Rodičák - Nový Jičín
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Doufám, že aspoń po 12. bude. Dyť by to nemělo trvat tak dlouho. z ČS do ČS je to hned ne? Kruci, nemám z čeho uvařit oběd. Bude opět bezmasý den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlásím, že už mám rodičák na účtě, někdy od rána
Česká spořitelna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže koukám po 12. znovu a peníze nikde. Tys mi to Marťo tou Skartou teda pěkně zavařila
Snad budou aspoń zítra, nebo mě fakt jebnééééééé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luci, jako promiň, ale tomu by ses stejně nevyhla a tu kartu tak i tak měla, tak to je úplně jedno jestli ti to nevychází teď nebo příští měsíc, kdy budou zase další lidi na s-kartu. Máš ještě chlapa, který ti může půjčit a ty mu to pak vrátíš, když nemáte společné prachy…kurňa teď jsi mi zvedla tlak ![]()
Já taky nemám prachy.
S-karta bude jediným prostředkem jak brát rodičáky atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti, já to jako nemyslela zas tak zle, chápu, že bych to měla tak jak tak, ale raději bych byla v té další vlně a nezkoušela jestli to funguje… nebo spíš nefunguje
,. no nic, svět se nezboří, dnes máme čočku a vajíčko a zítra snad bude lépe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luci, já jsem měla den blbec tak jsem vyjela, sorry
, taky mě to štve, snad to dojde brzy. Ale pak budeš mít výhodu, že sice ti dojdou peníze později o to dýl je máš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti v poho
chápu, že není snadné být první na ráně, dyť vy za ty výmysly nemůžete, a myslím, že chápeš i ty mě
.
Vydržet mi dýl určitě nevydrží
, snad budou už zítra a další měsíc se obrním a snad mile překvapí. Tak čokoládku na nervičky a v práci nějak vydrž ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mucha píše:
@Beru ahoj hani taky by mě zajímalo co to je ta S-karta
Vždyť píšu, že s-karta bude jediným prostředkem pro výplatu rodičáku apod. Buď sní budete platit a vybírat apod. nebo si to necháte převést na svůj účet, už nebudou poukázky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky
Tak já se dostala k počítači až teď. ale o to bylo hezčí zjištění, že už MÁÁÁÁÁÁM na účtě kačky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaG Marti, tak už mám i já. Tfuj, to byl horor to čekání. Takže zpoždění jeden den od těch, co nemají Skarty. no uvidíme co to udělá, až jich přibude víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit