Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, povídáte si s břichem?
mně to nějak nejde, stydim se nebo nevim, ale když to zkusim, maximálně ke mě přiběhnou psi, že si myslí, že mluvim na ně ![]()
Ahoj holky může se k Vám přidat:-) jsem v 22TT termín mám 28.11. já jsem zatím nic nepřibrala naopak jsem 2KG shodila. Tak snad to nepůjde potom rychle nahoru. v prvním těhotenství jsem přibrala 24KG. no a výbavičku tu už mám koupenou, kromě kosmetiky:-)
@lenkatrenka já mám kočárek už měsíc doma:-)
já už bych taky chtěla vědět jestli budeme mít holčičku nebo chlapečka
ale bohužel ještě nevím tak snad za měsíc ![]()
@Weru83 nepovídám. Občas chlap dá k břichu hlavu a ptá se, kdo tam je - jestli chlapeček nebo holčička
Ale kupodivu odpověď žádná ![]()
Co máš za psy?
@Weru83 tak to jsi dobrá, že nakupuješ už na holčičku když ještě nevíš, co to bude
já nakoupila jen tohle holčičí na Vánoce aby měla, protoze jsem tomu neodolala, ale pak jsem radši čekala, my si totiž oba přáli strašně holčičku, ale všichni nám říkali, že to určo bude kluk, že mám i bříško do špičky jak na kluka, tak jsem nechtěli riskovat
s bříškem si povídáme občas i s budoucím tatínkem ![]()
Ahojky, jaktoze to nevis? ja jsem taky 22 tt a termin na 26.11. ale uz s presnosti vim, co to je.
No to ja jsem se taky kolikrat snazila s briskem mluvit, ale moc mi to nejde..
je to takovy zvlastni, jako nekdy si s nou povidam, ale moc to urcite neni, to spis manzel
ten si s ni povida skoro porad ![]()
@milen.mm já se na to ptám na každém UTZ, ale mimi se nechce ukázat:-( pokaždé je špatně natočené:-(
Aha, tak to je skoda.. je zajimave, ale ze na kazdem, asi se stydi
Tak snad ti to priste uz vyjde..
Ono taky mozna by pomohlo, kdyby jsi tak deset minut pred tim, nez jdes na gyndu, tak i treba v cekarne chodila, sem a tam. jak jsem byla na sreeningu, tak se mi mala taky moc nechtela nejdriv ukazat, a pak me doktorka poslala ven, na chodbu, abych chodila nejakych 10 minut, a mala se hned natocila.
Tak to zkus taky.. ![]()
@Žížala1 tohle jsou moje žárlivky:) Akorát si ještě představ 4 králíky, morče, myš, rybičky a hada, to je totiž moje malá zoo v paneláku, myslím, že navíc ještě s miminkem se asi rozkrájím ![]()
@milen.mm no snad příští měsíc to jdu na kontrolu a když se ani tam neukáže tak asi pojedu na 3D. nevydržela bych čekat další měsíc. už to chcem vědět
to chození mi asi nepomůže:-( k doktorovi to mám 10min vždy chodím pěšky. a vždycky se trefím přesně na čas. takže přijdu do čekárny a hned jdu k dr. ![]()
To ja holky nabrala 10kg a vubec se na to necitim.mam to v brise a prsou
a s malou si povidam, ale jen jdyz to prehani s kopanim ![]()
@buterflye třeba je to jen vtipálek, že vás s tím pohlavím tak napíná ![]()
@Weru83 tak to je slušná zoologická
My máme v bytě jen 2 psy (zato je jich dohromady přes 80 kilo) a rybičky, ale i tak si někteří sousedi ťukají na čelo ![]()
No nic, jedem na oběd k tchánovcům a vyzvednout kindoša. Dovolená končí ![]()
@žížala1 jj asi je:-) jen aby jsme nemuseli čekat až do porodu:-)
@Weru83 píše:
Holky, povídáte si s břichem?mně to nějak nejde, stydim se nebo nevim, ale když to zkusim, maximálně ke mě přiběhnou psi, že si myslí, že mluvim na ně
Známe, moje čičiny dělají to samé ![]()
Já pozoruji, že čím víc ho cítím, tím víc na něj mluvím…co jdeme dělat, co budeme jíst a tak. Jen jméno mi nějak nejde. Buď je to tazmánek neb mimin, mimouš, mimís. Vždycky, když chci říct Adámek, tak mě to nutí notovat Adáámku náááááš copak dělááááš ![]()