Rodičák nedorazil?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
rodičák nedorazil?
Čau holky,
vy které jste z Prahy, už máte rodičák? Chodí mě nejpozději 10 a teď nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, Praha 4 a pořád taky nic. Prý je pár dní zpoždění kvůli Skartám ikdyž jí třeba ještě vůbec nemáš.
Mě už to docela hoří. Potřebuji jak sul ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda nejsem z prahy, ale od brna a tenhle měsíc se mi rodičák taky zdržel - o 3 pracovní dny. ale je to nepříjemný i tak, natož když někdo čekáte ještě dýl. kdyby to aspoň řekli dopředu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jak je to s tou S kartou. Prachy mi chodí na účet, dneska mi přišlo, že si ji nám po 26.11 vyzvednout.Co následuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne se opozdil uz minuly mesic (Praha 11) a na socialce rikali, ze to ted bude chodit pozdeji nez driv
zrovna dneska jsem si byla vyzvednout skartu a chlap rikal, ze snad v patek meli davat prikaz k uhrade, ale jak do toho vlitl vikend, tak to asi prijde az zitra
- Citovat
- Upravit
Já jsem teda ze severu skartu jsem si byla vyzvednout na konci října a peníze ještě pořád nedorazily. Vždycky jsem je měla nejpozději do 10 v měsíci, teď nic
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dadulus píše:
Ahoj, Praha 4 a pořád taky nic. Prý je pár dní zpoždění kvůli Skartám ikdyž jí třeba ještě vůbec nemáš.
Mě už to docela hoří. Potřebuji jak sul
taky se hlasim Praha 4nic:o((((
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jůlinka T. píše:
Holky jak je to s tou S kartou. Prachy mi chodí na účet, dneska mi přišlo, že si ji nám po 26.11 vyzvednout.Co následuje?
DOporučuji si tam pro ni zajít hned toho 26.11., aby tě dali do toho „vyúčtování“ hned a peníze se ti nezdrželi. Tak můžeš podepsat trvalý příkaz, že to chceš poslat na svůj účet a je to. Nic se ti nestrhává, i ten Skartový účet je zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praha 11-taky ještě nemám
. Pro skartu jsem si byla minulý měsíc, ale vyplňovala jsem papír, že mi to mají posílat na můj účet. Tak doufám, že pošlou - skarta mi leží v šuplíku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit