Mám strach o manžela, nevrátil se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
24.7.15 23:40

Možná by se tam zašel podívat někdo odtud? Když napíšeš město a pak se s ním dohodneš po SZ. Byla by náhoda, kdyby tu někdo byl, ale kdo ví. A další varianta zavolala bych na taxi ve Vašem městě a zkusila se s nimi domluvit, jestli by tam nezajeli, mrkli na auto a případně zazvonili. že jim to zaplatíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
24.7.15 23:40

Třeba si zapomněl doma mobil a proto ti nezvedá telefon a jen se někde zatoulal, nebo ho někdo požádal o pomoc a má jen zpoždění. No je to nepříjemná situace, držím ti moc palce, at manžel co nejdřív dorazí a je v pořádku. :hug:
Nebo mě ted napadá, nedomluvili jste se jinak? Ale zase co ten mobil že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
24.7.15 23:41

Taky bych byla klidne za stihacku co nahani chlapa. Nesto ji to za to nervovani. Oni mrnkou do PC reknou, ze na trase nehoda hlasena neni a kdyz budu ochotni, kontaktujou nejblizzsi hlidku a ta muze zazvonit u vas. Nestresuj se zbytecne kdyz staci jeden telefonat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.7.15 23:41
@Sněženka25 píše:
tak předpokládám, že pokud měl jet už odpoledne, že by teď už v nemocnici byl…nebo že by poté cestě za celé odpoledne/večer nejel nikdo, kdo by zastavil a pomohl… :nevim:

no jasně. brácha taky byl v nemocnici, přesto mobil neměl a nikdo mu ho nepřivezl. dokonce už ho ani nenašel, byť normálně vyzváněl :nevim: z nemocnice nám nikdo nevolal. ozval se nám až druhý den večer z mobilu přítelkyně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
24.7.15 23:43
@jenny.fields píše:
Možná by se tam zašel podívat někdo odtud? Když napíšeš město a pak se s ním dohodneš po SZ. Byla by náhoda, kdyby tu někdo byl, ale kdo ví. A další varianta zavolala bych na taxi ve Vašem městě a zkusila se s nimi domluvit, jestli by tam nezajeli, mrkli na auto a případně zazvonili. že jim to zaplatíš.

A nebo založit novou diskuzi? „Prosím o pomoc někoho z okolí Olšan“? např…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
24.7.15 23:47

Věřím, ze to bude nakonec nedorozumění.. Treba si sel na chvíli lehnout a proste usnul, telefon muze mit vyply vyzvánění.. Chlap se nehlasi co hodinu, aspon teda muj ne. Snad se brzo ozve, starost by mi to ale urcite delalo, jestli by se do rana neozval pak uz bych tam jela nebo volala policii. Jestli mas nekoho na hlidani pro děti, mozna bych tam i jela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.7.15 23:47

Vůbec neřeš, jak budeš vypadat a na tu policii normálně zavolej. Těch pár minut snad zbytečnýho telefonátu nestojí za to, abys tam těhotná seděla a nervovala se.

Jinak souhlasím s nápadem napsat tady, kde bydlíte a jestli tady prostě není někdo poblíž. Je sice noc, ale náhoda je blbost.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
24.7.15 23:50

Pokud Ti nenapsal, že už vyráží, nemáš se od čeho odpíchnout. Podle mě je nejpravděpodobnější, že je u milenky, a zítra ti bude vykládat, jak musel ještě tohle a tamto a mobil nechal tam a tam. Promin za upřímnost, ale je to prostě můj pocit. Pokud by napsal v 18, že vyráží a cesta trvá 1,5 hodiny, ok, můžeš sledovat nehody, ale takhle říct na policii… „manžel pravděpodobně jel za mnou a nedojel“? Zítra bych sedla do taxíku a jela domů, policie ti dnes dveře nejpíš neotevře, je brzo.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
24.7.15 23:50

Máte tam obecní úřad? zavolala bych starostovi, kontakt na netu určitě bude. Mohl by se k vám podívat. Nebo napiš kde bydlíte a podrobnosti pak do soukromé zprávy. Abys to tu nehlásila všem.

• Citovat
  • Upravit
2522
24.7.15 23:52

Už ses něco dozvěděla? Držím palce, ať je vše OK! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
24.7.15 23:53

Máš tam zruč nad sázavou. Nejste tam někdo poblíž?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
24.7.15 23:53
@Kobliha51 píše:
Máte tam obecní úřad? zavolala bych starostovi, kontakt na netu určitě bude. Mohl by se k vám podívat. Nebo napiš kde bydlíte a podrobnosti pak do soukromé zprávy. Abys to tu nehlásila všem.

Tak samozřejmě, napsat okres a pak už jen soukromě. By ji chuděru pak mohlo navštěvovat celý emimino.

• Citovat
  • Upravit
552
24.7.15 23:59

Zavolej na Policii, prověří to… držím pěsti, ať je vše OK :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6823
25.7.15 00:04

Zakladatelko taky bych zkusila ty policajty ale věřím že se nic hrozného nestalo a vše se vyřeší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.7.15 00:07

@peta81 Chuděrko, ještě těhotná se takhle stresovat. :hug: Já zatím vždy zjistila, že ty nejtěžší okamžiky nejistoty se pak strašně banálně vysvětlily. Můj když je dlouho nezvěstný, tak prostě spí. Už jsem si zvykla. Až se mu jednou něco stane, mávnu rukou, že spí. Taky blbý, ale aspoň se celý život nenervuji. :oops:
Klidně bych na tu policii volala, při nejhorším si řeknou, že jsi hysterka, a co jako. Určitě jim tam takhle někdo volá denně. Třeba poradí, co se dá dělat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí