Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojte, ono asi se potrebuji vypovidat, jsem kratce vdana a mam male dite ktere miluji, ale zalubila som sa do ineho chlapa a ted jsem nedtastna a nevim co mam delatvdana jsem kratce
vim ze tim muzu ublizit manzelovi proto jen tise trpim.. vhlap kterej se mi libi je starsi asi o 10 let a slobodnej ale nevi o tom se ee mi libi..
A čím tě tak uchvátil ten nový objev?
Chápu to, chemie je mocná. Komu se to v životě nestalo? Prožiješ si srdcervoucí týdny, ale poslouchej rozum, snad to dobře dopadne. Tvoje dítě nebude mít nikdy nikdo tak rád, jako jeho otec. To mi věř…
Jdu si pro brýle, četla jsem zahubená. No to by vlastně bylo horší
![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, ono asi se potrebuji vypovidat, jsem kratce vdana a mam male dite ktere miluji, ale zalubila som sa do ineho chlapa a ted jsem nedtastna a nevim co mam delatvdana jsem kratce
vim ze tim muzu ublizit manzelovi proto jen tise trpim.. vhlap kterej se mi libi je starsi asi o 10 let a slobodnej ale nevi o tom se ee mi libi..
Ty jsi se zamilovala do chlapa a on to ani neví? To bych manželovi ani neříkala
Stejně co by jsi chtěla řešit když je to jednostranné nebo to tomu chlapovi co to netuší řekni, ale jak už je v tom dítě ![]()
To je jenom chemie a hormony. Nenič si manželství kvůli chvilkovému vzplanutí.
Jsem asi mladá a někdy trochu naivní, presto pořád nekde v skrytu duše věřím na to pohádkové,,a žili spolu šťastně až do smrti". Nevěra je podle soukromé peklo a každý nevěrník jim jednou sám projde, krom toho jak píše můj milovaný spisovatel ve své a mojí milované knize,,stáváš se navždy zodpovědný za to co jsi k sobě srdcem pripoutal" a byl li by můj muž mne někdy nevěrný zemře nejen moje láska ale i kus mne..
Ahojte, ono asi se potrebuji vypovidat, jsem kratce vdana a mam male dite ktere miluji, ale zalubila som sa do ineho chlapa a ted jsem nedtastna a nevim co mam delat
vdana jsem kratce