Roční téměř nepije
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jsem rada, že jsem tuto diskuzi objevila. nam je 9.měsíců a jsem ve stresu, že můj syn nechce pít
také jsem koupila různé pítka a hrnky a flašky a asi nejschůdnější je pro něj lahev a také, čaje, vody a šťávy ale nic. většinou si cucne a začne brečet a je po piti
jeden čas pil čaj ze skleničky po lokach jako dospěli a to se i dalo to vipil i 70-100ml. za den, ale ted nechce pit z ničeho
no a tak sem přišla na to, že UM co pije rano a večer tak mu ho udělam jednou až dvakrát za den, ale udělam mu 90ml vody a jen jednu a pul odměrky, aby to mělo chuť mleka, aby se vic napil než najedl a takhle mi s flašky vypije i 60ml.na posezeni a to mi poradila kamarádka ta to takhle dělala se svým synem teměr do roka a půl také nic jiného nepil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja uz sem sem psala ale jsem tak zoufala ze musim napsat znovu:-( nam je 11m a vubec nechce pit opravdu s tim bojujeme od te doby co zacal vic bastit prikrmy coz je uz tak od 6m a ja uz vazne nemuzu:-( dnes to na me zase dolehlo a jsem z toho uz uplne vycerpana:‚( ted par dni jsem do nej dostala cca 150ml za den lzickou, ale ted uz nechce ani tu lzicku:‘( mam asi 50 flasek, dudliku na flasky, hrnecku.. vseho proste i flasky typu jupik apod a proste nic nechce:‚( ja uz nevim co mam delat :‘( vyzkousela jsem i vsechno ruzny pity, jako sladky, nesladky, džusy, caje, vodu.. proste nic si nevezme!!! max cucne, kdyz mu ukazu ze z toho piju ja ale to vypije za den max 20ml :‚( a to vážně nabizim a nabizim jak vul si pripadam, litam tady za nim se stopadesati ruznyma nadobkama na piti a on proste ne a ne se z neceho napit:‘( jsem z toho uz uplne v pr…i! jediny cim mi vezme piti je strikacka od mucosolvanu tusim nebo neceho takovyho..takze aby vypil aspon neco za ten den tak mu dávám jak d..il strikackou. Tou by pil skoro do nekonecna..bohužel to stim mlickem mam smulu protoze on si vezme rano v 5 kolem 150ml pak v 8 kdyz ho ukecam tak kolem 100-150 ml a jinak do nej mlicko nedostanu ani nahodou pres den uz od nejakeho 6 mesice.. no takze vazne nevim, jsem nestastna a nechci snim skoncit v nemocnici:-( je uz velkej na to, abych mu davala pit strikackou ale on si jinak nic proste nevezme a kdyz mu ani tou strikackou nedam tak nebude mit skoro zadny tekutiny:-( nevim co delat mam desnej strach, ze se takhle na tu strikacku moc nauci a ze pak bude hroznej problem ho to odnaucit…i kdyz tak trochu doufam ze az zacne poradne rozumnet a opickovat a tak, tak ze treba se to zlomi a zacne pit normalne treba ze sklenicky…
co si o tom myslite??
vazne mam strach mu to v 11m davat strikackou:-( ted jsem dala par dni pauzu od te strikacky s tim, ze uz je na to velkej a par dni jsem zkousela prave znovu vsecky ty hrnicky a flasky a sklenicku a stridat to piti ale stejne nic nechtel, ale aspon ze lzicky pil no ale zacal odmitat i to tak jsem tu strikacku zas nasadila protoze proste marna snaha:-( a upne bez tekutin ho proste nechat nechci:'(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veronika6913 píše:
No ja uz sem sem psala ale jsem tak zoufala ze musim napsat znovu:-( nam je 11m a vubec nechce pit opravdu s tim bojujeme od te doby co zacal vic bastit prikrmy coz je uz tak od 6m a ja uz vazne nemuzu:-( dnes to na me zase dolehlo a jsem z toho uz uplne vycerpana:‚( ted par dni jsem do nej dostala cca 150ml za den lzickou, ale ted uz nechce ani tu lzicku:‘( mam asi 50 flasek, dudliku na flasky, hrnecku.. vseho proste i flasky typu jupik apod a proste nic nechce:‚( ja uz nevim co mam delat :‘( vyzkousela jsem i vsechno ruzny pity, jako sladky, nesladky, džusy, caje, vodu.. proste nic si nevezme!!! max cucne, kdyz mu ukazu ze z toho piju ja ale to vypije za den max 20ml :‚( a to vážně nabizim a nabizim jak vul si pripadam, litam tady za nim se stopadesati ruznyma nadobkama na piti a on proste ne a ne se z neceho napit:‘( jsem z toho uz uplne v pr…i! jediny cim mi vezme piti je strikacka od mucosolvanu tusim nebo neceho takovyho..takze aby vypil aspon neco za ten den tak mu dávám jak d..il strikackou. Tou by pil skoro do nekonecna..bohužel to stim mlickem mam smulu protoze on si vezme rano v 5 kolem 150ml pak v 8 kdyz ho ukecam tak kolem 100-150 ml a jinak do nej mlicko nedostanu ani nahodou pres den uz od nejakeho 6 mesice.. no takze vazne nevim, jsem nestastna a nechci snim skoncit v nemocnici:-( je uz velkej na to, abych mu davala pit strikackou ale on si jinak nic proste nevezme a kdyz mu ani tou strikackou nedam tak nebude mit skoro zadny tekutiny:-( nevim co delat mam desnej strach, ze se takhle na tu strikacku moc nauci a ze pak bude hroznej problem ho to odnaucit…i kdyz tak trochu doufam ze az zacne poradne rozumnet a opickovat a tak, tak ze treba se to zlomi a zacne pit normalne treba ze sklenicky…co si o tom myslite??
vazne mam strach mu to v 11m davat strikackou:-( ted jsem dala par dni pauzu od te strikacky s tim, ze uz je na to velkej a par dni jsem zkousela prave znovu vsecky ty hrnicky a flasky a sklenicku a stridat to piti ale stejne nic nechtel, ale aspon ze lzicky pil no ale zacal odmitat i to tak jsem tu strikacku zas nasadila protoze proste marna snaha:-( a upne bez tekutin ho proste nechat nechci:'(
Tak budte rada, že vám to bere aspoň tou stříkačkou
pořad lepší z něčeho než zničeho ne? není to sice idealni, ale aspoň to
ja do syna přes den dostanu tak 50-100ml někdy ani to ne a po obědě když se vzbudi tak ma k svače mličko s kaší hotovi kupuji v te krabičce to ma moc rad a pak pije rano mliko a večer a to je vše
také do něj vic nedostanu. cim vic budete stresovana tim hur pro něho. stres z vas hodně cítí
davejte mu stříkačku a po roce zkuste znovu hrničky atd…
hodně štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ptakovapelika jj taky jsem si řekla, že je dobre, ze aspoň tu strikacku chce a ze ho to fakt baví..no ja jen doufam, že mu to nezůstane..prostě mam strach aby pak nebylo těžký ho to odnaučit…ja teda doufam, ze jak zacne vice rozumnet a uvidi treba deti venku a na hristi jak pijou apod., tak ze snad zacne casem chtit taky.. akorat teda nevim, az mi uplne prestane chtít to mlicko (a to ze jako mam vážně co delat ho ukecat aby aspon 100 vypil, posledni tri dny se nechce ani prisat, ale nakonec ho zatim vzdycky presvedcim..) jako to nebudu pak cely den delat nic jineho nez strikat strikat tou strikackou, protože jakmile prestane i pit to mliko, tak tim padem ztrati to mnozstvi tekutin, který ja mu budu muset nahradit nejak pitim..no neda se nic delat holt kdyz to jinak nepujde…a samozrejme se z toho zbytecne nenervuju nwbk snazim se:-D akorat už to trva tak strasne dlouho a ja cekam, kdy uz se to konecne nauci, kdy uz se konecne umoudri a zacne bumbat…a cas od casu to na me proste padne a jsem z toho pak uz uplne nestastna..jako zrovna v tu chvili, kdy jsem psala ten prispevek pred timto:-) ale druhy den uz to bylo zase dobry:-D ale dekuju za radu a za nazor..ja vazne moc doufam, že tim, ze mu davam jeste ted v 11m strikackou pit, tim nic nezkazim a on pak snad nebude mit problem se naucit pit normalne..snad to pride nejak samo..a snad uz to nebude dlouho trvat.. ja vam drzim palce, at vam vice pije. Ale mate dobry aspon, ze kdyz vodu trosku cmrndnete mlikem, tak ze se vam napije:-) co ja bych za to dala
no..hold to chce s tema prckama trpelivost..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veronika6913 píše:
@ptakovapelika jj taky jsem si řekla, že je dobre, ze aspoň tu strikacku chce a ze ho to fakt baví..no ja jen doufam, že mu to nezůstane..prostě mam strach aby pak nebylo těžký ho to odnaučit…ja teda doufam, ze jak zacne vice rozumnet a uvidi treba deti venku a na hristi jak pijou apod., tak ze snad zacne casem chtit taky.. akorat teda nevim, az mi uplne prestane chtít to mlicko (a to ze jako mam vážně co delat ho ukecat aby aspon 100 vypil, posledni tri dny se nechce ani prisat, ale nakonec ho zatim vzdycky presvedcim..) jako to nebudu pak cely den delat nic jineho nez strikat strikat tou strikackou, protože jakmile prestane i pit to mliko, tak tim padem ztrati to mnozstvi tekutin, který ja mu budu muset nahradit nejak pitim..no neda se nic delat holt kdyz to jinak nepujde…a samozrejme se z toho zbytecne nenervuju nwbk snazim se:-D akorat už to trva tak strasne dlouho a ja cekam, kdy uz se to konecne nauci, kdy uz se konecne umoudri a zacne bumbat…a cas od casu to na me proste padne a jsem z toho pak uz uplne nestastna..jako zrovna v tu chvili, kdy jsem psala ten prispevek pred timto:-) ale druhy den uz to bylo zase dobry:-D ale dekuju za radu a za nazor..ja vazne moc doufam, že tim, ze mu davam jeste ted v 11m strikackou pit, tim nic nezkazim a on pak snad nebude mit problem se naucit pit normalne..snad to pride nejak samo..a snad uz to nebude dlouho trvat.. ja vam drzim palce, at vam vice pije. Ale mate dobry aspon, ze kdyz vodu trosku cmrndnete mlikem, tak ze se vam napije:-) co ja bych za to dalano..hold to chce s tema prckama trpelivost..
taky ne vždy si vezme
meme i bojovne dny
jak pisete vy
pak jsem z neho uplne nestastná
momentalně jsem i ve 27týdnu těhotenstvi
otěhotněla jsem neplanovane 3.mesice po porodu a ted me to desi dve takovyhle deti? co se musí ke vsemu premlouvat. a taky to když budu v porodnici a o malého se bude starat manžel jak s nim bude bojovat
no nějak to musí zvladnout. ale desi me to nakrmit lžičkou to zvladne, ale ukecavani na piti a na ranni mliko me desi
ale nechci si to připouštět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ptakovapelika jo tak to vam nezavidim. Nevim co bych delala, kdybych musela na par dni pryc a o maleho se musel postarat pritel..a to ze opravdu ani nemame zadnou babicku kamardku nikoho kdo by mu popr. pomohl..no ani na to nemyslet.. pritel je dost nervak - nema trpělivost a to on by asi vazne bohuzel nezvlad..nebo mozna ano kdyby musel…ale neumim si to vubec predstavit
no a vam preju hodne stesti at vse dobre dopadne a at to pak zvladnete s obema:-) tak u toho mladsiho ditka by to mohlo uz byt lepsi..uvidi spoustu veci u brasky a bude ho chtit napodobovat a tak..takze stim by toho trapeni kolem piti apod mohlo byt min ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se právě stal zázrak! Malej vypil 80ml vody z hrnku s brckem
nemuzu tomu uverit a doufaaam, ze mu to vydrží a bude dal takhle i pres den bumbat:-) jsem ho trosku obalamutila, pustila jsem mu pohádky a zacala davat napit klasicky strikackou a on jak otviral pusinku tak jsem mu tam pak misto strikacky dala brcko od flasky (vyndala jsem tu slamku uvnitr aby to teklo kdyz to naklonim, takze to ted trochu vypada kdyz pije jako by to bylo pitko pro morce
) no ale jelikoz je to brcko uzky stejne jako ta strikacka rak zacal pit a pil a pil a pil… takze supr snad v tom bude pokracovat. ![]()
Mam desnou radost, musela jsem se pochlubit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit