Rodičák Brno listopad

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
4.11.11 11:21
Miťulka píše:
holky, vám kterým už došel rodičák jaké jste ÚP ? je někdo ÚP BRNO ???

já jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
4.11.11 11:26

Mě nic, ÚP Šlapanice Kuřim. Tam se nepřetrhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
4.11.11 11:30

mají v tom neuvěřitelnej bordel. mě to chodilo ÚP šlapanice a kuřim a od min. měsíce ÚP brno a stejně mě nedošlo, i když spoustě ano. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
4.11.11 11:39
Miťulka píše:
mají v tom neuvěřitelnej bordel. mě to chodilo ÚP šlapanice a kuřim a od min. měsíce ÚP brno a stejně mě nedošlo, i když spoustě ano. :cert:

Ty bláho teď na to koukám, že minulej měsíc mě platil taky ÚP Brno. Ani jsem si toho nevšimla. Tak v tom je teda neuvěřitelnej bordel. Mě to zase dojde bůhví kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
4.11.11 11:43
Anabellka píše:
Miťulka píše:
mají v tom neuvěřitelnej bordel. mě to chodilo ÚP šlapanice a kuřim a od min. měsíce ÚP brno a stejně mě nedošlo, i když spoustě ano. :cert:
Ty bláho teď na to koukám, že minulej měsíc mě platil taky ÚP Brno. Ani jsem si toho nevšimla. Tak v tom je teda neuvěřitelnej bordel. Mě to zase dojde bůhví kdy.

Anabelko, jojo, oni to měnili ten systém víš.. takže nám to platí někdo jinej, takže asi zase bude zpoždění :cry: blbečci a že já mám trvalý příkazy na určitý den to je asi nezajímá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.11.11 11:52

brno stred - dosel, dokonce jeste driv nez normalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
4.11.11 12:10

Jsem ÚP Brno a rodičák jsem měla na účtě už 2 a kamarádka taky…docela nás to překvapilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
4.11.11 12:20
Miťulka píše:
Anabellka píše:
Miťulka píše:
Ty bláho teď na to koukám, že minulej měsíc mě platil taky ÚP Brno. Ani jsem si toho nevšimla. Tak v tom je teda neuvěřitelnej bordel. Mě to zase dojde bůhví kdy.
Anabelko, jojo, oni to měnili ten systém víš.. takže nám to platí někdo jinej, takže asi zase bude zpoždění :cry: blbečci a že já mám trvalý příkazy na určitý den to je asi nezajímá :cert:

Představ si, že teď mi přišel. Asi po 12. hodině. Tak to je hustýýýý!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
4.11.11 12:24
Anabellka píše:
Miťulka píše:
Anabellka píše:
Miťulka píše:
Anabelko, jojo, oni to měnili ten systém víš.. takže nám to platí někdo jinej, takže asi zase bude zpoždění :cry: blbečci a že já mám trvalý příkazy na určitý den to je asi nezajímá :cert:
Představ si, že teď mi přišel. Asi po 12. hodině. Tak to je hustýýýý!!!!

jdu se podívat !!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
4.11.11 12:25

Anabelko, tak mě zatím pořád nic :cry: co máš za banku ? Já KB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
4.11.11 12:33

Já českou spořitelnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
4.11.11 12:37

no taky bych se nezlobila, kdyby mě to došlo už dnes před víkendem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mitsubi2
4.11.11 12:42

Hlásím brno-venkov KB došel dnes po 12h :-D

• Citovat
  • Upravit
1299
4.11.11 12:53

a to jsem si myslela, že je KB nejlepší a nejrychlejší :think: asi jsem jí přechválila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
4.11.11 13:11

Taky koukám, je tam 2.11. 8-o 8-o Brno střed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat