Sex při menstruaci

180
23.7.15 14:31

Sex při menstruaci

Ahojky holky,
Jen jsem se a vámi chtěla podělit o můj zážitek který jsem zkusila prvně. Z pár diskusí tady vím že někdo toto téma a skutečnost zavrhuje a některé to berete přirozeně.
Můj přítel to v podstatě odsouhlasil a tak jsme do toho teda šli. No holky já vám nevím…to co všichni označují za lepší sex apod.
Za mě to bylo normální pokud vyškrtnu tu krev a možná ještě méně citlivé. Jsem zvyklá při sexu na naráz do děložního čípku což mnoha ženám vadí ale já to při sexu miluju… Tenhle jev zmizel a od menstruační bolesti mi to pomohlo na pouhou hodinu…

Rypalky a ty co je jim téma proti chuti tu nedrzim.
Jaké to máte v takovém sexu vy které to provozujete… Přijdu na to pravé třeba až časem? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
23.7.15 14:34

Párkrát jsme to s manželem zkusili na začátku vztahu, no jo hormony a nemohli jsme si pomoct :mrgreen:.. Jako dobrý, ale krom toho samotného a navíc s kondomem se nic moc jiného dělat nedá a pak valit do koupelny.. Takže ve finále celkem nuda… :D Dnes už mi to přijde blééé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
23.7.15 14:37
:)

Příspěvek upraven 08.08.25 v 08:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39699
23.7.15 14:37

Kromě toho, že nikdo nemá právo někomu zakazovat jiný názor nebo je tu „držet“ či „nedržet“… tak jak říkávám - hygiena a něco pod sebe a když jsou oba pro. Zvl. když jsou si vzácní (nežijí spolu),byť to není vůbec pravidlo. A možná jsi jedna z výjimek - prý jsou ženy naopak v tom období VÍC citlivé, chtivé… ale Ty to s tou citlivostí máš takto, no. Takže za mne - proč ne? Nejsem proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
23.7.15 14:42

Taky se občas zadaří. Když je chuť, tak to jináč nejde prostě :mrgreen:
Ale musím teda říct, že málo kdy z toho něco mám :nevim:
Já mám MS bolestivou jako prase, takže to už musím být fest nadržená, abych do toho šla ;) Chlapovi to nevadí. Zastává názor, že i na červenou se dá jezdit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
180
23.7.15 14:43

No my samozřejmě ten kondom apod. v pohodě :)
Ale já to chtěla kvůli tomu že to prý uleví protože docela trpim a taky že je sex prý lepší a teda spíš mi přijde fakt o trochu horší jak ten čípek tam není úplně jako normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
23.7.15 15:22

Podle mě je to hnusné a snadněji se přenášejí infekce. V době menstruace se ani nekoupu v bazénech, protože je to nechutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
23.7.15 15:27
@markur59 píše:
Podle mě je to hnusné a snadněji se přenášejí infekce. V době menstruace se ani nekoupu v bazénech, protože je to nechutné.

A jinak se v nich koupeš? A to ti nevadí, že ostatní baby třeba krámy mají? Že dospělí i děcka chč. ijí do bazénu? To je ok, viď? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
366
23.7.15 15:29

@Krasavicaa
Proto do bazénu téměř nechodím, ale když musím, tak musím. Pokud mám zrovna své dny, tak se prostě vymluvím, že mi není dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.7.15 15:33
@Krasavicaa píše:
A jinak se v nich koupeš? A to ti nevadí, že ostatní baby třeba krámy mají? Že dospělí i děcka chč. ijí do bazénu? To je ok, viď? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nekrm trolla :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
23.7.15 15:34
@dani24687 píše:
Nekrm trolla :*
:pankac: :pankac: :pankac: ;)
  • Citovat
  • Upravit
25179
23.7.15 16:16

Tak záleží, v jakém stadiu ta menses je. Na začátku to ze mě valí jako z konve, to bychom si neužili ani jeden. Ke konci už jsem docela při chuti a krvácení je mírné, takže když se dodrží pořádná hygiena, proč ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí