Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@tulipán Tak to ta moje expertka v 15m spadla pokazde pekne hnusne… Ale dobry, treti dite, tak jsem se z toho nehroutila
. Jenze ona jakkoli je sikovna, tak nema pud sebezachovy. To mi delaji obe holky, klidne si ve 2r skocily tramtada ze 2m
a posun teda nic moc zadny. ![]()
Počkej, vy máte doma tri postýlky? A co vlastně řešíš? Nemůže odpoledne chodit spat nahoru do postylky?
a tu co ma dole na hraní mít pro to mimino v kuchyni? ![]()
Ja mela na mimino košík, takže v tomhle věku dítěte už jsem dole žádnou postýlku ani nic neměla. Spát chodil nahoru.
Kdyz necháš rošt nejníž, tak když budeš potřebovat na záchod nebo něco, tak tam můžeš soupnout to starší, ja mela mimino docela často na zemi na podložce, třeba pod hrazdičkou
@ocean.mama píše:
Divny detiHele tak ja nevim, ale jak z tohodle mi prece nevyleze
Jo tohle moje nejstarší prelezla v roce ![]()
@welovefashion píše:
Jo tohle moje nejstarší prelezla v roce
Konecne nejake dite normalni
.
@ocean.mama
Moje by si pod nohy nacpala peřinu i polštář a venku by byla hned. Proto v ní už nespí dávno… Má zábrany, ale kousek postele je bez zábrany a tím leze ven kdykoliv chce…
@Adelka951 píše:
Postýlka je sice fajn, ale v roce a půl nejpozději ji dítě stejně přeleze a potom bude padat z mnohem větší výšky.
Mám extravelký děti a ani ve dvou letech postýlku nepřelezly. A to jsou dvě kamikadze. Postýlku jsme měli vysokou a kvalitní.
@ocean.mama píše:
ja nechapu co mate za postylkymy tedy asi mame nejakou obri, nebo nevim, synovi budou dva a kdyz v ni stoji, ma ty sprusle pod bradu takze by to neprelezl ani za nic
jak tu nekdo pise - je to pro me obrovska uleva vedet, ze je tam v bezpeci, nepreleze, nespadne…
@ocean.mama píše:
ja nechapu co mate za postylkymy tedy asi mame nejakou obri, nebo nevim, synovi budou dva a kdyz v ni stoji, ma ty sprusle pod bradu takze by to neprelezl ani za nic
jak tu nekdo pise - je to pro me obrovska uleva vedet, ze je tam v bezpeci, nepreleze, nespadne…
Dcera ve 20 měsících:
@Hobitka Oni mají kluci silné ruce, takže třeba viseli a drželi se. Ted třetí leze se schodů hlavou dolů
a zase se na ručičkách vytáhne pozadu až nahoru, to by holčička nezvládla. Tady se to těžko vysvětluje, že děti umí vylézt z postýlky. Některé to umí a jiné ne
. Kámošky chlapeček byl větší a starší o pět měsíců a vylézt neuměl ještě půl roku po mém klukovi.
@welovefashion píše:
Jo tohle moje nejstarší prelezla v roce
Tak to neverim teda
jako taky tam ma polstar a deku ale kdyz na to stoupne, tak jsou furt placaty, rozhodne mu to nevytvori “schudky”
@Fíková píše:tak ta postylka je videtelne nizsi
Dcera ve 20 měsících:
@ocean.mama píše:
tak ta postylka je videtelne nizsiale jako ja netvrdim ze deti neprelezou, ale zalezi podle me na vysce sprusli atd.
Hele ono je to taky o dítěti.. Náš ji preleze, ale dělá to je v rámci hry a když je přiražená k posteli..venku skáče z větších výšek, ale postýlku nepreleza.. Nemá proč ![]()
Když se probudí tak zavolá a čeká az prijdu.. Nema potřebu vylezat..
Coz bych u zakladatelky měla teda větší strach ze spaní v patře na velký posteli z který může v klidu slezt, pokud dítě preleze postylku, tak mu asi nebude dělat problém zábrana u schodů ![]()
V roce a čtvrt do velkem, ve dvou a čtvrt odstraněna zabrana