Rodiče nepřijali přítele

5656
25.7.15 18:47

Rodiče nepřijali přítele

.

Příspěvek upraven 08.08.25 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14642
25.7.15 18:51

@elis98
Předpokládám, že už jsi dospělá. Pokud tobě vztah s přítelem vyhovuje, rodiče by měli respektovat tvoji volbu. Záleží taky, jestli bydlíte u nich, nebo máte svoje bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
25.7.15 18:53

Byt tebou, tak poslucham rodice, protoze oni vidi bez rzovych bryli, co je zac. Urcite te neupozornuji jen tak pro nic za nic, ze by ti chteli slapat po stesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
25.7.15 18:55

@elis98 je ti 17 pokud je to cislo v tve nicku rok narozeni. Takze nejsi dospela zrejme, a pokud rodice tveho pritele neschvaluji, mas moznost byt samostatna. Pokud ho nemaji radi, ma to zrejme duvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
25.7.15 18:56

To neni nic zvlastniho. Me neprijala tchyne, po letech se to zlepsilo, ale proste si nesedime.
Zapremyslej, co jim vadi a jak moc maji pravdu. Ale partnera si vybiras jen ty, je to tvoje volba

• Citovat
  • Upravit
2653

Moje otázka zní, jaký vztah měli tvoji rodiče k bývalým partnerům? Moji rodiče totiž měli problém s každým z mých partnerů. Nikdo jim nebyl dost dobrý, každý z jiného důvodu, ale na každém se něco našlo. Je to velice nepříjemné, protože to samozřejmě vytváří bariéry. Moje taktika je tudíž taková, že se na to dívám s nadhledem a rodičům jsem jasně dala najevo, že do některých věcí mi nemají co kecat. I tak ale vznikají neustále konflikty na toto téma a moje matka využije sebemenší příležitosti, aby zkritizovala mého muže. Všimla jsem si ale tohoto problému ve více rodinách. Řešit se to dle mého názoru v podstatě nedá, pokud nechceš zvolit radikální řešení, jakože se přestaneš s rodiči stýkat atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
@elis98 píše:
Mám menší - no, on je spíše i větší - problém a nevím, jak ho řešit. Rodiče nepřijali mého přítele. Neustále mi vše dávají za vinu, že za to může on. Že se mnou manipuluje, dělám to, co chce,… Uznávám, že v některých věcech snadno podlehnu a třeba nejsem s ním až tak zásadová, jako jsem třeba vůči rodičům, ale tohle mě už vážně štve. Neustále se hádáme, je mezi námi dusno. Pak vždycky jen sedím a brečím a nevím, co si počít. Měli jste to taky tak? A jak se to vyřešilo?

Ahoj a toto vidi jen tvi rodice, nebo i okoli? Sama priznavas, ze jsi s nim min zasadovejsi, nez obvykle. Ono je dost podstatne, v cem konkretne se drziz svych zasad a v jakych vecech se prizpusobujes priteli. Chapu, prudici rodice jsou na zabiti, ale mozna maji v leccems pravdu, kterou ty pres ruzove bryle zamilovanosti nevidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656

.

Příspěvek upraven 08.08.25 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
25.7.15 18:57

@elis98 měla, neustále at si někoho najdu jestli nejsem divná a fakt náhoda že jsme se potkali a já furt že to je jen kamarád :lol:, jo byl i když prý on to od začátku bral jako vážný vztah ale nedalo se tam žít furt něco, pak mu začali vykládat at se se mnou rozejde že jsme hrozná a zlá tak jim řekl že na něj zlá nejsem :mrgreen: a víceméně řekli že bud budu žít tam s nima a co nejdřív zafinacuju novou střechu a nebo si vyberu v té době studenta a at vypadnu 8o. Tak jsme si vybrala jak jsme to cítila nejlépe :palec: Hlavně prý at mě nenapadne si nic odnést protože to platili oni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
25.7.15 18:57

Tak rodiče to vidí nezaujatě..,nejsou zamilovaní jako ty..
Určitě bych nad tím alespoň popřemýšlela :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
25.7.15 18:59

@elis98 zakladatelko, kolikpak Ti je let? Chápu správně že s rodiči žiješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
25.7.15 19:00
@elis98 píše:
@Bibi239 @JayLee Právě, že jsou to závistiví lidé, kteří nesnesou, když je někdo šťastný. A i kdybych ty „růžové brýle“ měla, je to nijak neohrožuje, k nim se chovám pořád stejně.

Tobe jeste neskoncila puberta vid? Zli rodicove, kteri ti chteji kazit zivot, vid? Chybi mi smajlik tukajici si na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656

.

Příspěvek upraven 08.08.25 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
@elis98 píše:
@Bibi239 @JayLee Právě, že jsou to závistiví lidé, kteří nesnesou, když je někdo šťastný. A i kdybych ty „růžové brýle“ měla, je to nijak neohrožuje, k nim se chovám pořád stejně.

Tak pokud je to takhle, tak bych se na jejich názor povznesla :nevim: a neřešila to.
Já tedy nechápu jak by rodiče měli závidět své dceři :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
25.7.15 19:01
@JayLee píše:
ani ja to nechapu :think:
:roll: :roll: to je takový divný :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek