Mám strach o manžela, nevrátil se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14062
25.7.15 08:16

@kolik tak ja si teda stoim za tim, ze na takovehle boty jsou prebornici ve veeeeelke vetsine panove. Neznam zadneho kamarada, znameho, ktery by kdy obvolaval nemocnice, pociajty hospody.

Za to mam 3 kamardky kde jdna volala do mistniho nonstopu zda tam ve 3 rano nesedi chlap ketry se nevdatil z prace, obsluha potvrdila ze tam byl ale iz odesel, po dalsi dobe kdy nedorazil sla po trase domov, nonstop a nasla ho spat na lavicce.

Ty dalsi dve zase vi jake to je obvolavat nemocnice a ptat se zda tam neni ten jejich.

Takze za me proste tohle dokazou v 99 procentech panove.

Iasne zenske maji taky sve neresti, ale jak jsem psala osobne ani z doslechu nevim o zadnem ktery by byl ve stejne, nebo podobne situaci jako zakladatelka.

Hold mame kazdy jiny nazor a zlsuenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
25.7.15 08:19

Hlavni je, ze je zivy a zdravy. nastvana bych byla silene, ze ani nenapsal sms, nic. Kazdy ma nekdy asi vypadek v zodpovednosti, nekdo par hodin, nekdo par let :zed: Par hodin se da jeste odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
25.7.15 08:24

@peta81 tak mám radost že je v pořádku, ono je to prostě o tom, že ti naši muži(a nejen naši) berou vše trošku lehčeji v životě než my ženy, tolik věci nehrotěj, a proto třeba ani neřeší že ta řešící žena by o ně mohla mít strach. Je to prostě tím jak jsme rozdílní, myslím že ani muži nekonstruují katastrofy když se žena zpozdí. Tím teda neříkám že je v pořádku že ti nenapsal smsže se zdrží, to mě taky dokáže rozžhavit do běla, mě je jedno že se zdrží, ale že nedá vědět že nedorzí v domluvený čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
25.7.15 08:28

@peta81 Zbytečně jsi plašila, neříkám, kdyby se neozval 12 hodin a více. A pokud se to nestává 3× do měsíce, ale stalo se to poprvé za 11 let, vůbec bych to neřešila a ještě bych mu uvařila pořádnou, silnou, kuřecí polévku ;) Ale každá to holt máme jinak a evidentně jsem jediná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
25.7.15 08:42

Chápu, že šílíš, ale je živej :palec: Odpusť mu to  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.7.15 09:12
@krtek7489 píše:
@peta81 Zbytečně jsi plašila, neříkám, kdyby se neozval 12 hodin a více. A pokud se to nestává 3× do měsíce, ale stalo se to poprvé za 11 let, vůbec bych to neřešila a ještě bych mu uvařila pořádnou, silnou, kuřecí polévku ;) Ale každá to holt máme jinak a evidentně jsem jediná. :)

Nesmysl, kdyby to dělal třikrát do měsíce, tak by určitě nešílela, nepsala na EM a nevolala na policii.
Pokud se to stalo poprvé za několik let, tak ji naprosto chápu.

• Citovat
  • Upravit
22614
25.7.15 09:30

@peta81 jsem ráda že se našel… Byla bych naštvaná, pekelně.. ale aféru bych z ttoho nedělala, jen mu v klidu řekni, že jsi o něj měla strach a ať ti napíše až se příště bude někde stavovat ;) Taky jsem to doma tak vyřešila - u nás se teda našel u kamaráda (odešel v 7 na pivo a když nebyl v 8ráno doma, tak jsem pátrala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
25.7.15 09:30

@Meha Přesně tak šílela bych stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.7.15 09:42
@krtek7489 píše:
@peta81 Zbytečně jsi plašila, neříkám, kdyby se neozval 12 hodin a více. A pokud se to nestává 3× do měsíce, ale stalo se to poprvé za 11 let, vůbec bych to neřešila a ještě bych mu uvařila pořádnou, silnou, kuřecí polévku ;) Ale každá to holt máme jinak a evidentně jsem jediná. :)

právě naopak. Kdyby mi tohle dělal, tak neplaším. Když tohle nikdy neudělal, tak bych se bála. S polévkou souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.7.15 10:21
@krtek7489 píše:

Každý člověk je originál a vnímá jinak. To že se někdo o blízkého bojí a druhý ne znamená jen to, že jsme každý jiný. A vo tom to je. A nikdo proto není lepší a ani horší. :think:

• Citovat
  • Upravit
2522
25.7.15 10:30

Taky mě štve ne ta skutečnost, že se zdrží, ale že mi nedá vědět :/ Ale hlavní, že tvůj chlap je v pohodě. Jo a vyřiď mu, ŽE HO POZDRAVUJE CELÉ E-MIMINO :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.7.15 12:36
[****citace] @cucik14 píše:
Taky mě štve ne ta skutečnost, že se zdrží, ale že mi nedá vědět :/ Ale hlavní, že tvůj chlap je v pohodě.¨Jo a vyřiď mu, ŽE HO POZDRAVUJE CELÉ E-MIMINO :D :D :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
25.7.15 14:41
@Kobliha51 píše:
Každý člověk je originál a vnímá jinak. To že se někdo o blízkého bojí a druhý ne znamená jen to, že jsme každý jiný. A vo tom to je. A nikdo proto není lepší a ani horší. :think:

8o Já někde psala, že nebojím o blízké? 8o Psala jsem, že bych neplašila, když by měl 3 h zpoždění a neobvolávala sousedy, policii… To mi přijde přitažené za vlasy. Já bych byla ráda, že je v pořádku, popřála bych mu dobrou noc a ráno, nebo spíš v poledne bych ho přivítala s otevřenou náručí tou silnou kuřecí polévkou a studeným hadrem na hlavu. Rozhodně bych nebyla naštvaná. Naštvaná bych byla, kdyby to dělal 3× do měsíce a byl nepoučitelný. Ale když to udělal poprve za 11 let, tak bych se na něj nezlobila. To ale nemá nic společného se strachem a plašením. Něco jiného by bylo, kdyby měl zpoždění půl dne a neozval se ani ráno, ale 3 hodinky ;) @Meha @atominnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.7.15 14:51

Tak jsem to dočetla, uf, je dobře, že se našel, jak tam nebylo to auto u baráku, to mi zatrnulo.
já bych tedy byla vzteky bez sebe a rozhodně bych ho polévkou a s otevřenou náručí nevítala. Tohle mi přijde jako jeden z vrcholů sobectví…základní slušnost je dát vědět, že se zdržím a nepřijedu tehdy, když jsem řekla, že přijedu. Díky bohu za to, že to máme nastavené s manželem stejně. A právě proto, stejně jako zakladatelka, je mi jasné, když nedorazí tak, jak má, že se něco stalo, páč rozhodně nelze předpokládat, že se cestou staví v hospodě, zežere se a nedá ani vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
25.7.15 16:31

To mě překvapilo, kolik holek tady píše, že se vůbec nic nestalo, vařilo by vývar atd! Já bych byla pekelně naštvaná, protože ta bezmoc, kterou člověk cítí v této situaci, je fakt jeden z nejhorších pocitů. U mě by teda následovala sice krátká úleva, ale pak hodně velké nas. rání. Právě proto, že to normálně nedělá! Kdyby se to dělo 3× do měsíce, tak bych už byla zvyklá a neměla takový strach, ale tohle bylo fakt divný..
Takže já bych chtěla nějaký VELKÝ odškodnění. Kytku bych mu narvala do zadku. Kdo nezažil takový strach, nepochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí