Mám strach o manžela, nevrátil se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
25.7.15 18:42
@marg píše:
To mě překvapilo, kolik holek tady píše, že se vůbec nic nestalo, vařilo by vývar atd! Já bych byla pekelně naštvaná, protože ta bezmoc, kterou člověk cítí v této situaci, je fakt jeden z nejhorších pocitů. U mě by teda následovala sice krátká úleva, ale pak hodně velké nas. rání. Právě proto, že to normálně nedělá! Kdyby se to dělo 3× do měsíce, tak bych už byla zvyklá a neměla takový strach, ale tohle bylo fakt divný..
Takže já bych chtěla nějaký VELKÝ odškodnění. Kytku bych mu narvala do zadku. Kdo nezažil takový strach, nepochopí.

Mám na to stejný názor jako ty, teda až na tu kytku - ta za nic nemůže. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.7.15 19:13

@marg Byla bych naštvaná a taky mu to řekla. Ale není třeba z toho dělat aféru obrovských rozměrů. Vývar bych klidně udělala. A právě proto, že jsem tohle zažila, jí radím to, co radím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.7.15 22:30

Peclive jsem vse docetla a dekuji za vsechny reakce!
Situace se ma tak, ze u nas je vse v pohode a uzili jsme si krasny den. Rano uz jsem byla v klidu, manzela jsem po sms varovala, ze tu v okoli maji policajti akci, tak at ho nechyti s nejakym zbytkovym alkoholem. S prckem jsem mu sla naproti, koupili jsme si snidani, nakrmili kachny a pritom jsme to vyresili. On se omluvil, ze je pako, ze mu to nedoslo a prinesl velkou cokoladu. Ja mu vysvetlila, jak moc pro me znamena a ze jsem se proste strasne bala. I ten vyvar doma mel :mrgreen:
Takze vse ok. Nejsem zadna blazniva hysterka, nenastvavam se pro blbosti ani mu nevycitam prkotiny. Kdybychom treba byli doma, kde bych aspon mohla predpokladat, ze se nekde zdrzi, zastavi u kamose, zakeca, zadne policajty bych samozrejme vubec nevolala. Ale tohle proste bylo jine. Cekala jsem, ze jede z domova rovnou na chatu a tudiz i tech blbych par hodin bylo v tu chvili peklo. Kdyby se jen zminil, ze se mozna cestou zastavi na pokec, nic bych v tom nehledala. V zadnem pripade si navzajem nic nezakazujeme, nehlidam mu kazdou minutu a nesilim. Jen jsem se ted proste fakt bala. Nastesti zbytecne. Uf, ale tenhle strach teda nikomu nepreju.
Vsem dekuji a preji dobrou noc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.7.15 22:40

@peta81 Jsi hodná žena. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.7.15 07:52