Rodičák Brno listopad
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Miťulka píše:
holky, vám kterým už došel rodičák jaké jste ÚP ? je někdo ÚP BRNO ???
já jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mají v tom neuvěřitelnej bordel. mě to chodilo ÚP šlapanice a kuřim a od min. měsíce ÚP brno a stejně mě nedošlo, i když spoustě ano. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miťulka píše:
mají v tom neuvěřitelnej bordel. mě to chodilo ÚP šlapanice a kuřim a od min. měsíce ÚP brno a stejně mě nedošlo, i když spoustě ano.
Ty bláho teď na to koukám, že minulej měsíc mě platil taky ÚP Brno. Ani jsem si toho nevšimla. Tak v tom je teda neuvěřitelnej bordel. Mě to zase dojde bůhví kdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anabellka píše:Miťulka píše:Ty bláho teď na to koukám, že minulej měsíc mě platil taky ÚP Brno. Ani jsem si toho nevšimla. Tak v tom je teda neuvěřitelnej bordel. Mě to zase dojde bůhví kdy.
mají v tom neuvěřitelnej bordel. mě to chodilo ÚP šlapanice a kuřim a od min. měsíce ÚP brno a stejně mě nedošlo, i když spoustě ano.
Anabelko, jojo, oni to měnili ten systém víš.. takže nám to platí někdo jinej, takže asi zase bude zpoždění
blbečci a že já mám trvalý příkazy na určitý den to je asi nezajímá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem ÚP Brno a rodičák jsem měla na účtě už 2 a kamarádka taky…docela nás to překvapilo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miťulka píše:Anabellka píše:Anabelko, jojo, oni to měnili ten systém víš.. takže nám to platí někdo jinej, takže asi zase bude zpožděníMiťulka píše:Ty bláho teď na to koukám, že minulej měsíc mě platil taky ÚP Brno. Ani jsem si toho nevšimla. Tak v tom je teda neuvěřitelnej bordel. Mě to zase dojde bůhví kdy.
mají v tom neuvěřitelnej bordel. mě to chodilo ÚP šlapanice a kuřim a od min. měsíce ÚP brno a stejně mě nedošlo, i když spoustě ano.blbečci a že já mám trvalý příkazy na určitý den to je asi nezajímá
Představ si, že teď mi přišel. Asi po 12. hodině. Tak to je hustýýýý!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anabellka píše:Miťulka píše:Představ si, že teď mi přišel. Asi po 12. hodině. Tak to je hustýýýý!!!!Anabellka píše:Anabelko, jojo, oni to měnili ten systém víš.. takže nám to platí někdo jinej, takže asi zase bude zpožděníMiťulka píše:Ty bláho teď na to koukám, že minulej měsíc mě platil taky ÚP Brno. Ani jsem si toho nevšimla. Tak v tom je teda neuvěřitelnej bordel. Mě to zase dojde bůhví kdy.
mají v tom neuvěřitelnej bordel. mě to chodilo ÚP šlapanice a kuřim a od min. měsíce ÚP brno a stejně mě nedošlo, i když spoustě ano.blbečci a že já mám trvalý příkazy na určitý den to je asi nezajímá
jdu se podívat !!!!!!!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no taky bych se nezlobila, kdyby mě to došlo už dnes před víkendem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a to jsem si myslela, že je KB nejlepší a nejrychlejší
asi jsem jí přechválila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit