Roční zúčtování zaměstnavatele za celý rok na rodičáku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Roční zúčtování+celý rok rodičák
Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli musím požádat zaměstnavatele o roční zúčtování za 2013, pokud jsem byla celý rok 2013 na rodičovské dovolené? Chtěla bych si totiž uplatnit slevu ze životního pojištění…tak jestli nevíte, jestli vůbec něco dostanu zpátky?? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já se na to ptala naší mzdovky, jestli má cenu žádat o zúčtování (já teda nic uplatňovat nechci), ale řekla mi, že jsem neměla u zaměstnavatele žádné příjmy, tudíž mi nemá z čeho vracet daň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fantagiroo Pokud si loni čerpala dovolenou, tak to smysl má, i když životko tam ani nemá smysl dávat, to si stejně nebudeš mít z čeho odečíst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádnou dovolenou od zaměstnavatele jsem právě nečerpala, prostě celý rok byla rodičovská dovolená…aha takže nemá smysl ani žádat, tudíž tu výhodu ze životka si vlastně nemůžu ani uplatnit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám přesně to samé a taky říkala že nic nedostanu, takže to ani uplatnovat nebude..životko si platím na nic..hold musím počkat až budu zase vydělávat
- Citovat
- Upravit
@rebeccca píše:
A nemáš manžela? že by to dal za tebe u sebe v práci
Manžel si nemůže uplatnit cizí životko, to je nesmysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ok, díky holky za info! Takže prostě žádat nemá smysl, takže nežádám a nic neřeším:-)Ale manžel by si mohl uplatnit slevu na mě, jakože jsem neměla žádné příjmy, že? To by šlo…ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 životku ne ale za manželku to dělá hodně… loni jen za mě dostal 20 tisic @fantagiroo
- Citovat
- Upravit