Rodičák - Nový Jičín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
13.8.12 11:07

@MartinaG nemám :cert: :cert: :cert: :cert: Anrejka s KB už jo. pos… SKARTA :zed: :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.8.12 11:09

Doufám, že aspoń po 12. bude. Dyť by to nemělo trvat tak dlouho. z ČS do ČS je to hned ne? Kruci, nemám z čeho uvařit oběd. Bude opět bezmasý den :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
13.8.12 11:13

Hlásím, že už mám rodičák na účtě, někdy od rána :-) Česká spořitelna :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
13.8.12 11:19

Já už mám taky GE :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.8.12 12:11

Takže koukám po 12. znovu a peníze nikde. Tys mi to Marťo tou Skartou teda pěkně zavařila :,( :,( :zed: Snad budou aspoń zítra, nebo mě fakt jebnééééééé :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
13.8.12 12:18

Holky, co je to ta S-karta? Já nic takového nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
13.8.12 12:23

Luci, jako promiň, ale tomu by ses stejně nevyhla a tu kartu tak i tak měla, tak to je úplně jedno jestli ti to nevychází teď nebo příští měsíc, kdy budou zase další lidi na s-kartu. Máš ještě chlapa, který ti může půjčit a ty mu to pak vrátíš, když nemáte společné prachy…kurňa teď jsi mi zvedla tlak :cert:
Já taky nemám prachy.
S-karta bude jediným prostředkem jak brát rodičáky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.8.12 13:53

Marti, já to jako nemyslela zas tak zle, chápu, že bych to měla tak jak tak, ale raději bych byla v té další vlně a nezkoušela jestli to funguje… nebo spíš nefunguje :,(,. no nic, svět se nezboří, dnes máme čočku a vajíčko a zítra snad bude lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
13.8.12 14:26

Luci, já jsem měla den blbec tak jsem vyjela, sorry :oops:, taky mě to štve, snad to dojde brzy. Ale pak budeš mít výhodu, že sice ti dojdou peníze později o to dýl je máš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
13.8.12 14:26

Mmch, čočku bych si dala taky :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.8.12 14:33

Marti v poho :* chápu, že není snadné být první na ráně, dyť vy za ty výmysly nemůžete, a myslím, že chápeš i ty mě :lol:.
Vydržet mi dýl určitě nevydrží :mrgreen:, snad budou už zítra a další měsíc se obrním a snad mile překvapí. Tak čokoládku na nervičky a v práci nějak vydrž :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
13.8.12 15:50

@Beru ahoj hani taky by mě zajímalo co to je ta S-karta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
13.8.12 16:31
@Mucha píše:
@Beru ahoj hani taky by mě zajímalo co to je ta S-karta :nevim:

Vždyť píšu, že s-karta bude jediným prostředkem pro výplatu rodičáku apod. Buď sní budete platit a vybírat apod. nebo si to necháte převést na svůj účet, už nebudou poukázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
13.8.12 17:10

Čau holky

Tak já se dostala k počítači až teď. ale o to bylo hezčí zjištění, že už MÁÁÁÁÁÁM na účtě kačky… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
14.8.12 09:37

@MartinaG Marti, tak už mám i já. Tfuj, to byl horor to čekání. Takže zpoždění jeden den od těch, co nemají Skarty. no uvidíme co to udělá, až jich přibude víc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat