Mám strach o manžela, nevrátil se

2453
24.7.15 23:06

Kde je manzel??

Holky, mam akutni problem, trosku tu vysiluju. Travim se synem leto na chate a dnes za nami mel prijet manzel. Mluvila jsem s nim odpol, rikal, jak doma jeste neco poklidi a vyrazi. Ale neni tu. Cesta trva cca hodinu a pul. Mobil vyzvani ale nebere ho. Co mam ted delat??
Nemame naprosto zadne partnerske neshody, manzel je spolehlivy, vylucuji, ze by se nekde zasekl, do hospody nechodi. Zkousela jsem volat sousedum jestli u nas stoji auto, ale asi uz spi. Bohuzel tam bydlime pomerne kratce, nemam na koho se obratit, vsichni jsou daleko. Ja auto nemam, abych jela domu.
Napadaji me tu desne veci, od bouracky az po to, ze treba lezl na pudu a spadl nebo tak neco. Fakt jsem uplne hotova. Samozrejme ani oko nezamhourim a cekam, ze se manzel ozve. Ta nejprijatelnejsi moznost je, ze se sel jete na chvilku natahnout a tvrde usnul. Ale ze by neslysel telefon a spal tak dlouho? Ja proste nevim.
Nejsem zadna stihacka, za normalnich okolnosti ani hysterka, ale tohle nezvladam. Co byste delaly? Napada vas neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1675
24.7.15 23:10

@peta81 ja bych osobně zavolala na policii řekla adresu ať se jedou podívat. Třeba se mu doma udělalo nevolno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.7.15 23:10

Tyjo nevím, ale v klidu bych nebyla..snad fakt jen usnul. držím palce, ať se brzo objeví :hug: sice je spolehlivej, alepořád chlap, mohl potkat kamaráda z dětství, a zaseknout se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
24.7.15 23:11

Ta nejistota je hrozna, bohuzel asi nemas moc na vyber nez cekat. Ja si myslim, ze usnul a telefon si mohl nechat nekde strceny. Uvidis bude to dobry. Kdyz tak bych mu zkousela jeste prubezne volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148

Jejdaaa, klid. Řeš věci, až nastanou a nevymýšlej si scénáře. Pokud přesto máš hrozný strach, tak k vám domů prostě někoho pošli, nebo si zavolej taxi a jeď tam sama… Ale ono to bude OK, uvidíš. Mohlo se stát cokoliv - např. zapomněl mobil doma a pokazilo se auto… Možností je tisíce a neznamená hned, že se muselo něco stát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Nevím, ale šílela bych stejně, taky by mi bylo „jasný“, že se něco stalo. Ale určitě se to vysvětlí, určitě to bude dobrý. Ale nenapadá mě tedy nic, co bych ti poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139

Ježiš tak to s tebou soucítím, hele máte společný kamarády? Že by k vám někdo skáknul se podívat jak se věci mají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.15 23:12

Taky bych zkusila policii, zda třeba nemají hlášeno nehodu na te a te trase, a konkrétně to a to vozidlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
24.7.15 23:12

Policajti - zavolej jim oni ti tam zajedou.. Popripadne kdyby tam nebyl - poradi co dal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
24.7.15 23:13

Kde je ti neporadím, ale pokud máš strach jestli se mu cestou něco nestalo, bouračka nebo něco podobného, zkusila bych zavolat do nemocnice, nebo na policii jestli se něco nestalo, nebo nemají nějakou nehodu hlášenou. A budeš ve větším klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
24.7.15 23:13

Nepříjemná nezávidění hodná situace. Zkusila bych dopravní informace a nehody na trase a od toho bych se odpíchla. Policie, nemocnice.
A pak je tu ještě možnost i té hospody, o které píšeš, že nechodí, ale na druhou stranu, nikdo není dokonalý a klidně v ní ted sedí. Přítelkyni vylučuješ?
Držím palce, at brzo dorazí a vše rozumně vysvětlí. Proč ti nenapsal, že už vyráží? Takhle ani nemáš jistotu, že vyrazil a zbytečně se trápíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.15 23:14

Ahoj, můj manžel dnes přišel z práce, spal 2 hodiny a teď je na cestě do zahraničí a pojede v kuse do 8h do rána, přijede, vyspí se hodinu a jede znova až do 18h do večera, už teď přemýšlim nad různýma nehodama, od mikrospánku až po přejíždění a nápálení to bůh ví kam, taky nemůžu usnout a jsem z toho celá nesvá, tak koukám na mulerovi na tripu, právě to běží v telce a čekám, kdy odepíše, ale samozřejmě mu nepíšu, aby ještě netelefonoval za cesty, takže až si to přečte odepíše, u tebe mě napadá leda to, jestli třeba nebyl přihlášen na fb? Pokud ho tedy má? Někdy tam je ukázáno jak dlouho byl aktivní. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1139
24.7.15 23:15

Teď to čtu, že tam nemáš nikoho Tak bych fakt zkusila policii, že nevíš co máš dělat. Třeba ti sami řeknou že se tam pojedou podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
24.7.15 23:15

DRŽ se a pokus se uklidnit. Třeba opravdu jen zaspal. Nemůžeš toho asi dělat moc. I kdybys za ním chtěla jet tak se můžete minout. Držím pěsti ať brzo dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
24.7.15 23:16

Zavolala bych na policii a oni uz poradi. Drzim palce, urcite se to vysvetli ale chapu jak Ti je byla bych na tom uolne stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí