Mám strach o manžela, nevrátil se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2453
25.7.15 01:10

Tak a je to. Nejdriv mi po pulnoci volali hodni sousedi z domova, kteri si precetli mou zoufalou sms a dorazili me tim, ze auto u nas neni a ze manzela slyseli odjizdet kolem 17hod, takze by tu max v sedm musel byt. Tim me nakopli, ja normalne volala 158, vsechno vysvetlila, pan policajt byl v pohode, vse se mnou sepsal, celou situaci, dopodrobna se vyptaval, zadne zlehcovani se nekonalo. A ze mi za chvilku budou volat dalsi kolegove, kteri zjisti co a jak.
Fakt jsem se v tu chvili bala, protoze moznost, ze manzel spi doma byla v pytli a muselo se neco stat cestou.
Hned nato ale volal manzel, zpity jak doga. Stavil se pozdravit v nasem starem bydlisti, par kamaradu v hospode, nejaka oslava nebo co…mel to prece cestou!
Hned pak volali ti dalsi policajti, vse jsem odvolala, omluvila se, ze se manzel nasel. Byli taky moc mili.
Holky, vy co jste tvrdily o hospode, omlouvam se. Mne by nenapadlo, ze muj muz tohle udela. Ja jsem tak zklamana, ted tu rvu vztekem, nervama, ponizenim. Muj spolehlivy chlap, se kterym jem 11let a myslela jsem, jak ho znam.
Vsem moc diky za podporu, ja se fakt bala a ted jsem nastvana, ze jsem kvuli nemu tak vyvadela.ano, dikybohu se mu nic nestalo, ale tohle mu neodpustim, strasne strasne me zklamal :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.7.15 01:15

8o No ten by ode mě dostal… válečkem :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
14062
25.7.15 01:16

@peta81 chapu ze jsi nastvana byla bych stejne jak ty. Snad bych si zavolala taxi nalozila spici dite a jela ho profackovat. To fakt neni mozny co oni dokazou.

Na druhou stranu bud rada ze je opilej v hospode a ne nekde v nemocnici.

Jdi se natahnout a vyspat se z toho, zitra to uvidis zase o neco mene tragicky ;)

Manzel je opravdu vul. Pri prvnim pivu, panaku mel psat sms ze nedorazi. Muze byt rad, ze jsi mu stresem neporodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
25.7.15 01:17

Neblázni, buď ráda že to takhle dopadlo. 11 let byl spolehlivým manželem, tak mu to pro jednou odpusť… Vždyť to vlastně dopadlo nejlíp jak mohlo - neměl ani nehodu, ani nebyl s milenkou :-D. A z toho že jsi vyburcovala policajty se nemusíš hroutit, od toho tu jsou - pomáhat a chránit. Přeju dobrou noc a já si taky konečně můžu jít lehnout, teď když už vím že to mělo šťastnej konec :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.7.15 01:18

Jsem ráda, že to dobře dopadlo, běž spát, naber sílu a nech to teď na něm…každý někdy chybujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.7.15 01:21

@peta81 Měl ti dát vědět, snad se nebál, že mu to zakážeš, nebo by to hrozilo? :nevim:
Tak hlavně že žije a už o něm víš. Nebreč a nevztekej se, to nejhorší máš za sebou. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.7.15 01:25

Diky, holky, ze jste tu byly se mnou. Ja ani snad spat nejdu, jsem taaak nastvana. Vypadam jako dalsi v rade, co ma doma peknyho chlastajiciho bezohlednyho pitomce. Ale to on neni, skoro nikdy nepije, je to prima chlap. A ted tohle? Nevadilo by mi, kdyby napsal nebo zavolal, hele, ja se tam zastavim a zdrzim ci nedorazim. Ale nechat me tu takhle vycukat? Jezis, cim on premyslel? Zitra prileze s prosikem a kytkou, znam ho. Tohle te ale bude zehlit dlouho. No, aspon, ze mu bude zle z chlastu.
Vazne diky holky vsem a dobrou noc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
25.7.15 01:50

Nebuď naštvaná, on za to nemůže. Dneska jsou asi nějaké skvrny na slunci. Můj chlap v osm odjel na otočku, ještě není doma a před domem mi spí v příkopě soused, protože už ho nohy domů nedonesly. Je to dnes nebo spíš včera bylo začarovaný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
25.7.15 01:54

Jó, zítra bude v chaloupkách veselo. :mrgreen: Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.7.15 02:03

@KaPa1 tak ty jsi me ted rozesmala! Krasne odlehceni situce, to jsem potrebovala.
Muj muz spi v aute na parkovisti :mrgreen: pise mi omluvne sms, kde si sype popel na hlavu. Ale jestli to jsou teda ty skvrny, tak se na celou situaci koukam uz jen s usmevem.
Preji, at se tvuj muz vrtati domu a nespi take nekde pod sirakem. dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
25.7.15 04:56
:idea:
@peta81 píše:
@KaPa1 tak ty jsi me ted rozesmala! Krasne odlehceni situce, to jsem potrebovala.
Muj muz spi v aute na parkovisti :mrgreen: pise mi omluvne sms, kde si sype popel na hlavu. Ale jestli to jsou teda ty skvrny, tak se na celou situaci koukam uz jen s usmevem.
Preji, at se tvuj muz vrtati domu a nespi take nekde pod sirakem. dobrou noc.

Hele, ja mam doma hodneho chlapa, na ktereho je spoleh, ale jednou za dva roky ho uz asi unavi byt jen hodnym chlapeckem a z puvodne nevinneho zameru (dve, tri piva s kamarady) se vyklube opice jak prase a navrat kolem pate rano. Fakt to tak nejak vychazi jednou za dva roky. :nevim: :D Ve dvou pripadech se mu vybil mobil, on ma totiz jeste takovy zvyk, ze dokud se mu chlastem nepletou pismenka, tak mi porad pise smsky, a pak najednou ticho, kdyz mu klekne baterka. Nastesto vzdy vim, s kym a kde je, takze jsem v techto pripadech proste poslala smsku nejakemu kamaradovi, a ten mi objasnil, ze se muj drahous bud uz vydal na cestu domu, ale zastavuje u kazde tujky na curani, tak mu to trva, nebo ze nahodil supermanovu polohu na stul a vypada to, ze ho vzbudi az zavirajici obsluha. :roll: Ale nejhorsi byl zazitek, kdy mi volal, ze jde s kolegy z prace na jedno a pojede presne v tolik a tolik, takze jsem vzala psa a sla mu naproti a on nikde, tak mu volam a on uplne ozralej mi rika, ze uz je prece ve vlaku a jede, a ja v telefonu slysela hlaseni stanice z tramvaje. Takze on sedel v elektrice, jezdil buh vi jak dlouho po Praze a myslel, ze jede vlakem domu. :zed: :roll:

Nastesti jsou to hodne vyjimecne situace, vykoupene tim, ze jinak je to super chlap a skoro nikam nechodi, tak se na to s odstupem da divat s usmevem. Tobe to taky za cas neprijde tak tragicke, uvidis. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3861
25.7.15 06:34

Chápu, že jsi naštvaná, byla bych také, ale asi bych to tak moc neřešila. Prostě se stalo. Jednou si vyrazil, zapomněl dát vědět. Hrála bych chvilku uraženou pak bych mu řekla, že nechci, aby se to opakovalo a víc bych to asi neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.7.15 07:26

No tak se ožral.. Máš právo být naštvaná, ale odpusť mu to, příště se to povede třeba tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
25.7.15 07:46

Prostě chlapy někdy nepřemýšlejí! Já mám taky manžela spolehlivého. Ale jednou jel na ryby s klukem a zapomněl mobil řekl že přijede v osm a přijeli až v půl 11 večer taky už jsem plašila že se něco stalo! Jenom prostě v zápalu zapomněli sledovat čas! Byla jsem hrozně naštvaná ale na druhou stranu jsem byla šťastná že se jim nic nestalo. A to udobřování pak vůbec nebylo špatný!

• Citovat
  • Upravit
31672
25.7.15 07:52

@peta81 tak hlavně že se našel :hug: a zkus mu to odpustit, chlapům fakt nedochází, že s eo ně nkdo může bát..když mají pár promile, tak už vůbec ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí