Roční dítě mi najednou odpadlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20892
8.11.21 14:41
@Uslava píše:
@mamule42 :hug: :hug: :hug:
Ať to dobře dopadne. :kytka:
Byvají tu diskuse o tom, jestli na chvilku nechat doma samotné malé dítě a tady je názorný příklad, co všechno se může stát. :think:

Což je šance jedna ku milionu třeba. A nevím jestli je lepší se k tomu dítěti přivázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.11.21 14:47
@mamule42 píše:
EEG je údajně v normě.

To jeste bohuzel nevylucuje epilepsii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
8.11.21 14:48
@Cenarius píše:
Což je šance jedna ku milionu třeba. A nevím jestli je lepší se k tomu dítěti přivázat.

On je rozdil se k diteti privazat a nechat kojence ci male batole x minut samotne bez dospělého na dohled/doslech. O te sanci vykladej tem, kterym se takto neco stalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
8.11.21 15:07
@Cenarius píše:

Raději se přivázat. Takhle malé dítě u sousedů nezaklepe že je mu blbě.

• Citovat
  • Upravit
15421
8.11.21 15:13
@Cenarius píše:

Myslím, že ta jedna z milionu navždy bude litovat, ze nezvolila to přivázání

Příspěvek upraven 08.11.21 v 15:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5920
8.11.21 15:14
@Uslava píše:
@mamule42 :hug: :hug: :hug:
Ať to dobře dopadne. :kytka:
Byvají tu diskuse o tom, jestli na chvilku nechat doma samotné malé dítě a tady je názorný příklad, co všechno se může stát. :think:

Byla jsem v kuchyni, dítě v pokoji v postýlce přibližně 5 minut samo, můžeš mi prosím tě vysvětlit co jsem udělala špatně? A to na ni vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
8.11.21 15:18
@mamule42 píše:
Byla jsem v kuchyni, dítě v pokoji v postýlce přibližně 5 minut samo, můžeš mi prosím tě vysvětlit co jsem udělala špatně? A to na ni vidím.
Špatně jsi neudělala nic, bohužel se stalo, ať je malá brzy v pořádku a přijdete na příčinu.
  • Citovat
  • Upravit
Uslava
8.11.21 15:25
@mamule42 píše:
Byla jsem v kuchyni, dítě v pokoji v postýlce přibližně 5 minut samo, můžeš mi prosím tě vysvětlit co jsem udělala špatně? A to na ni vidím.

Ty vubec nic. Tys to nepochopila že?

• Citovat
  • Upravit
11818
8.11.21 16:16

Zakladatelko ty si udělala vše správně, @Uslava to myslela tak že někdy se lidi diví že sebou člověk bere mimco třeba i když jde pro rohlíky naproti přes ulici zatímco oni by ho nechali doma když třeba spinká…

Držím pěsti ať je malá vporadku..snad to bylo jen tím vztekem..někdy může křeče zvracení a ztrátu vědomí vyvolat třeba hyperventilace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
8.11.21 17:41
@mamule42 píše:

Nebylo to na tebe, ale nedávno tu třeba byla diskuse, že chlap chce nechat mimčo asi 20 samotné nebo jak to bylo. A někteří matce nadávali, že je moc uzkostná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.11.21 19:02
@ivašot. píše:
Myslím, že ta jedna z milionu navždy bude litovat, ze nezvolila to přivázáníPříspěvek upraven 08.11.21 v 15:16

prilisny dopzorovani decka skodi i psychice toho decka. je treba delat to tak akorat. nejbezpecnejsi by bylo prozit cely zivot na JIP, pripojeni na pristroje, kdyby neco nahodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.11.21 19:04

Myslim, ze afektivni zachvat je velmi realna moznost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.11.21 15:40

Tak co? Jak je malé? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie