vysavač a mám vybraný Xiaomi Mi robot, ale pořád uvažují jestli si mám koupit i s vytíráním. Vyplatí se to a nebo byste už nešli do robotického vysavač s vytíráním? Popřípadě jestli jste spokojeni i s jinou značkou, tak napište s jakou☺️️
Nesla bych do robota na vysavani, co zároveň vytira, nepíše se o tom nic dobrého. Bude to asi jako pracka a susicka v jednom - děsný. Raději jen vysavač a k tomu mop a nebo druhého co jen vytira a nejlíp ať mají možnost spolu komunikovat.
Jinak my máme Roombu, kvůli psím chlupum a nejlepšímu patentovanemu systému kartacu.
@Reny28 píše:
Chci si koupit robotický vysavač a mám vybraný Xiaomi Mi robot, ale pořád uvažují jestli si mám koupit i s vytíráním. Vyplatí se to a nebo byste už nešli do robotického vysavač s vytíráním? Popřípadě jestli jste spokojeni i s jinou značkou, tak napište s jakou☺️️
Ahoj, mám Robzone (nebo jak se to jmenuje
), vysává v pohodě, spokojenost.
Funkci vytírání má, ale je to spíš takové šmrdlání. Podívej se jako to má nádobku na vodu a odpověz si sama, jak to vytření asi musí vypadat.
Neříkám, využiji toho, když nestíhám a chci provonět místnost. To pak dělám místnost na segmenty a pak vypnu a doplním vodu s přípravkem. Ten hadr to má ale pořád jen jeden. Co si budeme povídat, vytření růčo-fůčo mopem je přece pořád jen lepší.
Já mám xiaomi roborok i s vytiranim, není to sice úplně top, ale určitě mi pomohl. Mám bílou dlažbu a je to fakt znát. Ale samozřejmě vytiram i mopem.
Mám robotický vysavač a časem dojde asi i na vytirací. Ale 2v1 bych nebrala. Jinak fleky řeším sprej mopem od Leifheit a jednou za týden klasicky vytřu.
@NinaU. Jakou prosím máš Roombu? Chtěla jsem Xiaomi, ale teď přemýšlím i o roombě…
Mně to zas tak k ničemu nepřijde, jsem spokojená, nemusím tak často lítat s hadrem sama a při třech dětech to fakt ocením, ale lepší by byla kombinace jeden robot na vysavání, druhý na vytírání, to je jasný…
o tomto jsem uvažovala: iRobot braava
mám tento: https://www.youtube.com/watch?…
https://roboticke-vysavace.heureka.cz/ilife-v5s-pro/
Manžel studoval hlavně zahraniční recenze ![]()