Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, ještě čoveče ani ne
ale už bych asi měla začít
nikdy nevíš jak ti bude nebo tak, nebo nebude čas a copak že? ty už nakupujes? ![]()
@babynka Ahojky, no tak my už zase máme až na pár drobností skoro všechno. I kočárek už stojí doma ![]()
Ahoj holky, TP máme 22.11. a měl by to být Adam
Test na cukr mám za sebou a znovu musím v 26tt
Voda na lačný žaudek je docela hnusná. Je sladká a přišla mi teplá. Půl hoďky mi bylo blivno, ale pak se to ustálilo. Jen to sezení a čekání 2 hodiny je úmorné
Je to s prvotním odběrem vlastně na celé dopoledne.
To my teda kočárek ještě nemáme, protože v tomhle se teda bojím, ne že jsem teda pověrčivá, ale bojím se toho… prej kočárek být do narození nemá. Tak nevím.
Tak to jsi mi udělala radost, aspon se mám na co těšit
![]()
Spoustu věcí jsem už dostala, ted se začínám dívat po kočárkách. Chodíte ještě do práce, nebo jste už doma. Já jsem od minulýho týdne na nechopence tak ted mužu šmejdit po obchodech a doplnovat výbavičku.
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, jsem prvně těhotná a celkově jsem taková Alenka v říši divů, ještě před pár měsíci bych si nedokázala představit, že existujou i jiný myšlenky než na to, co oblíknu sobě nebo svýmu psovi a je to tu. Jsem ve 21.týdnu s mozkem úplně zmateným a všudemožně sbírám informace o těhotenství atd..porody na youtube ani nekomentuji:)) TP mám konec listopadu a chci se zeptat - nikdy jsem nechtěla chodit ke gynekologovi chlapovi a teď mě má doktorka posílá na ten velký screening ke chlapovi - co mě tam čeká? Nebudu roztahovat, že ne!!! Díky:)
Taky máme kočárek doma. Není kam jinam dát ![]()
@milen.mm píše:
Tak to jsi mi udělala radost, aspon se mám na co těšit![]()
No ségra co má prcka říkala, že musím vypít litr vody a nepustí mě určitou dobu na záchod. Tak jsem se bála, že se složím nebo počurám (nebo oboje
)No a byly to 3 odběry krve a čekání. A té vody je jen takový větší kelímek a čůrat se může ![]()
@milen.mm Já vím, že by se to nemělo, ale…
Mám hodně kámošek co měly dávno před porodem kočárek doma… je to pověra, stejně jako svatby v květnu apod. Když se něco má stát, tak se to stane.
@Weru83 Ahoj, čekám taky první mimi a sbírám informace kde se dá. Toho screeningu se neboj, mě to dělal teda doktor, ale je to jen ultrazvuk a jseš tam ve spodním prádle. Ale myslím, že u porodu se doktorum nevyhneš ![]()
@Jaadis máte vybraný hezký jméno ![]()
ad cukrovka - mně to minule hrozný nepřišlo, ta voda byla vychlazená. Dokonce jsem si pak po OGTT šla koupit na svačinu dva sladký croissanty s pudinkem a na oběd v práci jsem ten den měla plněný ovocný knedlíky s mákem a cukrem ![]()
Výbavičku mám po Adamovi neutrální, takže zatím neřeším ![]()
@Weru83 buď v klidu, velkej UTZ se dělá přes břicho. Před porodem a po porodu tě čekají horší věci ![]()
Příspěvek upraven 21.07.12 v 20:50
Počkej, jak ve spodním prádle? Chci tam jít s přítelem, a zas někdo mi řikal, že jen vleže vytáhnu triko a kalhoty si nechám, né? nebo to je teda ještě něco jinýho?
@Žížala1 - horší věci před porodem?? Já myslela, že do porodu se to právě dá ![]()
Tak co si pamatuju od prvního dítka tak na testu na cukrovku se pil takový sladkokyselý roztok, teda spíš konzistence sirupu a byli toho asi tři deci. Jako kdyby se toho měla vypít troška tak to tak hrozné není, ale představte si vypít téměř na ex tři deci sirupu, na lačno. Potom se nesmí nic pít, jíst, max jsem si mohla vypláchnout pusu. ![]()