Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nic si z toho nedělej, mě taky třeba přitel nedokaze uspokojit, ani pri sexu, ani nijak nijak - mozna to chce vymenit pritele ![]()
A co třebas omezit masturbaci? Denně je podle mě dost, nevím…
@MinieM píše:
Nic si z toho nedělej, mě taky třeba přitel nedokaze uspokojit, ani pri sexu, ani nijak nijak - mozna to chce vymenit pritele
Neber to jako rýpání, ale zeptat se musím… A to vám vztah funguje? Já osobně, kdybych nedokázala uspokojit chlapa, tak bych se cítila dost špatně. Neschopně…
![]()
@Anonymní píše:
A co třebas omezit masturbaci? Denně je podle mě dost, nevím…
To jsem chtěla taky napsat… Že by mohla snížit frekvenci
![]()
Taky to umim jen sama, ale priteli řeknu a,,ukazu,, ze orgasmus byl
Me to nijak nevadí, ze ho s nim nemám, jinyho hledat. nechci tak jsem s tim spokojena ![]()
@Krasavicaa píše:
Neber to jako rýpání, ale zeptat se musím… A to vám vztah funguje? Já osobně, kdybych nedokázala uspokojit chlapa, tak bych se cítila dost špatně. Neschopně…![]()
![]()
![]()
ale ja jeho dokazu, on me nedokazal a uz je to byvaly pritel ![]()
@Krasavicaa píše:
Neber to jako rýpání, ale zeptat se musím… A to vám vztah funguje? Já osobně, kdybych nedokázala uspokojit chlapa, tak bych se cítila dost špatně. Neschopně…![]()
![]()
![]()
Ale já ho uspokojím, ale on mě ne.
Omez frekvenci, tím zvýšíš chuť u sebe a pak ho třeba naveď, jak má dráždit. Uvidíš, že to přijde, věř mi ![]()
Pokud Ti to nevadí, tak to neřeš.
Co jsem viděla statistiky, tak to není nijak vzácné.
Já to mám taky tak. I když teda sama taky nedosáhnu vrcholu pokaždé. A když vidím, jak je to složité na koordinaci, že přesně vím, co zrovna chci, a ani tak to vždycky nevyjde, tak to ani nemám manželovi za zlé, že se mu to nedaří.
On z toho trauma nemá, já taky ne, takže jsme spokojeně spolu přes deset let.
@MinieM píše:
ale ja jeho dokazu, on me nedokazal a uz je to byvaly pritel
No právě… Na jeho místě bych se cítila blbě…
Hlavně se uvolni a nestresuj se tím. Nebrat to jako nějaký úkol ![]()
Ja to mam uplne stejne…sama si to udelam hned a podle predstav…mohla bych taky kazdy den, ja mit u sexu orgasmus, tak na chlapa vletim kazdy den
a kdyz uz teda mam chut i na sex s manzelem a nakonec nic z toho, tak jsem pak akorat nastvana a neuspokojena
pri oralnim sexu nemam problem, to uplne miluju, ale proste nevim, jak to manzelovi rict…a kdyz uz na to dojde, tak je mi to neprijemne a boli to a stejne se mi venuje v tomto minimalne…je na to uplne hrrr, ja to rada nezne a pomalicku, ale jak mu to rict fakt nevim, aby se neurazil…a celkem se stydim o tom mluvit ![]()
@Anonymní píše:
Ja to mam uplne stejne…sama si to udelam hned a podle predstav…mohla bych taky kazdy den, ja mit u sexu orgasmus, tak na chlapa vletim kazdy dena kdyz uz teda mam chut i na sex s manzelem a nakonec nic z toho, tak jsem pak akorat nastvana a neuspokojena
pri oralnim sexu nemam problem, to uplne miluju, ale proste nevim, jak to manzelovi rict…a kdyz uz na to dojde, tak je mi to neprijemne a boli to a stejne se mi venuje v tomto minimalne…je na to uplne hrrr, ja to rada nezne a pomalicku, ale jak mu to rict fakt nevim, aby se neurazil…a celkem se stydim o tom mluvit
No tak se nestyď. Chápu, že pokud roky nic neříkáš a teď bys mu sdělila, že to dělá blbě, tak je to vošajstlich - ale na druhou stranu, pokud se Ti to nelíbí, a Ty nekvákneš (na „prosím, dneska to zkusíme jinak, pomalu, jo?“ IMHO nic není), tak to si fakt zaděláváš na trable.
Ahoj, omlouvám se za anonym, jen se chci zeptat, jestli to máte někdo taky tak, nebo jsem divná.
S manželem se při sexu nedokážu prostě uspokojit, nikdy jsem nedosáhla orgasmu, i když on se hodně snaží.
Přitom sama masturbuji denně a dokáži dosáhnout orgasmu za chviličku a pokaždé.
Dost se tím trápím, chci si taky sex užívat, ale prostě mi to nic moc neříká
Jste na tom někdo podobně?
Děkuji za odpovědi.