Roční dítě u otce přes celý víkend

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2642
15.11.13 11:49

@Verunka26
Jako že si ho chtějí brát rodiče bio otce? Né on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
15.11.13 11:50

@Verunka26 Neboj, to si to jen on představuje jako Hurvínek válku. Zajdi na tu sociálku a poraď se s nima. Podle mě bude nejdřív nutné, aby si dítě na otce zvyklo, tzn., napřed kontakt za přítomnosti matky, pak chvíli sám s otcem, prodlužovat atd. Z ničeho nic sebrat roční dítě a odvézt ho pryč na celý víkend k někomu, koho nezná, to snad žádný soud nemůže povolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.11.13 11:51

@Verunka26 no rozhodně bych ho nedala jen tak bez přípravy na víkend. Nejdřív si na toho člověka musí zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
15.11.13 11:53

@Verunka26 Myslím, že nejlepší by bylo, aby si malý na otce zvykal postupně, tzn. nejdřív by s ním otec byl za tvé přítomnosti, pak sám, ale třeba jenom na odpoledne. Postupně, až bude větší, si ho může zkusit vzít na noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
15.11.13 11:59

@kjhui nene on je jen rodičů rozmazlený mazánek, však až díky tomu že jsem je zkontaktovala se začlo něco dít. On totiž malého před nimi zapíral i když už od února máme svěření do péče a alimenty ale v s rpnu se začal s penězma cukat, tak jsem navrhla ty testy a ted to konečně snad vyřešíme, a právě on u rodičů bydí, sami mají 4 měsíční holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
15.11.13 12:00

Jsem ráda, že máte stejný názor jako já, tak snad se na všem rozumně domluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
15.11.13 13:02

@Verunka26 má si ho snad brát otec, ne? Ne jeho rodiče. Na to bych poukázala, pokud by hrozilo, že by mu to povolili.

• Citovat
  • Upravit
515
15.11.13 13:38

@Verunka26 To je mi líto. Problém je v tom, že malý tátu nezná. Můj přítel si bral malého od 4 měsíců a syn je na nej fixovaný skoro jako na mě. Budete to muset řešit pres prostředníka, jak píšeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
15.11.13 13:45

Edit dvojmo

Příspěvek upraven 21.02.14 v 22:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
15.11.13 19:21

@kjhui nene rodiče otce mého dítěte mají miminko, jeho mamince je 40 měla ho velmi brzy a otci mého dítěte je 23.a brát si ho chce on i jeho rodiče. Nic proti tomu nemám, jde jen o to, že oni to ještě donedávna nevěděli, nebo věděli ale on jim před několika měsíci nalhal že malý neni jeho a až když jsem napsala dopis jeho otci tak se šlo na testy.Jsem ráda, že o něj mají zájem, ale prostě musí se na to pomalu, taky bych to nezvádla kdyby si ho z čista jasna najednou odvezli na víkend. Jen jsem se chtěla ujistit, zda tím mohu právem oponovat že, se prostě musí pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.14 20:46

Dobry den chtela bych se zeptat jak to chodi s navstevama otce u deti mladsich nez rok. Zajimalo by me jak u vas rozhodl soud o navstevach otce. Dceri je 8 mesicu a vypada to ze se s partnerem rozejdeme, s malou pujdeme do bytu v mem rodnem meste ktere je 50km od mesta kde bydli otec ditete. Kojena neni ale je to mamanek a ja jsem na ni myslim take dost zavisla a neumim si predstavit jak to je s navstevami otce a jak to budeme obe snasddt. Dekuji za odpovedi e

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky