Rodiče magoři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
3.4.09 16:53
Angua píše:
BaraF - a jaké ochranné pomůcky máš jako na mysli? Helmu, chrániče na kolena a lokty, krunýř na páteř… :lol: Vybavení prostoru - jako třeba vypolstrovaná podlaha, stěny, strop… Při hře s dítětem - i když trochu zběsilé - to je snad trochu moc, ne? :roll:

Podle mě když někoho týráš, tak se mu to nelíbí - což se tady neděje. O závadnosti takového cvičení na klouby apod. diskutovat nebudu, to nechám na odbornících :wink:

Když někdo houpe kočárem tak, až dítě nadskakuje, protože se jinak nezklidní a má to rádo - to je taky týrání?

Ochranné pomůcky pro tuhle kratochvíli? Aspoň žíněnku a ochrannou helmu.
Vybavení prostoru: vysoký strop, žádný nábytek a prostor alespoň dva metry na každou stranu od předpokládaného výskytu soustavy magor-dítě.
Když dítě opiješ dvěma deci cinzana nebo zhulíš koláčky s trávovým ghí, tak se bude křenit i celé hodiny (a můžeš si to natočit a umístit na nějaký zábavný server), mnohým jedenáctiletým holčičkám se taky asi líbí sexík s něžným strejdou, ale ono to týrání je jako prase. Princip je ten, že dítě nemá rozum na to, aby vhodnost a bezpečnost zábavy posoudilo, má ji mít dospělý a pokud ho ani on nemá pak je tu morálka a právo.
Pro mně je to co jsem viděla na tom videu mimo „individuální rámec“ nebo „gustu“ kvůli bezpečnosti toho dítěte, kdyby ten exhiba kroutil ruce Krytinářovi (a ten proti tomu noic neměl), tak ani píp.
Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
3.4.09 17:23

Doriang-veta"pokud tatinek umi mrne dobre drzet,nehrozi ze mu upadne.."nebo tak nejak, :lol: to je teda kravina jak ma byt :roll:
Je to 50 na 50 a tak to proste je,zadna zaruka tam neni.
Kdyz umis ridit auto tak to mas taky 50 na 50 ze dojedes do cile…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
3.4.09 18:49

Asho
prosím tě máš od té své kamarádky informace, k čemu všemu „létání“ slouží? Zlepšuje svalový tonus? A jak je to s těmi klouby? Nemáš nějaké dobré odkazy? Dík Agh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
3.4.09 19:17

Ahoj,
musím přiznat, že po shlédnutí videa jsem příznivce létání. Vlastně, celé video jsem prosmála. Opravdu se mi líbí. Některé chvaty bych vynechala, ale jinak ok. Já bych létat s mimi nemohla, nemám jistotu, že bych ho nepustila. Tu asi nemá nikdo, ale pokud se na to cítí, ať to zkusí. Kde je také jistota, že támhle dítě nezakopne, neupadne a nezraní se, že. Nebo maminka neuklouzne s mimi v bazénu…Zřejmě do toho půjde přítel, kt. si tak bude mít svou chvilku s Áďou. Už teď o narození děláme s Áďou klasické „letadlo“, anebo chytneme Adelaidu za nohu a držíme ji hlavou dolů. A moc se jí to líbí.
Tak, jdu hledat více info o kurzech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5910
3.4.09 19:54

Já jsem pro každou špatnost ale tohle mi připadá už moc. Zajímal by mě názor nějakého dětského rehabilitačního, přece logicky to nemůže být na ty klouby nic dobrého. Jasně, zapíná tam určitě svaly jak vyrovnává rovnováhu a snaží se stabilizovat, tím posiluje a zpevňuje ale není to na úkor kloubů?

A s naší holkou by to dělat nešlo v žádném případě, má hrůzu v očích jen jí vyhodím trochu do výšky. Hned mě drapsne a drží se jak klíště :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
3.4.09 20:18

Je to magor a ruskej k tomu. Video je asi 2 roky na youtube a má spoustu vtipných komentářů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
3.4.09 20:24

Pri zhlednuti videa se mi draly slzy do oci a delalo se mi uprimne zle od zaludku. Je to mormidni. To je muj nazor. Ja si proste nedovedu predstavit, ze by to nekdo delal se mnou. A myslim, ze ten tatinek by si to taky nedokazal predstavit. Vzdyt to musi i bolet. Jenom kdyz clovek visi chvilku za jednu ruku, tak boli slachy. To dite se sice smalo, ale jestli to s nim delaji kazdy den, tak se asi uz obrnilo. No proste se mi to nelibi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.4.09 20:46

Zaneth, nemáš prosím odkaz na youtube? Nějak to tam nemůžu najít. Jinak mě to připadá taky šílený, na manžu řvu hned jak ho jen vytáhne za obě ruce nahoru :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
3.4.09 21:10

Alice, nemám, ale zkusím to najít ve staré poště, mě to poslala před asi 2 lety kolegyně z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.4.09 21:20

Tak mě z toho taky jímá hrůza. Já s Rozárkou taky blbnu, jsem zastáncem toho, že se s miminama má cvičit od mala. Trénovat svaly a šikovnost, odhad vzdálenosti atd, ale čeho je moc toho je příliš. Tohle je fakt hnus.
Jinak by mě zajímalo, kde se holky dozvěděly, že „u přírodních národů je takovéhle hraní normální“. Nikdy, nikdy jsem neviděla, že by tyto národy tak hazardovali a nadhazovali si děti jako pytel. Dneska je prostě moderní říkat, že přírodní národy tohle a tamto. Ale ne vždycky je to pravda - jako v tomhle případě.
A dítě se na konci směje, protože je šťastné, že to přežilo a má to za sebou - a taky proto, že je zmotané jak po flašce rumu

• Citovat
  • Upravit
253
3.4.09 21:36

Strašný, to by bylo okamžitě na rozvod.
Ale je pravda, že když mě příbuzní viděli cvičit s malým Vojtovku, tak na mě taky chtěli volat sociálku.
Asi se to musí cvičit fakt od malička, postupně a opatrně.
Ale u nás to teda nehorozí M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
3.4.09 22:09

Strašný, to by bylo okamžitě na rozvod.
Ale je pravda, že když mě příbuzní viděli cvičit s malým Vojtovku, tak na mě taky chtěli volat sociálku.
Asi se to musí cvičit fakt od malička, postupně a opatrně.
Ale u nás to teda nehorozí M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
3.4.09 22:16

Nelíbí se mi to..Myslím, že jsou určitě i jiné metody, jak dítěti „zpevnit“ tělo..Tohle fakt není moje krevní skupina..rozhodně bych nepodceňovala bezpečnost, jak psali holky, je to 50 na 50..A když to viděl manžel, s vytřeštěnýma očima odešel-nemohl to dokoukat..A to už je co říct 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.4.09 23:11

Něco jsem tet o tom llétání studovala a ve většině zemích kde se to praktikuje(viděla jsem ukázku a z videem to teda nemá moc společného!) je to ilegální zábava!
Taky by mě zajímal názr nějakého doktora ale nevěřím že to je prospěšné a bezpečné teda taky né.tatínkovi ujede ruka a co pak??Ani nechci domýšlet co by následovalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.4.09 11:31

Hrůza!!! To video jsem nebyla schopná vidět najednou. :pocitac: Opravdu nechápu, jak tohle může někdo dělat s dítětem.
Nevím jestli se tímhle „cvičením“ něco posiluje, ale jistě tím trpí klouby šlachy atd. Určitě existuje jiný způsob jak s dítětem cvičit.
A jaké nebezpečí hrozí dítěti, to se ani nechce domýšlet. Náhoda je blbec, a i kdyby to měli bůhví jak dobře secvičené, tak stačí aby se smekla trošku zpocená ručka nebo se „tatínkovi“ zamotala kebule a neštěstí je hotové.
Myslím, že to dítě se nakonci směje, protože je rádo, že to má zasebou a žije. Zajímalo by mě, jaký vliv to má na jeho organizmus v tu chvíly, určitě to zvyšuje adrenalin a tlak a kdo ví co ještě. Co třeba kdyby praskla nějaká ta žilka v mozku? Dětský organizmus na to určitě není stavěný.
Ta televize v pozadí je taky super, aby bylo případně do čeho narazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí