Roční dítě do velké postele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31426
28.8.20 15:26

@tulipán Tak to ta moje expertka v 15m spadla pokazde pekne hnusne… Ale dobry, treti dite, tak jsem se z toho nehroutila :mrgreen:. Jenze ona jakkoli je sikovna, tak nema pud sebezachovy. To mi delaji obe holky, klidne si ve 2r skocily tramtada ze 2m :zed: a posun teda nic moc zadny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61154
28.8.20 15:27

Počkej, vy máte doma tri postýlky? A co vlastně řešíš? Nemůže odpoledne chodit spat nahoru do postylky? :nevim: a tu co ma dole na hraní mít pro to mimino v kuchyni? :nevim:
Ja mela na mimino košík, takže v tomhle věku dítěte už jsem dole žádnou postýlku ani nic neměla. Spát chodil nahoru.
Kdyz necháš rošt nejníž, tak když budeš potřebovat na záchod nebo něco, tak tam můžeš soupnout to starší, ja mela mimino docela často na zemi na podložce, třeba pod hrazdičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
28.8.20 15:33
@ocean.mama píše:
Divny deti :mrgreen: Hele tak ja nevim, ale jak z tohodle mi prece nevyleze :nevim:

Jo tohle moje nejstarší prelezla v roce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31426
28.8.20 15:34
@welovefashion píše:

Konecne nejake dite normalni :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
28.8.20 15:40

@ocean.mama
Moje by si pod nohy nacpala peřinu i polštář a venku by byla hned. Proto v ní už nespí dávno… Má zábrany, ale kousek postele je bez zábrany a tím leze ven kdykoliv chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.8.20 15:45
@Adelka951 píše:
Postýlka je sice fajn, ale v roce a půl nejpozději ji dítě stejně přeleze a potom bude padat z mnohem větší výšky.

Mám extravelký děti a ani ve dvou letech postýlku nepřelezly. A to jsou dvě kamikadze. Postýlku jsme měli vysokou a kvalitní.

• Citovat
  • Upravit
1818
28.8.20 15:45
@ocean.mama píše:
ja nechapu co mate za postylky :mrgreen: my tedy asi mame nejakou obri, nebo nevim, synovi budou dva a kdyz v ni stoji, ma ty sprusle pod bradu takze by to neprelezl ani za nic :nevim: jak tu nekdo pise - je to pro me obrovska uleva vedet, ze je tam v bezpeci, nepreleze, nespadne…
:mrgreen: jj a přesto se syn ve dvou letech dokázal na ty sprusle vytáhnout a přelézt :mrgreen: taky jsme to nechápali, ale prostě se protahnul rukama a šup nohu přes a byl dole. Pak mi jednou takhle vylezl v noci, neviděl a spadl na hlavu :zed: musel do klasické postele, jen kratší :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
28.8.20 15:52
@ocean.mama píše:
ja nechapu co mate za postylky :mrgreen: my tedy asi mame nejakou obri, nebo nevim, synovi budou dva a kdyz v ni stoji, ma ty sprusle pod bradu takze by to neprelezl ani za nic :nevim: jak tu nekdo pise - je to pro me obrovska uleva vedet, ze je tam v bezpeci, nepreleze, nespadne…

Dcera ve 20 měsících:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
28.8.20 16:00

Jasný, že to přelezou. Mám i video :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16558
28.8.20 16:58

@Hobitka Oni mají kluci silné ruce, takže třeba viseli a drželi se. Ted třetí leze se schodů hlavou dolů :roll: a zase se na ručičkách vytáhne pozadu až nahoru, to by holčička nezvládla. Tady se to těžko vysvětluje, že děti umí vylézt z postýlky. Některé to umí a jiné ne :nevim:. Kámošky chlapeček byl větší a starší o pět měsíců a vylézt neuměl ještě půl roku po mém klukovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
28.8.20 19:30
@welovefashion píše:

Tak to neverim teda :lol: jako taky tam ma polstar a deku ale kdyz na to stoupne, tak jsou furt placaty, rozhodne mu to nevytvori “schudky”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
28.8.20 19:31
@Fíková píše:
Dcera ve 20 měsících:
tak ta postylka je videtelne nizsi ;) ale jako ja netvrdim ze deti neprelezou, ale zalezi podle me na vysce sprusli atd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61154
28.8.20 20:00
@ocean.mama píše:
tak ta postylka je videtelne nizsi ;) ale jako ja netvrdim ze deti neprelezou, ale zalezi podle me na vysce sprusli atd.

Hele ono je to taky o dítěti.. Náš ji preleze, ale dělá to je v rámci hry a když je přiražená k posteli..venku skáče z větších výšek, ale postýlku nepreleza.. Nemá proč :nevim:
Když se probudí tak zavolá a čeká az prijdu.. Nema potřebu vylezat..
Coz bych u zakladatelky měla teda větší strach ze spaní v patře na velký posteli z který může v klidu slezt, pokud dítě preleze postylku, tak mu asi nebude dělat problém zábrana u schodů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61154
28.8.20 20:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18766
28.8.20 20:06

V roce a čtvrt do velkem, ve dvou a čtvrt odstraněna zabrana