Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslim si ze spi. Ale rozumim ti. Taky si vymyslim katastroficke scenare
Nemate tam koho poslat, jestli mate auto porad pred barakem? Kdy mel za tebou dorazit? Pokud tak do 3h zpatky policii bCh nevolala, protoze opravdu mohl usnout.
A pokud by policie nepomohla, nehoda na trase zadna, klidne bych zburcoavala nejblizzsiho pribuzneho, kamarada at hold sedne do auta a jede se podivat domu a po okoli. Vsak zodpovidat se za pripadny zbytecny poplach bude manzel ![]()
Ty jo, nezávidím a taky bych už měla strach…asi bych zkoušela průběžně volat…ale v nemocnici nebo tak podle mě nebude, to by hovor přijala sestra třeba…
Já osobne bych se stydela volat na policii nebo neocnice, aby me nemeli za histerku. zavolala bych si taxik a osobne si hoi jela zkontrolovat ![]()
@Sněženka25 píše:
Ty jo, nezávidím a taky bych už měla strach…asi bych zkoušela průběžně volat…ale v nemocnici nebo tak podle mě nebude, to by hovor přijala sestra třeba…
a třeba ne, třeba taky mohl po případné nehodě zůstat v autě - stalo se mému bratrovi. taky jsme ho naháněli.
Zakladatelko, jak je to dlouho, co měl přijet za tebou? Pokud nemáte poblíž nikoho, kamarády třeba, tak bych volala PČR, popsala situaci a poptala se na případné nehody. Myslím, že i by ti poradili co a jak dál
Jina pro uklidnenou neni to dlouho co sel pritel vyjimecne vecer s kolegama do prace zkouset nejake novoty a potrebovali aby linka nejela. Rikal ze o ma na dve, tri hodinky. Mel byt doma tefy nekdy do 1 rana. V 6 vstavala mala na mliko a on nikde. Zkousela jsem volat na 2 telefony hodinu mi nebral ani jeden. Ja uz plasila stejne jak ty premyslela co budu delat po hodine mi telefon zvedl s tim ze se jim v praci nedari ale uz jede domu. Myslela jsem ze ho pretrhnu. Oni si nekdy vazne neuvedomuji ze o ne ma nekdo strach.
Jo a ve finale ze me meli srandu jeste i kolegove ![]()
Příspěvek upraven 24.07.15 v 23:26
@Anonymní píše:
Já osobne bych se stydela volat na policii nebo neocnice, aby me nemeli za histerku. zavolala bych si taxik a osobne si hoi jela zkontrolovat
a syn? toho budeš v noci tahat s sebou? ![]()
Já občas koukám na zakruta.cz, píšou tam aktuální dopravní nehody…
Držím jinak palce. Nesnáším tyhle situace. Jednou mi volal chlap že vyjíždí z práce, že už je v autě. Pak mu volali z práce, že se tam něco pos… ať se vrátí, tak se vrátil a v domnění, že to bude na chvíli, si nechal telefon v autě a nakonec to opravoval 2,5 hodiny. Já už jsem ho viděla v márnici, tak jsem sedla do auta a jela tu trasu do práce, nikde nic, tak jsem dojela do práce, kde stálo jeho auto…měla jsem chuť ho jít zabít, ale nakonec jsem si to rozmyslela. Taky spolehlivej, ale prej mu vůbec necvaklo, že bych mohla mít strach..
Snažím se mého chlapa naučit ať mi napíše jak dojede do práce, když jede z práce domů. Pořád se to ještě nenaučil, taky občas někdy roštu. Dej vědět jak to dopadlo.
Ach jo, porad nic. Jen jsem mu napsala sms, ze se o nej bojim a at se okamzite ozve, kdyby se treba vzbudil behem noci nebo tak. Prubezne volam a stale jen zvoni. Zkousela jsem mistni sluzebnu policie, ale taky nikdo nevzal, mozna jsou na objizdce, nevim. A co mi tak reknou kdyz postradam manzela sotva par hodin?
Kdyby byl nekde v nemocnici, myslim, ze tam by ten mobil nekdo asi vzal, ne? Pokud mate nekdo zkusenost, kdyby se nedejboze stalo neco vazneho, za jak dlouho asi manzelku kontaktuje policie ci nemocnice?
Snazim se nevymyslet blbosti, ale tohle proste na meho manzela nesedi. On by mi dal stopro vedet kdyby byla nejaka zmena v planu, nekam by jes chtel zajet nebo neco. My se na vsem v klidu dohodneme.
Nekdo se tu ptal na fb, ten manzel ani nema, on na tyhle veci neni. A hospoda tam u nas ani neni, je to malinka vesnice. Nejblizsi mozne lidi, kteri by tam mohli zajet zkontrolovat mame az skoro dve hodky cesty.
Jinak vsem vam dekuji, ze se mnou drzite!!
Volala bych policajty (vzhledem k tomu, ze píšeš, ze tam ještě nemate žádné zname atd.), bylo by mi úplně jedno, jestli budu za hysterku. Chlapi někdy nedomysli, nedochází jim, ze se o ne bojíme, tak se třeba opravdu jen někde zaseknul. Moc drzim palce.
@atominnka píše:
a třeba ne, třeba taky mohl po případné nehodě zůstat v autě - stalo se mému bratrovi. taky jsme ho naháněli.Zakladatelko, jak je to dlouho, co měl přijet za tebou? Pokud nemáte poblíž nikoho, kamarády třeba, tak bych volala PČR, popsala situaci a poptala se na případné nehody. Myslím, že i by ti poradili co a jak dál
tak předpokládám, že pokud měl jet už odpoledne, že by teď už v nemocnici byl…nebo že by poté cestě za celé odpoledne/večer nejel nikdo, kdo by zastavil a pomohl… ![]()
Držím palce, ať to dobře dopadne, zavolala bych na republikovou policii, zkontaktují místní i na výjezdu, na lince ti poradí.