Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Uslava píše:
@mamule42![]()
![]()
Ať to dobře dopadne.
Byvají tu diskuse o tom, jestli na chvilku nechat doma samotné malé dítě a tady je názorný příklad, co všechno se může stát.
Což je šance jedna ku milionu třeba. A nevím jestli je lepší se k tomu dítěti přivázat.
@mamule42 píše:
EEG je údajně v normě.
To jeste bohuzel nevylucuje epilepsii
@Cenarius píše:
Což je šance jedna ku milionu třeba. A nevím jestli je lepší se k tomu dítěti přivázat.
On je rozdil se k diteti privazat a nechat kojence ci male batole x minut samotne bez dospělého na dohled/doslech. O te sanci vykladej tem, kterym se takto neco stalo ![]()
@Cenarius píše:
Raději se přivázat. Takhle malé dítě u sousedů nezaklepe že je mu blbě.
@Cenarius píše:
Myslím, že ta jedna z milionu navždy bude litovat, ze nezvolila to přivázání
Příspěvek upraven 08.11.21 v 15:16
@Uslava píše:
@mamule42![]()
![]()
Ať to dobře dopadne.
Byvají tu diskuse o tom, jestli na chvilku nechat doma samotné malé dítě a tady je názorný příklad, co všechno se může stát.
Byla jsem v kuchyni, dítě v pokoji v postýlce přibližně 5 minut samo, můžeš mi prosím tě vysvětlit co jsem udělala špatně? A to na ni vidím.
@mamule42 píše:Špatně jsi neudělala nic, bohužel se stalo, ať je malá brzy v pořádku a přijdete na příčinu.
Byla jsem v kuchyni, dítě v pokoji v postýlce přibližně 5 minut samo, můžeš mi prosím tě vysvětlit co jsem udělala špatně? A to na ni vidím.
@mamule42 píše:
Ty vubec nic. Tys to nepochopila že?
Zakladatelko ty si udělala vše správně, @Uslava to myslela tak že někdy se lidi diví že sebou člověk bere mimco třeba i když jde pro rohlíky naproti přes ulici zatímco oni by ho nechali doma když třeba spinká…
Držím pěsti ať je malá vporadku..snad to bylo jen tím vztekem..někdy může křeče zvracení a ztrátu vědomí vyvolat třeba hyperventilace…
@mamule42 píše:
Nebylo to na tebe, ale nedávno tu třeba byla diskuse, že chlap chce nechat mimčo asi 20 samotné nebo jak to bylo. A někteří matce nadávali, že je moc uzkostná.
@ivašot. píše:
Myslím, že ta jedna z milionu navždy bude litovat, ze nezvolila to přivázáníPříspěvek upraven 08.11.21 v 15:16
prilisny dopzorovani decka skodi i psychice toho decka. je treba delat to tak akorat. nejbezpecnejsi by bylo prozit cely zivot na JIP, pripojeni na pristroje, kdyby neco nahodou.